Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

2271 beoordelingen
  1. 10

    Geweldig! Allereerst de opzet v.d. accomadaties in een cirkel/vierkant met in het midden een speeltuin was top. De buurlodge (27), overtrof al onze verwachtingen v.w.b. luxe en ruimte. Camperen met de luxe van een huisje maakte de lodge helemaal waar. Faciliteiten top, animatieteam hartstikke leuk. Voor het eerst zaten we met 2 kinderen in tranen onderweg naar huis, zegt genoeg denk ik!

    Juni 2021 -  verbleef in Stuuflodge Buur | 6 personen

  2. 8,8

    We hebben 3 prachtige dagen gehad, het weer was goed en de camping heeft veel te bieden. We zijn over alles erg tevreden en raden vrienden en familie dan ook zeker aan om bij jullie te gaan kamperen

    Juni 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

  3. 8,9

    Animatie was geweldig

    Juni 2021 -  verbleef in Kampeerplaats

  4. 10

    Heerlijk verblijf gehad met top privé sanitair. Lekkere pizza en ijs. Super mooie omgeving om te fietsen.

    Juni 2021 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair

  5. 8,5

    Verrassend goed bevallen voor een eerste keer kamperen. Veel te doen voor de aller kleinsten

    Juni 2021 -  verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen

  6. 9,6

    Het was ontzettend leuk een goed peuter programma. Ondanks Corona is het ons aardig goed gelukt om te kunnen inschrijven bij de activiteiten en het zwembad. Zeeeer nette medewerkers. Snelle service op het park en via whatsapp.

    Juni 2021 -  verbleef in Stuuflodge Buur | 6 personen

  7. 9

    We hebben ons verblijf als een geweldige beleving ervaren. De stuuflodge Bella was een nette ingerichte luxe tent waarbij we heerlijk hebben geslapen in het boxspring bed en onze dochter van 1.5 in een campingbedje. Onze dochter vond natuurlijk Cobus erg leuk en heeft zich vermaakt met jullie entertainment!

    Juni 2021 -  verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen

  8. 9,6

    Wij hebben enorm genoten. De acc. was prachtig en schoon. Het speeltuintje voor de deur erg fijn! In en uitchecken ging makkelijk! En ook met de corona regels was alles nog gewoon te bezoeken en te doen helemaal top! Wij komen zeker terug!

    Juni 2021 -  verbleef in Familiechalet | 6 personen

  9. 9,2

    Wij vonden het een supermooi park, met een geweldige plek op het park (dichtbij alle faciliteiten en overige zaken)

    Mei 2021 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

  10. 9,8

    We vonden het ontzettend leuk dat er, ondanks de corona maatregelen, alles aan gedaan was om het verblijf zo prettig mogelijk te maken! De animatie, het zwembad! Daarnaast erg fijn dat de accommodatie op het speelveld uitkijkt!

    Juni 2021 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen