Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

1206 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

1206 beoordelingen
  1. 8,7

    We hebben een leuke week gehad. We vonden het leuk dat er een aantal keer iemand van het animatie kwam om onze kinderen stuufhoi te komen zeggen. Ook het speel kasteel was leuk. Tevens vonden wij het erg leuk hoe de veldjes waren. Op elk veldje stond een speeltoestel met daar om heen de huisjes. Hierdoor kun je die kinderen altijd in de gaten houden.

    September 2019 -  verbleef in Verandachalet

  2. 8,3

    Wij hebben ons verblijf als zeer prettig ervaren. Er is veel te doen voor de kinderen. Leuk dat er dreumesweken zijn. Huur van caravan is als zeer positief ervaren. Je hoeft deze zelf niet aan te schaffen en kunt nu toch kamperen. Wat voor de kinderen erg leuk is.

    September 2019 -  verbleef in Toercaravan voor 4

  3. 8,3

    We hebben weer een fantastische week gehad bij de zandstuve! Het animatieprogramma was ook weer top!

    September 2019 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe

  4. 9,4

    We hebben hele leuke dagen gehad. Lekker gezwommen in het zwembad, ons dochtertje Lieke heeft genoten. Ze is nog te klein voor de andere faciliteiten dus we komen nog een keer terug!

    September 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 6

  5. 8

    We hebben een heerlijk verblijf gehad. Genoten met elkaar, op jullie park. Van jullie zwembad, speeltuin, huisje enz. En natuurlijk Cobus wat was onze dochter daar verliefd op...knuffelen😀🦉

    September 2019 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe

  6. 7,9

    Hatten einen schönen Aufenthalt für die kurze Zeit.

    September 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

  7. 9

    Zeer positief, zeker de verscheidenheid aan overnachtingsmogelijkheden op het park, de kleine leuke speeltuintjes zo direct bij de lodge. restaurant aanwezig, zeer kindvriendelijk, speelpaleis binnen, discootje heel leuk, correct en vriendelijk personeel. Mogelijkheid tot eten bestellen en meenemen, fietsen, skelters etc perfect. Alles was keurig schoon bij aankomst. Geen afval of rotzooi door het park heen. We hebben het echt heel erg leuk gehad.

    September 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 8

  8. 9,1

    Wij verbleven het weekend in een prachtig huisje! Super mooi, netjes en compleet... Het park voldeed aan al onze wensen en we hebben dus doen genoten

    September 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 8

  9. 7,7

    In het algemeen: goed. Leuk was: het zwembad, de speeltuinen en Kobus.

    September 2019 -  verbleef in Toercaravan voor 5

  10. 8,3

    Animatie top Speelkasteel top Speeltoestellen op de veldjes top

    September 2019 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe