Kampeerdorp de Zandstuve

Ervaringen

Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees hieronder dan gauw een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

1668 beoordelingen
 1. 8,8

  Prachtige plek, Erg grote maar toch smûke woning. Ideaal aan de rand van het park, iets verder weg van de rest vd verblijven.

  December 2023 - V. verbleef in Familiehuis Rheeze | 10 personen 

 2. 9,4

  Wij waren met 12 personen, naar aanleiding van de jubileum van mijn schoonouders die 60 jaar getrouwd zijn. Het huis was perfect, alle stelletjes hun eigen kamer. Lekker ruim, schoon en erg gezellig ingericht. Een dikke 10!!

  November 2023 - Diana J. verbleef in Familiehuis de Rheezermaten 

 3. 8,9

  Het verblijf op de camping was erg fijn. Het privé sanitair was een ongekende luxe in de natte herfstvakantie. De sfeer op de camping was erg gemoedelijk en de locatie aan de bosrand heerlijk. De jongens hebben erg genoten van het zwembad en de speelmogelijkheden binnen en buiten. En het feit dat jullie ons een uitzondering gaven door met 2 teckels te mogen komen, was zeer fijn.

  Oktober 2023 - E. verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair 

 4. 8,8

  Heel erg netjes en mooi verblijf! Vriendelijk personeel en mooie receptie/restaurant.

  November 2023 - Mathanja H. verbleef in Familiehuis Rheeze | 10 personen 

 5. 8,9

  Alles bestens gerne wieder 👍

  Oktober 2023 - K. verbleef in Kampeerplaats 

 6. 8,7

  Het was geweldig! Genoten van het zwembad en het klimkasteel. Ook de binnen speeltuin was fantastisch. Wij gadden kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 9 jaar en boor elk kind was er iets te doen. Spelletjes, disco en dansen. Eigenlijk wilden ze niet naar huis en smeekten om een keer terug te komen. Als het aan ons ligt gebeurt dat zeker!!

  Oktober 2023 - B. verbleef in Familiechalet | 6 personen 

 7. 10

  Es hat wie auch immer riesen spass gemacht. Die Kinder waren begeistert. Und wir kommen auch in nächsten Jahr wieder zu euch zurück

  Oktober 2023 - G. verbleef in Rheezerlodge | 6 personen 

 8. 8,7

  Erg gezellig, knus.

  Oktober 2023 - M. verbleef in Verandachalet | 6 personen 

 9. 10

  Unser Aufenthalt war sehr erholsam und gleichzeitig Aufregend . Wir hatten viel Platz an unserem Stellplatz und einen weiten Blick . Die Anirdnung der Stellplätze sind toll geplant. Der gesamte Campingplatz ist gut durchdacht, und durch die Anordnung der Animation, Badeland , Tobeland und Einkaufsladen ist es an den Stellplätzen sehr schön ruhig. Unsere

  Oktober 2023 - R. verbleef in Kampeerplaats 

 10. 9,8

  Wederom fantastisch. De meiden hebben genoten van het animatieteam.

  Oktober 2023 - B. verbleef in Kampeerplaats