1. Dé kindercamping in Overijssel
  2. Speciale kampeerarrangementen
  3. Hemelvaart en Pinksteren

Ga erop uit met Hemelvaart

Vier een hemelvaartweekend weg op Stuufeiland samen met het hele gezin! Geniet van alle uitstekende faciliteiten bij De Zandstuve in Hardenberg, de natuur die weer in bloei staat en ontdek alle activiteiten die te doen zijn!

Hemelvaartweekend bij De Zandstuve

Een heerlijk ontbijt of een lekkere brunch, bij Kampeerdorp de Zandstuve vier je Hemelvaart in de mooie omgeving van het Vechtdal. Tijdens Hemelvaart kun je tal van gezellige activiteiten ondernemen of juist lekker genieten van de rust in de omgeving. Bij ons vermaken de kinderen zich met een vol en varierend animatieprogramma! Voor elke leeftijd zijn er leuke en passende activiteiten.

In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. Geniet 's avonds heerlijk met z'n allen van het samen zijn in onze rijk ingerichte accommodaties. Of gezellig kamperen met je gezin tijdens Hemelvaart, want het weer leent zich er vanaf mei zeker voor! En wanneer het weer even niet meezit, dan biedt ons kampeerdorp gelukkig genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het mindere weer te omzeilen. Bekijk onze binnenspeeltuin, binnenzwembad of ons gezellige restaurant waar onze ervaren kok de lekkerste gerechten voor je bereid. 

✓ Hemelvaart: 21 mei 2020

✓ Hemelvaartweekend: 20 t/m 25 mei 2020

Boek een speciaal kampeerarrangement

Kom kamperen tijdens Hemelvaart bij De Zandstuve en boek een speciaal kampeerarrangement! Wil je graag een weekendje weg? Ga dan voor het Hemelvaart arrangement van 20 mei t/m 25 mei. Zin om er iets langer op uit te gaan? Ga dan voor het Hemelvaart + Pinksteren arrangement van 20 mei t/m 2 juni. Een kampeerplaats met privé sanitair behoort ook tot de mogelijkheden!

Alle faciliteiten op een rij: 

  • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  • Binnenspeeltuin Cobus Speelkasteel
  • Meer dan 30 speeltuinen
  • Recreatieprogramma voor alle leeftijden
  • Professioneel animatieteam
  • Musical en theater
  • Diverse sportvelden
  • Pizzeria, frietfabriek en restaurant
 
Boek je plek tijdens Hemelvaart

Hemelvaart bij De Zandstuve