Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

Benieuwd naar de recensies op Zoover?

Klik op het Zoover logo!

1898 beoordelingen
  1. 8,8

    We hebben het erg leuk gehad. De kinderen hebben zich goed vermaakt. De kampeerplek was mooi groot en voldoende ruimte ten opzichte van de overburen.

    Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

  2. 7,8

    Entertainment voor de kinderen was goed geregeld. De Bella 104 tent was perfect voor een 1e keer kamperen in een tent.

    Augustus 2020 -  verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen

  3. 9

    Wij hebben een erg leuk verblijf gehad. We hadden een mooie plaats met heel mooi privé sanitair. Verder vond ik vnl de corona regels bij het zwembad erg goed geregeld met de tijdssloten

    Juli 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  4. 8,6

    Het was een heerlijk vakantie dat staat op 1. Kinderen gigantisch genoten, dan automatisch de ouders ook. Het animatieteam vonden we erg leuk en zeker Cobus de uil.

    Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  5. 8

    Kampeerplaats Buur 36 was top. Heerlijk ruim. We vonden het leuk dat er op elk veldje een speeltuintje te vinden was. Erg vriendelijke medewerkers.

    Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  6. 8,1

    We hebben het erg leuk ervaren, we waren immers met elkaar op vakantie. We vonden het veld erg leuk.

    Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

  7. 8,8

    We hebben de mooie groene ruime staanplaatsen als zeer positief ervaren

    Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

  8. 9,1

    Geweldig! Alles is super georganiseerd, animatie is buitengewoon goed!

    Augustus 2020 -  verbleef in Toercaravan | 4 personen

  9. 8,6

    fantastisch alles

    Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats

  10. 7,8

    Leuke camping, mooie plaatsen, goed sanitair. Leuk animatie programma.

    Augustus 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Huisdieren welkom