Kampeerdorp de Zandstuve
Kind met opa en oma op vakantie

Kamperen met kleinkinderen

 • Vakantie voor de hele familie
 • In het prachtige Vechtdal
 • Uitgebreid animatieprogramma

Kamperen met de kleinkinderen

Wil je de kleinkinderen verrassen met een onvergetelijke stuufvakantie, boordevol plezier voor jong én oud? Kampeerdorp De Zandstuve is een kindvriendelijk vakantieparadijs in Nederland, om precies te zijn in de landelijke omgeving van Hardenberg. Neem je kleinkind mee op vakantie, want onze kindercamping barst van de kindvriendelijke faciliteiten, waaronder een uitgebreid animatieprogramma voor baby's en kids tot 11 jaar. Maak je geen zorgen, want de mama’s, papa’s, oma’s en opa’s worden niet vergeten door ons professionele animatieteam. Naast het boordevolle animatieprogramma beleven jullie veel zwemplezier in ons binnen- en buitenzwembad of klimmen en klauteren de kids in het Cobus’ Speelkasteel.

Kind met opa en oma op vakantie

Zoek je toch iets meer comfort? Verblijf dan met je kleinkinderen in een van onze leuke accommodaties; variërend van lodges en chalets tot compleet ingerichte tenten. Je vindt gegarandeerd een perfecte accommodatie voor jullie familievakantie. Zijn je kleinkinderen nog heel jong? Kinderen van 0 t/m 4 jaar vermaken zich uitstekend bij de Cobus Club, waar zij samen met onze mascotte Cobus een onvergetelijke tijd beleven. De iets oudere kinderen worden flink uitgedaagd door activiteiten als speurtochten, bosspelen en waterspelletjes. Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders en grootouders mogen meedoen! Voor de tieners is er een innovatief animatieprogramma met spectaculaire activiteiten, zoals een bootcamp, escaperoom of spooktocht.

Een sfeerimpressie van kindercamping De Zandstuve

Faciliteiten op de kindercamping

Naast een uitgebreid animatieprogramma voor alle kinderen tot 11 jaar, is er nog veel meer te doen bij De Zandstuve. Tijdens de warme zomerdagen zoeken jullie verkoeling in het buitenzwembad. Voor de kleintjes is er een apart kleuterbad en een coole waterspeeltuin. Aangrenzend aan het openluchtzwembad geniet je van een ijsje op ons heerlijke zonnige terras. Zit het weer nou even niet mee? Ook dan is waterpret gegarandeerd, maar dan in ons subtropisch binnenzwembad met een supersnelle 50 meter glijbaan! Een zwembad maakt jullie vakantie helemaal compleet.

De vele speeltuinen, zowel binnen als buiten, zorgen ook voor urenlang vermaak voor je kleinkinderen. Geniet ondertussen van een heerlijk hapje of drankje bij een van onze horecagelegenheden. Neem je kleinkind mee op vakantie naar Kampeerdorp De Zandstuve en bezorg hem of haar een onvergetelijke tijd. Niet alleen de kinderen, maar ook de grootouders beleven een heerlijke vakantie op onze kindercamping, want wat is er nou mooier om je kleinkinderen één en al pret en plezier zien te beleven?

Faciliteiten van de Zandstuve:

 • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
 • Binnenspeeltuin Cobus' Speelkasteel
 • Meer dan 30 speeltuinen
 • Recreatieprogramma voor kinderen tot 11 jaar
 • Professioneel animatieteam
 • Musical en theater
 • Diverse sportvelden
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Pizzeria en brasserie

Faciliteiten

Van zwemplezier in het binnen- en buitenzwembad tot speelplezier in de 30 speeltuintjes of de grote binnenspeeltuin. Profiteer van veel faciliteiten!

Omgeving

Ontdek de prachtige omgeving van Hardenberg, waar je veel leuke uitstapjes kunt maken; van attractieparken en dierentuinen tot zwembaden.