Kampeerdorp de Zandstuve
Herfstvakantie Nederland

Herfstvakantie

  • Theater & musical op Stuufeiland
  • Subtropisch zwemparadijs met glijbaan
  • Binnenspeeltuin Cobus' Speelkasteel

Geniet van een kleurrijke herfst

De herfstvakantie is dé ideale periode om er even heerlijk tussenuit te gaan. De kinderen zijn vrij van school en voor jou is het de perfecte mogelijkheid om even aan het dagelijks leven te ontsnappen. In oktober loopt het kampeerseizoen langzaam tot haar einde, deze periode is de laatste kans om nog heerlijk te kamperen onder het genot van het najaarszonnetje. In de herfstvakantie ligt onze 5-sterrencamping er het kleurrijkst bij. Mocht het weer niet meezitten; geen zorgen! Zelfs op regenachtige dagen geniet je van de vele overdekte activiteiten en voorzieningen. 

Avontuurlijk kamperen of overnachten in stijl?

Vakantie vieren op een camping in de herfstvakantie; dat kan héél goed, want oktober kent tegenwoordig nog warme en zonovergoten dagen. Sluit het kampeerseizoen af en verblijf op een ruime kampeerplaats met een eigen watertappunt en eventueel privé sanitair. Toch snappen we het ook dat je tijdens de herfstvakantie liever de warmte opzoekt in een vakantiehuisje. Profiteer van de gemakken van thuis, maar dan met nét een beetje meer gezelligheid. Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 12 personen en daarmee ideaal voor een herfstvakantie met het hele gezin! 

Faciliteiten van De Zandstuve:

  • Subtropisch zwemparadijs met glijbaan
  • Binnenspeeltuin Cobus' Speelkasteel
  • Enthousiast animatieteam
  • Chilz playroom
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Pizzeria, brasserie & Stuufbar

Wat is er te doen in de herfstvakantie?

Waar kun je jouw herfstvakantie nu beter doorbrengen dan op Stuufeiland? Of het nu regent of waait; saai wordt het nooit bij De Zandstuve! Kom de theatershows bewonderen, speel Tarzan en Jane in de indoor speeltuin of neem een duik nemen in het subtropisch zwemparadijs. Ons enthousiaste animatieteam laat zich niet tegenhouden door een beetje kou of regen, ook in de herfstvakantie is er een boordevol recreatieprogramma. Wil je een heerlijke herfstwandeling maken met het hele gezin? Ontdek het Overijsselse Vechtdal! Kom overnachten in oktober en geniet van de prachtige herfstkleuren op onze kindercamping. Weer of geen weer; plezier gegarandeerd.

Wat andere gasten ons vroegen ⤵

🏊🏼‍♂️ Is er een binnenzwembad aanwezig op het vakantiepark?

Jazeker! De Zandstuve beschikt over een subtropisch binnenzwembad met uren vermaak. Op zoek naar een vakantie vol waterplezier? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

🎪 Welke faciliteiten biedt de Zandstuve aan in de herfstvakantie?

In de herfstvakantie biedt De Zandstuve vele faciliteiten aan. Waaronder avontuurlijke binnen speeltuinen, knutselactiviteiten, een subtropisch binnenzwembad, een professioneel animatieteam en gezellige eetgelegenheden.