Kampeerdorp de Zandstuve
Herfstvakantie Nederland

Herfstvakantie

  • Herfstvakantie op Stuufeiland
  • Subtropisch zwemparadijs met glijbaan
  • Binnenspeeltuin Cobus' Speelkasteel

Herfstvakantie in Nederland

De herfstvakantie is dé ideale periode om er even heerlijk tussenuit te gaan. De kinderen zijn vrij van school en voor jou is het de perfecte mogelijkheid om even aan het dagelijks leven te ontsnappen. In oktober loopt het kampeerseizoen langzaam tot haar einde; een weekend, midweek of weekje weg in de herfstvakantie in Overijssel is daarmee de laatste kans om nog heerlijk te kamperen onder het genot van het najaarszonnetje. In de herfstvakantie in Hardenberg ligt Kampeerdorp de Zandstuve er het kleurrijkst bij. Ontdek de prachtige herfstkleuren op onze 5-sterren camping in Hardenberg. Mocht het weer niet meezitten; geen zorgen! Zelfs op regenachtige dagen geniet je van de vele overdekte activiteiten en voorzieningen. 

 

Een huisje huren of kamperen in de herfstvakantie?

Vakantie vieren op een camping in de herfstvakantie; dat kan héél goed, want oktober kent tegenwoordig nog warme en zonovergoten dagen. Sluit het kampeerseizoen af en verblijf op een ruime kampeerplaats met 8 tot 16 ampère stroom, een eigen watertappunt en eventueel privé sanitair. Toch snappen we het ook dat je tijdens je weekje, midweek of weekendje weg in de herfstvakantie liever de warmte opzoekt in een vakantiehuisje. Profiteer van de gemakken van thuis, maar dan met nét een beetje meer gezelligheid. Kruip ‘s avonds met zijn allen bij de kachel in je lodge of chalet en speel leuke spelletjes met het hele gezin! Onze accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 12 personen en daarmee ideaal voor een herfstvakantie in Overijssel met het hele gezin! 

 

Faciliteiten van De Zandstuve:

  • Subtropisch zwemparadijs met glijbaan
  • Binnenspeeltuin Cobus' Speelkasteel
  • Enthousiast animatieteam
  • Meer dan 30 speeltuintjes
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Pizzeria, restaurant en frietfabriek
 
Boek jouw herfstvakantie
 
Bekijk de prijzen in de herfstvakantie
 

Wat is er te doen in de herfstvakantie?

Waar kun je jouw herfstvakantie nu beter doorbrengen dan op Stuufeiland? Of het nu regent of waait; saai wordt het nooit bij De Zandstuve! De theatershows bewonderen, Tarzan en Jane spelen in de indoor speeltuin of een duik nemen in het subtropisch zwemparadijs; tijdens jouw herfstvakantie in Nederland is het allemaal mogelijk! Ons enthousiaste animatieteam laat zich niet tegenhouden door een beetje kou of regen. Ook in de herfstvakantie is er een boordevol recreatieprogramma. Wil je een heerlijke herfstwandeling maken met het hele gezin? Ontdek het Overijsselse Vechtdal en verzamel de mooiste bladeren, eikels en kastanjes voor jullie herfsttafel. Kom kamperen in oktober of kies voor een vakantiehuis in de herfstvakantie in Overijssel en geniet van de prachtige herfstkleuren op onze kindercamping. Weer of geen weer; plezier voor jong én oud is altijd gegarandeerd.

 
Boek jouw herfstvakantie