Kampeerdorp de Zandstuve
Animatie van de Zandstuve

Animatie

Op het park
  • Animatieprogramma voor kinderen tot 11 jaar
  • Ook in het voor- en naseizoen
  • Professioneel animatieteam

De animatie van de Zandstuve

Op zoek naar een camping met een professioneel animatieteam dat dag in dag uit klaar staat om je kinderen ontzettend veel plezier te bezorgen? Dan ben je bij De Zandstuve aan het juiste adres. Wij bieden een doorlopend animatieprogramma met leuke activiteiten voor kinderen tot 11 jaar. Denk aan spannende spooktochten, uitdagende bosspelen en vele sportactiviteiten, maar ook knutselactiviteiten voor de jongste kinderen. Buiten de weekenden en schoolvakanties om zijn er alleen activiteiten voor de allerjongsten tot vijf jaar.

Benieuwd naar ons animatieprogramma? Deze kun je hier bekijken!

"Het animatieteam maakt het voor de kinderen stuversleuk met alle activiteiten en shows waardoor papa en mama ook echt vakantie hebben"

 

Leeftijd van 0-5 jaar

De kleinste kinderen zingen en dansen op leuke muziek, knutselen, spelen met Cobus of kijken naar een coole theatershow. Ontdek de dreumesweken bij de Zandstuve!
 

Leeftijd van 6-8 jaar

Ook de wat oudere kinderen leven zich uit door te zingen, dansen en knutselen, maar zij leven zich ook uit tijdens een voetbaltoernooi of een potje jongens tegen de meisjes.
 

Leeftijd van 9-11 jaar

Speciaal voor de tieners is er Chilz! Alle tieners doen mee aan uitdagende activiteiten zoals lasergamen, sporttoernooien, kampvuuravond en een spooktocht.