1. Dé 5-sterren kindercamping van Nederland
  2. Beleving voor de hele familie
  3. Speciale kampeerarrangementen

Jouw vakantie op De Zandstuve

Beleef een stuuftastische vakantie op dé kindercamping van Nederland, gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Kom langs en beleef elke dag een ander avontuur! Klimmen, klauteren en glijden doen de kleinsten in de indoor speeltuin Cobus Speelkasteel. Waterratten beleven veel spetterpret in onze zwembaden: het subtropisch binnenzwembad (mét supersnelle 50 meter lange glijbaan) en het verwarmde buitenzwembad. Ook professionele musicals, theater en activiteiten vinden volop plaats in het voor- en naseizoen op onze camping. Het enthousiaste Stuufteam maakt van elke dag een groot feest met de activiteiten die zij organiseren. 

In welke periode wil jij op vakantie?

Boek een van onze kampeerarrangementen!

Boek een speciaal kampeerarrangement

De Zandstuve is een 5-sterren camping in Overijssel en dat betekent dat wij uitblinken in kwaliteit en voorzieningen. Je kunt bij ons kamperen op een kampeerplek met elektra, water en eventueel zelfs privé sanitair. In onze accommodaties, van stoere lodgetenten tot sfeervolle chalets, ervaar je de luxe van thuis. Onze glamping accommodaties zijn uitgerust met heerlijke boxspringbedden, loungebanken, een compleet ingerichte keuken, televisie en een loungeset of bank. Boek een kampeerarrangement en het ontbreekt je tijdens je vakantie werkelijk aan niets, dankzij het grote aanbod faciliteiten, activiteiten en voorzieningen. Je kunt zelfs last minute je vakantie boeken! Wanneer kom jij langs bij Kampeerdorp De Zandstuve?

Alle faciliteiten op een rij: 

  1. Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  2. Binnenspeeltuin Cobus Speelkasteel
  3. Meer dan 30 speeltuinen
  4. Recreatieprogramma voor alle leeftijden
  5. Professioneel animatieteam
  6. Musical en theater
  7. Diverse sportvelden
  8. Pizzeria, frietfabriek en restaurant
 
Boek een voordelig kampeerarrangement
 
Bekijk onze kampeerplekken
Bekijk onze kampeerplekken

Bekijk onze kampeerplekken

Kampeer op ruime plaatsen op onze camping in Hardenberg. Geniet van het échte buitenleven tijdens je kampeervakantie.
Ontdek onze accommodaties
Ontdek onze accommodaties

Ontdek onze accommodaties

Verblijf in één van onze accommodaties, variërend van ingerichte tenten, trekkershutten, boshutten, chalets en stoere lodges.