1. Dé kindercamping in Overijssel
  2. Speciale kampeerarrangementen
  3. Glamping met eigen sanitair

Hemelvaart bij De Zandstuve

Vier een hemelvaartweekend weg op Stuufeiland samen met het hele gezin! Geniet van alle uitstekende faciliteiten bij De Zandstuve in Hardenberg, de natuur die weer in bloei staat en ontdek alle activiteiten die te doen zijn! Een heerlijk ontbijt of een lekkere brunch, bij Kampeerdorp de Zandstuve vier je Hemelvaart in de mooie omgeving van het Vechtdal. Tijdens Hemelvaart kun je tal van gezellige activiteiten ondernemen of juist lekker genieten van de rust in de omgeving. Bij ons vermaken de kinderen zich met een varierend animatieprogramma! Voor elke leeftijd zijn er leuke en passende activiteiten. 

 

Kamperen of een accommodatie tijdens Hemelvaart?

In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. Geniet 's avonds heerlijk met z'n allen van het samen zijn in onze rijk ingerichte accommodaties. Of gezellig kamperen met je gezin tijdens Hemelvaart, want het weer leent zich er vanaf mei zeker voor! En wanneer het weer even niet meezit, dan biedt ons kampeerdorp gelukkig genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het mindere weer te omzeilen. Bekijk onze binnenspeeltuin, binnenzwembad of ons gezellige restaurant waar onze ervaren kok de lekkerste gerechten voor je bereid.

Boek je plek tijdens Hemelvaart

Boeken voor 2023

Het is al mogelijk om voor 2023 te boeken! Wij bieden vanaf 2023 geen arrangementen meer aan, maar je kunt nog steeds flexibel aankomen en vertrekken tijdens Hemelvaart. Onze tip: verblijf van woensdag 17 mei t/m maandag 22 mei vanaf €275,-!

Boek jouw Hemelvaart voor 2023