• Campingplaatsen met privé sanitair
 • Sanitairunit met toilet, douche en wastafel
 • Veel privacy
 • Iedere dag aankomst & vertrek mogelijk

Camping met privé sanitair in Nederland

Genieten van het buitenleven met het comfort van thuis? Dan is een camping met privé sanitair in Nederland een uitkomst. Zeker als je op vakantie gaat met (jonge) kinderen of als je al op leeftijd bent, is een camping met eigen sanitair een welkome luxe. De sanitairunits zijn voorzien van een douche, een toilet, een wastafel en (aan de buitenkant) een voorziening voor de afwas. Op Kampeerdorp de Zandstuve, een camping met privé sanitair bij Hardenberg, Overijssel, kun je kamperen op ruime kampeerplaatsen met privé sanitair. Het gemak en comfort is vanzelfsprekend: het biedt veel privacy, is schoon en beschikbaar wanneer het jou uitkomt.

Kampeerplaatsen met privé sanitair:

 • Buur 28 t/m 31 
 • Buur 32 t/m 47 
 • Berk 29 t/m 41
Bekijk de plattegrond

Voordelen van een camping met privé sanitair:

 • Privé sanitair naast jouw tent, camper of caravan
 • Voorzien van een douche, toilet en wastafel
 • Ook geschikt voor de afwas
 • Het biedt veel privacy
 • Altijd schoon en beschikbaar
 • Eigen spullen bij de hand

Kamperen met privé sanitair

Een kampeerplaats met privé sanitair maakt een vakantie op onze camping extra comfortabel. Maar als gast op onze familiecamping geniet je van nog veel meer voorzieningen. Families met waterratjes beleven een ontzettend leuke tijd in ons verwarmde buitenbad en het subtropisch binnenbad. Wie liever op het droge staat, kan kiezen uit ruim 30 speeltuinen en een indoor speelparadijs. Het professionele animatieteam verzorgt ook iedere dag weer tal van activiteiten voor kinderen van 0-12 jaar. Ook gratis wifi, een supermarkt, horeca en gastvrij personeel dragen bij aan een ontspannen en onbezorgde vakantie. Kamperen met privé sanitair bij Kampeerdorp de Zandstuve, voor een vakantie vol luxe en ontspanning!

Camping met privé sanitair in Overijssel

Als je wilt kamperen in het groen maar toch graag een beetje extra luxe en comfort wenst, dan is onze camping met privé sanitair in Overijssel een leuke vakantiebestemming. Maar niet alleen het privé sanitair op onze camping in Nederland maakt ons park de moeite waard. Ook de vele voorzieningen, de zwembaden, animatie en recreatie maken Kampeerdorp de Zandstuve een perfecte bestemming voor een lange vakantie of een weekendje weg. Heb je alles zo’n beetje gezien op de camping zelf? Dan is er nog ontzettend veel te doen in de omgeving van Hardenberg en het Vechtdal. Maak bijvoorbeeld mooie wandelingen en fietstochten door de natuur en langs leuke dorpjes en steden of snuif cultuur in musea, tijdens evenementen of gezellige markten. Iets meer spanning en sensatie? Dan liggen Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Plopsa Indoor Coevorden allemaal op slechts korte afstand van onze camping met privé sanitair in Overijssel.

 
Boek een kampeerplaats met privé sanitair
 

🚿 Waarover beschik ik precies op een camping met privé sanitair?

Op onze 5-sterren camping in Nederland heb je de mogelijkheid een kampeerplaats met privé sanitair te boeken. Deze sanitairunit bestaat uit een douche, een toilet, een wastafel en aan de buitenkant de mogelijkheid om af te wassen. Groot voordeel is dat je dit niet hoeft te delen met andere campinggasten en veel privacy hebt. 

🐶 Op welke camping met privé sanitair mag mijn hond ook mee?

Bij Kampeerdorp de Zandstuve heb je niet alleen de mogelijkheid te kamperen met privé sanitair, ook kamperen met je hond is bij ons mogelijk. Onze camping met privé sanitair in Overijssel is daardoor de ideale bestemming voor hondenliefhebbers én mensen die op zoek zijn naar een beetje extra luxe. 

🏊 Welke camping in Nederland heeft privé sanitair en beschikt over een zwembad?

In Overijssel, bij Hardenberg, boek je bij Kampeerdorp de Zandstuve een ruime kampeerplaats mét privé sanitair. Daarnaast geniet je niet van één maar meerdere zwembaden. Het subtropische binnenzwembad, het verwarmde buitenzwembad, het peuter- en kleuterbad en de glijbanen zorgen voor uren plezier. Een camping met privé sanitair en een zwembad, wat wil je nog meer?

👨‍👩‍👧‍👦 Welke camping met privé sanitair in Nederland is ook geschikt voor kinderen?

Kamperen met privé sanitair is ideaal met (kleine) kinderen, het sanitair is vlakbij en bovendien helemaal voor jullie zelf! Maar ook wat betreft de faciliteiten is Kampeerdorp de Zandstuve de ideale camping voor jullie gezinsvakantie. Van het zwemparadijs tot aan het dagelijkse animatieprogramma, onze kindercamping verveelt nooit!