Kampeerdorp de Zandstuve
Vakantie

Vakantie in Nederland

  • Dé 5-sterren kindercamping
  • Beleving voor de hele familie
  • Speciale kampeerarrangementen
  • Iedere dag aankomst & vertrek

Jouw vakantie op De Zandstuve

Beleef een stuuftastische vakantie op dé kindercamping van Nederland, gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Kom langs en beleef elke dag een ander avontuur! Klimmen, klauteren en glijden doen de kleinsten in de indoor speeltuin Cobus Speelkasteel. Waterratten beleven veel spetterpret in onze zwembaden: het subtropisch binnenzwembad (mét supersnelle 50 meter lange glijbaan) en het verwarmde buitenzwembad. Ook professionele musicals, theater en activiteiten vinden volop plaats in het voor- en naseizoen op onze camping. Het enthousiaste Stuufteam maakt van elke dag een groot feest met de activiteiten die zij organiseren. 

In welke periode wil jij op vakantie?

Boek een speciaal kampeerarrangement

De Zandstuve is een 5-sterren camping in Overijssel en dat betekent dat wij uitblinken in kwaliteit en voorzieningen. Je kunt bij ons kamperen op een kampeerplek met elektra, water en eventueel zelfs privé sanitair. In onze accommodaties, van stoere lodgetenten tot sfeervolle chalets, ervaar je de luxe van thuis. Onze glamping accommodaties zijn uitgerust met heerlijke boxspringbedden, loungebanken, een compleet ingerichte keuken, televisie en een loungeset of bank. Boek een kampeerarrangement en het ontbreekt je tijdens je vakantie werkelijk aan niets, dankzij het grote aanbod faciliteiten, activiteiten en voorzieningen. Je kunt zelfs last minute je vakantie boeken! Wanneer kom jij langs bij Kampeerdorp De Zandstuve?

Heb je ook wel eens gedacht aan een vakantie in deze maanden?

Ontdek onze accommodaties

Verblijf in één van onze accommodaties, variërend van ingerichte tenten, trekkershutten, boshutten, chalets en stoere lodges.