1. Uniek educatief programma
 2. Speciale themaweken
 3. Optioneel; dreumesweek kampeerarrangement
 4. Iedere dag aankomst & vertrek mogelijk

Dreumesweken bij de Zandstuve

De dreumesweken zijn dé weken om er in alle rust op uit te gaan met je dreumes en peuter. Het is lekker rustig, supervoordelig, meestal heerlijk weer en bij Kampeerdorp De Zandstuve zijn er verschillende activiteiten voor kleine kinderen in de dreumes- en peuterfase. Tijdens een verblijf op De Zandstuve in de dreumesweken kunnen jullie samen deelnemen aan activiteiten van het speciale dreumesprogramma, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Dreumesweken 2022: 1 t/m 15 april, 19 t/m 29 april, 9 t/m 25 mei, 30 mei t/m 3 juni, 7 juni t/m 8 juli, 5 september t/m 14 oktober

Voor jouw verblijf kun je een kampeerplek of een accommodatie kiezen waarbij jij bepaalt hoe lang je verblijft én welke dag je aankomt en vertrekt. Daarnaast hebben we een speciaal kampeerarrangement tijdens de verschillende dreumesweken. Deze geldt voor 7 nachten en heeft een voordelige all-in prijs.

Bekijk het kampeerarrangement in de dreumesweek
 
dreumesweken

Uniek educatief activiteitenprogramma

Recreatiemanager Jasper: “Met stuversveel plezier organiseren we activiteiten voor deze jonge, fantasierijke en blije dreumesen en peuters die de wereld volop aan het ontdekken zijn. Deze activiteiten zijn speciaal gericht op deze speelse doelgroep en afgestemd op de belevingswereld en de vaardigheden van deze kinderen”. Uit veel onderzoeken blijkt dat er in de eerste levensjaren van een kind een belangrijke basis gelegd wordt. Op deze basis bouwen kinderen hun hele leven door. Ons unieke programma, dat speciaal ontwikkeld is voor kleine mensen die de grote wereld willen ontdekken, is gebaseerd op een aantal kernwaarden: 

 • Bevordering van creativiteit en het ontdekken van de wereld om zich heen
 • Grove en fijne motoriek bevorderen
 • Cognitieve en sociale ontwikkeling
 • Voor- en vroegschoolse educatie vorm
 • Aanwakkeren van fantasie en oplossend denken
 • Een doorlopend dagritme 

Wij zijn de eerste en enige kindercamping in Nederland die zo'n speciaal programma heeft voor dreumesen en peuters! Hieraan zijn geen extra kosten verbonden.

Bekijk de mogelijkheden tijdens de eerst volgende dreumesperiode ⤵

 

De activiteiten voor ouder en kind

We organiseren diverse activiteiten waarbij kinderen veel invloed hebben op de echte invulling. Het is spelend en ontdekkend leren. Dat betekent: niets is verkeerd en alles is mogelijk. We willen de ouder-kind relatie aanmoedigen door ouders actief te betrekken bij activiteiten en samen deel te nemen aan activiteiten. Er is een vast midweekritme met tussendoor ook extra verrassingsactiviteiten.

Dagprogramma

Het programma van dinsdag t/m vrijdag kenmerkt een vast ritme. Uit onderzoek blijkt dat jonge kinderen hier sterk behoefte aan hebben. Het programma ziet er ongeveer zo uit:

09.00 uur | Creatief ontdekken
15.00 uur | Cobus' Club
16.30 uur | De avonturen van Stuufeiland
18.30 uur | Welterusten verhaal

Themaweken

Iedere week heeft z’n eigen thema. We verzorgen het dreumesprogramma doordeweeks, maar vergeten het weekend zeker niet. In de weekenden zijn er ook activiteiten voor de oudere kinderen. Het definitieve weekprogramma publiceren we een paar dagen van tevoren.

Bekijk hier ons uitgebreide animatieprogramma!
 
 

Boek een verblijf bij de Zandstuve

Ben je op zoek naar relaxte vakantie voor jezelf en je dreumes of peuter? Lijkt het jullie 'stuuftastisch' om samen spelenderwijs de wereld om jullie heen te ontdekken? Dat kan! Wij hebben nog prachtige glamping accommodaties vrij. Wil je liever komen kamperen? Ook hiervoor is nog plek! Kom je met je peuter of dreumes, dan bevelen we je de Vechtdallodge, de Rheezerlodge of de Rheezerlodge DeLuxe van harte aan.

Onze kindvriendelijke faciliteiten:

 1. Binnen- en buitenzwembad
 2. Overdekt speelparadijs
 3. Meer dan 30 speeltuinen
 4. Professioneel animatieteam
 
Boek het kampeerarrangement in de dreumesweek
 
Of verblijf in een huisje in de dreumesweken van 27 augustus t/m 15 oktober