Kampeerdorp de Zandstuve
Zandstuve

Ervaringen

Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees hieronder dan gauw een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

1723 beoordelingen
  1. 9,6

    Wij hebben ondanks de regenbuien een stuvers leuke vakantie gehad! Het animatieteam was stuufgoed en de faciliteiten bijzonder schoon.

    Juli 2024 - B. verbleef in Familiechalet | 6 personen 

  2. 9,3

    Het was prettig verblijven op het watergorgel veldje nabij het sanitair gebouw. Het zwembad met de twee glijbanen was subliem.

    Juli 2024 - D. verbleef in De Waard Tunneltent | 5 personen 

  3. 9,7

    Het was erg leuk! Er is veel te doen voor kinderen, de camping voelt knus en gezellig aan. Onze lodge was erg luxe en erg schoon!

    Juli 2024 - V. verbleef in Vechtdallodge | 6 personen 

  4. 9,5

    Unser Stellplatz stand teilweise unter Wasser. Schon am nächsten Tag wurde jedoch das Wasser abgepumpt. Am 3. Tag hatten wir keinen Strom mehr. Rezeption angerufen und in wenigen Minuten war wieder Strom da. Die Service Mitarbeiter haben sogar nachgefragt, ob alles wieder okay wäre.👍 Topp.

    Juli 2024 - K. verbleef in Kampeerplaats 

  5. 9,3

    De standplaats was goed, de inboedel van de tent de waard was goed, overal was aan gedacht. De afstand naar het sanitair was prima. Zwembad met de glijbanen waren uitstekend. Verwarmd heerlijk!

    Juli 2024 - B. verbleef in De Waard Tunneltent | 5 personen 

  6. 10

    Es war traumhaft

    Juli 2024 - Saskia B. verbleef in Kampeerplaats 

  7. 10

    Wir haben uns wie immer sehr wohl gefühlt. Es ist einfach perfekt für Kinder bei euch egal was war uns wurde sofort geholfen. Wir kommen auf jedenfall wieder

    Juli 2024 - G. verbleef in Kampeerplaats 

  8. 10

    Suprr leuke activiteiten !

    Juli 2024 - H. verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair 

  9. 9,6

    Wij vonden het fantastisch!!!! Wij zijn voor de 1e keer gaan kamperen en we wisten niet wat we moesten verwachten. We hebben dit jaar de camper van onze nicht geleend, maar we vonden het zo leuk dat we nu zelf een caravan willen gaan aanschaffen.

    Juli 2024 - W. verbleef in Kampeerplaats 

  10. 9

    Het was gezellig en fijn. Jammer van de regen amar daar kunnen jullie niets aan doen. Animatie was erg leuk. Het huisje was nog wat vies. En de bedden zijn niet goed geweest voor onze rug. Horren bij de ramen/deur zou erg fijn zijn De zijkant van bella 60 zou dicht gemaakt mogen worden omdat de deur van het chemisch toilet daar naast is. Misschien dat het de geur wat tegen gaat.

    Juli 2024 - V. verbleef in Rheezerlodge | 6 personen