Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

223 beoordelingen
 1. 9,6

  Wij vonden het heel leuk.

  Mei 2019 -  verbleef in Verandalodge

 2. 8,8

  Het is een mooie kindercamping. De animatie is erg enthousiast en leuk. Wij waren in mei, had gehoopt dat het drukker zou zijn. Maar kunnen jullie niks aan doen. Zwembad is top, binnen buiten. Eten in restaurant was ook goed. Sanitair buur ook heel schoon en aan Alles gedacht. We hebben een stuversleuke tijd gehad.

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 3. 8,8

  Heel leuk en verzorgt park hebben jullie! Leuk zwembad en een hele leuke animatie! Wat werken jullie met veel passie ongeacht hoeveel kinderen er waren!!!

  Mei 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 6

 4. 8,9

  Mooie camping en leuke animatie

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair

 5. 9,1

  Wij hebben een heerlijke, rustige vakantie gehad. Wat wij vooral héél leuk vonden was de animatie. Rust en tijd voor het kind. Alles kon en ze maakte er voor onze kindjes elke dag weer een feestje van.

  Mei 2019 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe

 6. 8,5

  Wij hebben ontzettend genoten van ons verblijf. We vonden het park erg mooi. Lodges zijn netjes en geven meer sfeer dan enkel chalets. Daarnaast waren er ontzettend veel speeltoestellen e.d. Ondanks dat het rustig was was er wel een animatie duo aanwezig. Onze dochter vond dat ontzettend leuk. Er werd veel georganiseerd.

  Mei 2019 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe

 7. 8,8

  Mooie tent, mooie locatie vooraan en leuk vermaak voor de kids. Jammer dat ze pas op het einde van de trechterglijbaan wilde. Volgende nog 10x.:). Het weer zat ook zeker mee!

  Mei 2019 -  verbleef in Verandalodge

 8. 10

  Haben uns sehr wohlgefühlt!Super!!

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 8,8

  Super !!!

  Mei 2019 -  verbleef in Paleis Stuufieus

 10. 9

  Stuversleuk!! We hebben genoten! Leuke camping, animatieteam was super. Leuke activiteiten, enthousiaste mensen. Cobus was ook geweldig! Alles schoon en opgeruimd. Leuke speelplekken en dingen te doen! :-)

  Mei 2019 -  verbleef in Kampeerplaats