Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

2382 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

2382 beoordelingen
  1. 9,3

    De vele speeltuintjes vonden onze kinderen erg leuk. Animatie goed geregeld.

    April 2021 -  verbleef in Familiechalet | 6 personen

  2. 8,8

    Hele fijne plek met een prachtige privé sanitair. Was onze 3e keer dat we dit geboekt hadden, maar helaas zijn we veel eerder naar huis vertrokken vanwege de erg koude nachten die nog werden voorspeld (minimaal - 5 graden!!) na al 2 koude nachten achter de rug te hebben hadden ( het water op het veld werd vandaag zelfs afgesloten vanwege de kou). Erg jammer, want we keken er erg naar uit, maar helaas, soms zit het mee, soms zit het tegen 🤷‍♂️, maar we komen zeker nog een keer terug. Fijne camping👍🏻👍🏻

    April 2021 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  3. 9,3

    1. De inrichting van de lodge 2. De kindvriendelijke omgeving

    April 2021 -  verbleef in Verandalodge | 8 personen

  4. 10

    Super mooi huis alles was nieuw en lag heel centraal naast het zwembad en de supermarkt. We konden een jacuzie bij huren dit gaf heel veel luxe aan het huis. Alles was schoon zeer te vreden

    April 2021 -  verbleef in Vakantiehuis de Rheezermaten

  5. 8,8

    De Rheezerlodge was een prachtige accommodatie. Het was schoon, comfortabel en alle benodigdheden waren aanwezig. Fijne indeling! De veranda’s kijken allemaal uit op het speeltuintje. De grasvelden zijn heerlijk ruim. En wat heerlijk dat er overal op het park stevige, goed onderhouden speeltuintjes te vinden zijn! Onze tweeling van 2.5 jaar keek hun ogen uit. Ondanks de beperkingen door COVID-19 waren de medewerkers van de ZandStuve goed bereikbaar voor vragen, advies en hulp. Via de ZandStuve-app konden we gemakkelijk eten bestellen of de activiteiten van die dag opzoeken. Jullie merchandise en eigen liedjes zijn stuversleuk!

    April 2021 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

  6. 8,6

    Prima Verandalodge met als luxe een afwasmachine en een fijne badkamer. Slaapzolder iets lastig voor volwassenen om op en af te komen en de slang van de stofzuiger was stuk. Heel fijn dat er een speelveld was en een leuk animatieprogramma.

    April 2021 -  verbleef in Verandalodge | 8 personen

  7. 9

    Wij hebben het verblijf op de camping als zeer goed ervaren. De kampeer plaatsen zijn netjes en zien er goed. verzorgt uit. De kampeer plaatsen zijn ruim. Dat geeft veel privacy.

    April 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

  8. 8,1

    Het verblijf is goed ervaren ondanks alle maatregelen was er toch genoeg te doen voor de kinderen.

    April 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

  9. 8

    Wij hebben het verblijf top gevonden! Het personeel is vriendelijk. Leuk animatie team! Weten goed hoe ze de gasten moeten vermaken en veel animatie voor de kinderen. Wat erg fijn is tijdens een lockdown periode. Zo is er toch nog wat te doen. :) Ook de veldjes met een speeltuin is fantastisch.

    April 2021 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

  10. 9,3

    Wij hebben het weer erg fijn gehad. De kinderen hebben zich prima vermaakt. Super dat het animatieteam zo enthousiast was. Tot nu toe altijd zo, echt een top animatie. Voor het eerst hadden wij een privé sanitair bij onze plek. Dit is ook heel goed bevallen. Service goed, allemaal vriendelijk personeel. Het is en blijft voor ons een geweldige camping! Onze kinderen vragen net op de terugweg al meteen wanneer gaan we weer terug.

    April 2021 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair