Beoordelingen

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie beoordelingen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

13 beoordelingen
  1. 8

    Net terug van 11 dgn Zandstuve, en we hebben heimwee! Natuurlijk heel veel geluk gehad met het stralende weer maar echt een geweldige camping waar we enorm genoten hebben. We hadden een 5 persoons tourcaravan (met tent) boven verwachting groot en luxe. Het animatieteam bestaat uit professionele acteurs/zangers! Ongewoon voor een camping! Heel erg leuk. De musicals zijn voor jong en oud geweldig om te zien met alle karakters Cobus, Buur, Berk, Bliz, Bella (niet te vergeten gekke Ans en Frans) die terug komen bij alle acticiteiten. Bewondering voor alle geduldige en lieve (jonge) medewerkers vh animatieteam, het ontbrak de kids aan niks. We zaten vlakbij een nieuw sanitair gebouw met 3 persoons familie douches en een gemeenschappelijke doucheruimte die dienst deed als een soort wasstraat ?? heel handig. Schoonmaak top! Respect voor de hardwerkende dames met deze temperaturen. De Zandstuve:dikke vette aanrader! Misschien tot vlgd jaar! De accommodatie was mooi schoon en voldoende plaats voor je auto en fietsen. Onze 2 meiden 6 en 10 jaar hebben het geweldig naar hun zin gehad met Kobus en het animatie team. Voor de oudste was er Chilz activiteiten van alles voor de 10 tieners. Ook het veldje was erg leuk en gezellig. In de omgeving zit Harderberg leuke stad om naar toe te fietsen. Maar eigenlijk hoef je niet van de camping af.

    Augustus 2018 -  verbleef in Toercaravan voor 5

  2. 10

    ij verbleven 2 weken op de camping in een gehuurde accommodatie op het veld stiefje. De accommodatie was mooi schoon en voldoende plaats voor je auto en fietsen. Onze 2 meiden 6 en 10 jaar hebben het geweldig naar hun zin gehad met Kobus en het animatie team. Voor de oudste was er Chilz activiteiten van alles voor de 10 tieners. Ook het veldje was erg leuk en gezellig. In de omgeving zit Harderberg leuke stad om naar toe te fietsen. Maar eigenlijk hoef je niet van de camping af.

    Augustus 2017 -  verbleef in Chalet Stiefje

  3. 10

    10 dagen in de verandaloge gezetten met 8 personen. Waarvan 2 kinderen van bijna 3 en 1,5. Het was van alle vermaken voorzien. De hele camping was netjes en schoon. Ook het sanitair gebouw werd voordurend schoongemaakt. Ook het stuufteam vermaakte de kinderen uitstekend. Er was genoeg te doen voor de kinderen. En mijn kinderen hebben 10 fantastische dagen gehad. Nou dan is mijn vakantie compleet. Misschien dat we wel weer een keer komen. Zeker een aanrader. Tot stuur,

    September 2016 -  verbleef in Verandalodge

  4. 8

    Prive sanitair en het nieuwe sanitair gebouw buur zijn super netjes. Sanitair gebouw berk is toe aan wat modernisatie. Maar het sanitair wordt wel echt netjes en vaak schoongemaakt. Eten is prima, maar wachtijd erg lang. Animatie leuk, maar t/m 7 jaar. Zwembad buiten super! Binnen kan wel een update gebruiken. Overal een hele leuke vakantie gehad.

    Augustus 2017 -  verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair

  5. 9

    Leuke en zeker ook goede camping. Onze accomodatie was top. De stuuflodge is ruim en van alle gemakken voorzien. Ook een pluspunt is de uitstekende wifi.

    September 2017 -  verbleef in Stuuflodge Bella

  6. 10

    We hadden vechtdallodge voor 6 personen gehuurd. Alles is erg slim en handig ingedeeld. Keurig voor elkaar. En een erg mooi park met een geweldig zwembad. Alles was erg netjes ingericht.

    Mei 2018 -  verbleef in Vechtdallodge voor 6

  7. 9

    Wij zaten in een familiechalet direct het eerste veld v.h. 'Stuufeiland' waar het gebeurd. De ligging perfect en de chalet modern. Veldjes overzichtelijk met elk een speeltoestel. Prettig was de loungebank bij het chalet. De horeca/winkel prijzig.De bediening buiten het restaurant om werd verzorgd door jonge krachten die het kunstje nog niet helemaal beheersen.Bestellingen klopten niet en zij konden simpele vragen over de camping niet beantwoorden.Daarentegen bij de receptie vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. Animatie is ok, er is veel aanbod maar niet altijd passend te noemen. De organisatie hiervan verloopt niet heel professioneel en vinden zij niet altijd de aansluiting bij de kindjes. Thema's zijn leuk maar voornamelijk voor de kindjes die er vaker zijn. Na het theater een paar dansjes doen op bekende liedjes zou de sfeer goed doen. Zwembad is geweldig, binnen niet super groot maar erg leuk!Een weekend vonden wij genoeg. Geweldig leuk voor onze dochter van 3,5. Slapen in de bedstee, speeltoestel in het midden van het veld met een zandbak erbij. Zo zijn vriendjes zo gemaakt. Zwembad is ook erg goed gedaan, lekker warm binnen voor de kleintjes en nog lekker ruim buiten voor de volwassenen ook. Nu was het bij ons geen hoogseizoen en ik weet niet of iedereen in het zwembad zou kunnen als alles vol was. Verder alles aanwezig voor een fijne vakantie, winkeltje goed lekker vers brood etc. Het thema met Cobus de uil is natuurlijk voor een 3,5 jarige peuter helemaal top! Uitstapjes gemaakt naar Plopsaland en Wildlands.

    Juni 2018 -  verbleef in Familiechalet

  8. 9

    Wij zaten in de Rheezerlodge 6p. Geweldig leuk voor onze dochter van 3,5. Slapen in de bedstee, speeltoestel in het midden van het veld met een zandbak erbij. Zo zijn vriendjes zo gemaakt. Zwembad is ook erg goed gedaan, lekker warm binnen voor de kleintjes en nog lekker ruim buiten voor de volwassenen ook. Nu was het bij ons geen hoogseizoen en ik weet niet of iedereen in het zwembad zou kunnen als alles vol was. Verder alles aanwezig voor een fijne vakantie, winkeltje goed lekker vers brood etc. Het thema met Cobus de uil is natuurlijk voor een 3,5 jarige peuter helemaal top! Uitstapjes gemaakt naar Plopsaland en Wildlands.

    Juli 2018 -  verbleef in Rheezerlodge

  9. 9

    Super. We hadden een stuuf lodge buur en hebben 3 kleine kinderen (oudste 5). Accommodatie was erg goed. Camping met geweldige animatie en overal speelveldjes tussen de accomodaties en kampeerplaatsen. Zwembad was voor ons ook ideaal. Leuke binnenspeelplaats. Erg genoten van onze vakantie. Uitstapjes gemaakt naar Plopsaland en Wildlands.

    Juli 2018 -  verbleef in Stuuflodge Buur

  10. 9

    Echt een super camping! Accommodatie (Veranda Chalet) netjes en schoon. Plaats was ook top, wel zelf voorkeur aangegeven, op een veld met verschillende huuraccommodaties, speeltoestel in het midden. Animatie en knutselen was leuk. Zwembad was schoon en goed maar in het hoogseizoen aan de kleine kant. Een grote buitenspeeltuin ontbrak er volgens onze kinderen wel. De binnenspeeltuin is wel top. Uitstapjes gemaakt naar Plopsaland en Wildlands.

    Oktober 2019 -  verbleef in Verandachalet