Kampeerdorp de Zandstuve
Camping Ommen
 • 5-sterren ANWB Topcamping
 • Slechts 20 minuten afstand van Ommen
 • Binnen- en buitenzwembad en vele speelgelegenheden

Geniet van een onvergetelijke vakantie bij Ommen!

Zin in een heerlijke vakantie met de kinderen in eigen land? Kampeerdorp de Zandstuve is een 5-sterren familiecamping in Overijssel, op 17,8 km afstand van Ommen, waar het hele gezin een fantastische tijd beleeft. Bij ons kun je kamperen op ruime plekken, glamperen in luxe tenten en overnachten in sfeervolle accommodaties. Onze camping, gelegen bij Ommen en Hardenberg, richt zich speciaal op families met kinderen. Want als de kinderen zich vermaken, kunnen ook de volwassenen ontspannen en genieten van de vakantie. De kleintjes maken snel nieuwe vriendjes in de zwembaden, het indoor speelparadijs of tijdens de leuke activiteiten van het animatieteam.

Ontdek onze diverse vakantieopties: 

Spetterende gezinsvakantie nabij Ommen

Jonge gezinnen genieten van hun vakantie op onze camping in de omgeving van Ommen. En met een zwembad erbij is waterpret ook gegarandeerd. Kampeerdorp de Zandstuve heeft niet alleen een verwarmd buitenbad met glijbaan en waterattracties, er is ook een heerlijk subtropisch binnenzwembad met een spectaculaire 50 meter lange glijbaan met lichtringen. Voor kleine kinderen zijn er zowel binnen als buiten aparte peuterbadjes waar zij veilig in kunnen spetteren met de ouders. 

Er is iedere dag weer iets anders te doen bij Kampeerdorp De Zandstuve. Dankzij de ruim 30 speeltuinen, het indoor speelparadijs en een bomvol animatieprogramma zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Ook het moderne sanitair, de verschillende horecagelegenheden, een supermarktje en wifi op de camping dragen bij aan een onbezorgde vakantie.

Avontuur wacht op jullie in Ommen

Voor een leuke familievakantie is er geen betere plek dan onze camping bij Ommen. Ook in de omgeving is ontzettend veel te doen. Maak mooie wandelingen en fietstochten in het Vechtdal, kano over de meanderende Vecht en bezoek leuke dorpen en steden zoals Hardenberg, Ommen en Dalfsen. Zin in iets meer actie? Beleef een dagje uit vol avontuur in Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn of familiepretpark de Waarbeek. Je kunt ook dieren kijken in Wildlands Emmen of dierenpark Nordhorn over de grens in Duitsland. In de omgeving vind je bovendien verschillende speelbossen, kinderboerderijen, speelparadijs en je kunt tal van outdoor activiteiten ondernemen. 

Onze aanraders:

 • Attractiepark Slagharen
 • Kinderboerderij de Zwieseborg
 • Wildlands Emmen
 • Speelparadijs Ballorig
 • Activiteitenboerderij Roke's erf
 • Hunebedcentrum

Ommen ligt op slechts 17,8 km van Kampeerdorp de Zandstuve

 • 20 minuten
 • 32 minuten
 • 40 minuten
 • 2 uur en 59 minuten

Wat eerdere gasten ons vroegen:

🛀 Heeft de Zandstuve kampeerplaatsen met privé sanitair?

Op onze camping nabij Ommen heb je de mogelijkheid een kampeerplaats te huren met een eigen sanitairunit. Dit betekent dat je beschikt over een eigen douche, toilet en wastafel. Ideaal voor gezinnen, 50-plussers of vakantiegangers die wat meer luxe en privacy wensen.

🏊 Beschikt Kampeerdorp de Zandstuve over zwembaden?

Een zwembad mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie! Bij de Zandstuve, een vakantiepark op slechts 20 minuten van Ommen, kun je genieten van zowel een binnen- als buitenzwembad met spectaculaire glijbanen. Hier beleef je elke dag waterpret!

🐕 Is mijn hond welkom op jullie kampeerplaatsen?

Er is niets leuker dan kamperen met je hond! Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn honden van harte welkom. Op onze huisdiervriendelijke kampeervelden kun je kamperen met je eigen tent, camper of caravan.