Kampeerdorp de Zandstuve
Hemelvaart & Pinksteren

Hemelvaart en Pinksteren

  • 5-sterren familiecamping
  • Met o.a. een zwemparadijs en animatieteam
  • Leuke gezinsuitjes in de omgeving

Op vakantie met Hemelvaart én Pinksteren

Wil je samen met je gezin extra lang genieten tijdens Hemelvaart en Pinksteren in Overijssel? Kom dan vakantie vieren op onze 5-sterren familiecamping! Dankzij de vele faciliteiten vermaken kinderen tot 11 jaar zich opperbest. Plons in het binnen- en/of buitenzwembad, zing mee met het animatieteam of geniet van een lekkere maaltijd in onze nieuwe brasserie & loungebar. Daarnaast kun je heerlijk overnachten tijdens Hemelvaart en Pinksteren op onze camping. Kies voor een ruime kampeerplaats of overnacht in een comfortabele accommodatie. Tip: beschik je niet over eigen kampeermiddelen maar wil je wél het echte kampeergevoel beleven? Kies dan voor een unieke glamping accommodatie. Jullie beleven gegarandeerd een stuuftastische vakantie met Hemelvaart en Pinksteren!

Vind jouw ideale verblijf tijdens Hemelvaart en Pinksteren ⤵

Wat te doen tijdens je vakantie

Hemelvaart en Pinksteren bij Kampeerdorp de Zandstuve staat volledig in het teken van leuke dingen doen en zien met het gezin. Je hoeft je nooit te vervelen! De theatershows bekijken, klimmen en klauteren in de indoor speeltuin of een waterpret beleven in het subtropisch zwemparadijs. Tijdens jouw Hemelvaart en Pinksteren in Nederland is het allemaal mogelijk! Het animatieteam staat tijdens deze periode voor jullie klaar. Ook is er een vol recreatieprogramma. Daarnaast zijn er diverse sport- en speelvelden waar activiteiten worden georganiseerd. De volwassenen worden niet vergeten. Jullie kunnen genieten in één van de horecagelegenheden wanneer de kinderen zich vermaken met het animatieteam of in de speeltuinen. Dat is pas een luxe vakantie!

De faciliteiten in het kort:

🏊 Verwarmd buitenzwembad
🌴 Subtropisch binnenzwembad
👧 Binnen- en buitenspeeltuinen
🤹‍♀ Animatieteam voor kinderen tot 11 jaar
🎭 Musical en theater
🍽 Brasserie & loungebar
🍕 Pizzeria
🚴 Skelter- en fietsverhuur

Jouw verblijf tijdens Hemelvaart en Pinksteren

Kampeerdorp de Zandstuve biedt diverse verblijven aan tijdens Hemelvaart en Pinksteren in Overijssel. De lodges en chalets zijn comfortabel ingericht en hebben een gezellige sfeer. Jullie kunnen heerlijk genieten in de rijk ingerichte accommodaties. Liever kamperen? Dat kan ook! Het weer leent zich er ieder geval zeker voor! Mocht het weet toch niet helemaal meezitten biedt Kampeerdorp de Zandstuve benoeg binnenactiviteiten aan. Bij elke kampeerplek is er een speeltuin en sanitairgebouw in de buurt. Neem een kijkje bij onze binnenspeeltuin, verwarmd buitenzwembad, subtropisch zwemparadijs of onze gezellige en nieuwe brasserie & loungebar. Met wie mogen wij jou verwelkomen tijdens Hemelvaart en Pinksteren?