1. Herfstvakantie op Stuufeiland
  2. Subtropisch zwemparadijs met glijbaan
  3. Binnenspeeltuin Cobus' Speelkasteel

Herfstvakantie in Nederland: buitengewoon genieten!

In de herfstvakantie ligt Kampeerdorp de Zandstuve er het kleurrijkst bij. Terwijl de herfstwind aantrekt en de zon vroeger ondergaat, geniet jij zelfs op regenachtige dagen van de vele overdekte activiteiten en voorzieningen zonder nat te worden. Onze accommodaties zijn tijdends de herfstvakantie lekker warm zodat je 's avonds knus in een chalet of lodge kunt genieten van een paar vrije dagen met het hele gezin.

Waar kun je beter van de herfstvakantie genieten dan op Stuufeiland?

Het is namelijk net zo gezellig, warm en knus als thuis, maar dan nog véél leuker. Want of het nu regent of waait, saai wordt het zeker niet! Ook in de herfst vliegt de dag voorbij. Kom naar de theatershows, zwemmen in het subtropische zwemparadijs of klimmen en klauteren in Cobus' Speelkasteel. Wil je fijn een herfstwandeling maken met het hele gezin? Ook dat kan in de prachtige omgeving; het Overijsselse Vechtdal. En als het echt kouder wordt, dan kruip je lekker met z'n allen bij de kachel in de lodge of chalet en speel je gezellig spelletjes. Eén ding is zeker; in die beddenstee kan je 's avonds heerlijk slapen...

Wat is er te doen in de herfstvakantie?

Het Stuufteam is er klaar voor en laat zich niet weerhouden door een beetje kou of regen. Er is dan ook een boordevol recreatieprogramma. Dus hop, pak je weekendtas en kom naar Rheeze met het hele gezin. Tot stuuf!

Nu herfstvakantie bij de Zandstuve boeken!

Herfstvakantie in Nederland

De herfstvakantie is dé ideale periode om er even heerlijk tussenuit te gaan. De kinderen zijn vrij van school en voor jou is het de perfecte mogelijkheid om even aan het dagelijks leven te ontsnappen. In oktober loopt het kampeerseizoen langzaam tot haar einde; een weekend, midweek of weekje weg in de herfstvakantie is daarmee de laatste kans om nog heerlijk te kamperen onder het genot van het najaarszonnetje. In de herfstvakantie ligt Kampeerdorp de Zandstuve er het kleurrijkst bij. Ontdek de prachtige herfstkleuren op onze 5-sterren camping in Hardenberg. Mochten de weergoden ons niet zo gunstig gezind zijn; geen zorgen! Zelfs op regenachtige dagen geniet je van de vele overdekte activiteiten en voorzieningen. 

  • Herfstvakantie regio noord: 10 t/m 18 oktober 2020
  • Herfstvakantie regio midden en zuid: 17 oktober t/m 25 oktober 2020

Een huisje huren of kamperen in de herfstvakantie?

Vakantie vieren op een camping in de herfstvakantie; dat kan héél goed, want oktober kent tegenwoordig nog warme en zonovergoten dagen. Sluit het kampeerseizoen af en verblijf op een ruime kampeerplaats met 8 tot 16 ampère stroom, een eigen watertappunt en eventueel privé sanitair. Toch snappen we het ook dat je tijdens je weekje, midweek of weekendje weg in de herfstvakantie liever de warmte opzoekt in een vakantiehuisje. Profiteer van de gemakken van thuis, maar dan met nét een beetje meer gezelligheid. Kruip ‘s avonds met zijn allen bij de kachel in je lodge of chalet en speel leuke spelletjes met het hele gezin! Onze accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 8 personen en daarmee ideaal voor een herfstvakantie in Nederland met het hele gezin! 

Faciliteiten van De Zandstuve:

Faciliteiten

Met een subtropisch binnenzwembad, enthousiast animatieteam en overdekt speelparadijs hoeft niemand zich te vervelen!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Maak schitterende herfstwandelingen door het Overijsselse Vechtdal of bezoek leuke dorpen en steden in de omgeving.

Wat is er te doen in de herfstvakantie?

Waar kun je jouw herfstvakantie nu beter doorbrengen dan op Stuufeiland? Of het nu regent of waait; saai wordt het nooit bij De Zandstuve! De theatershows bewonderen, Tarzan en Jane spelen in de indoor speeltuin of een duik nemen in het subtropisch zwemparadijs; tijdens jouw herfstvakantie in Nederland is het allemaal mogelijk! Ons enthousiaste animatieteam laat zich niet tegenhouden door een beetje kou of regen. Ook in de herfstvakantie is er een boordevol recreatieprogramma. Wil je een heerlijke herfstwandeling maken met het hele gezin? Ontdek het Overijsselse Vechtdal en verzamel de mooiste bladeren, eikels en kastanjes voor jullie herfsttafel. 

Kom kamperen in oktober of kies voor een vakantiehuis in de herfstvakantie en geniet van de prachtige herfstkleuren op onze kindercamping. Weer of geen weer; plezier voor jong én oud is altijd gegarandeerd bij De Zandstuve, of het nu lente, zomer, winter of herfst is.

Bekijk de prijzen in de herfstvakantie

Kom kamperen en profiteer van herfstvakantie aanbiedingen:

Herfstvakantie 2020
Herfstvakantie 2020

Herfstvakantie 2020

09-10 / 26-10