Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees hieronder dan gauw een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

1901 beoordelingen
 1. 9,8

  Wij hebben enorm genoten. Onze dochter vond de animatie leuk, dansen, knutselen, verstoppertje. Het was top, dat ondanks er maar 2 kinderen waren het verstoppertje toch door ging en er voor hen iets leuks van gemaakt werd. En de glijbanen vielen ook enorm in de smaak.

  Mei 2022 - F. verbleef in Pod | 2 personen 

 2. 9,3

  Sehr entspannt

  Mei 2022 - S. verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair 

 3. 10

  Wij vonden het weer heerlijk bij jullie. We hebben echt genoten, de meiden vonden de nieuwe trechter glijbaan geweldig. En we hadden kaartjes voor de voorstelling van donderdag en die was ook echt prachtig en geweldig

  Mei 2022 - v. verbleef in Kampeerplaats 

 4. 9,6

  Erg leuke binnenkomer dat Berk in het golfkarretje bij de caravan kwam om ballonnen uit te delen, zo ook weer dat er bij vertrek een tas en stickers aangereikt werden. De kampeerplaatsen zijn ruim, prachtige velden met mooie speeltoestellen. Niet vaak een park zo schoon en netjes gezien. De animatie was echt top! Gevarieerd programma en toppers waren de mensen van de animatie. Wat een enthousiast team mensen! We hebben enorm genoten!

  Mei 2022 - D. verbleef in Kampeerplaats 

 5. 9,3

  Kinderen vonden leuk: - Daan “de jongen van het animatieteam”. - Weerwolven - Zwembad zowel binnen als buiten Ouders vonden leuk: - Erg ruime / schone plekken. - Goed restaurant en pizzeria + goede kaart - Zwembad - Animatieteam ( hierdoor konden wij rustig bij de caravan zitten)

  Mei 2022 - O. verbleef in Kampeerplaats 

 6. 8,6

  Prettig, het was prima weer en nog niet te druk ;)

  Mei 2022 - D. verbleef in Kampeerplaats 

 7. 9,3

  We vonden het fantastisch! We stonden op Bella 25 en dat was een prachtig ruim opgezet veld wat dichtbij het super schone en vernieuwde toiletgebouw stond. De kinderen vonden het zo leuk dat de oudste moest huilen toen we weer naar huis gingen.

  Mei 2022 - W. verbleef in Kampeerplaats 

 8. 9,6

  We vonden het fantastisch. We hadden een hele mooie plek bij een leuk speeltuintje, met een mooi grasveld voor onze deur waar we volop spelletjes op konden spelen. Naast de ligging die heel prettig was, was er voor ons en de kinderen genoeg te doen. We hebben ons heel goed vermaakt.

  Mei 2022 - W. verbleef in Kampeerplaats 

 9. 9,8

  Hartstikke goed! We hadden prachtig weer, de safaritent was prima. Alles wat je nodig hebt zit er in. Vanaf de veranda kun je je kinderen zien spelen, vriendjes maken en lekker vies worden. Dat is echt vakantie! De animatie doet het zo leuk, voor alle leeftijden! Begint op goede tijden als je ook nog dagje weg wilt of wat betreft etenstijden. Binnen en buitenbad, geweldig! Heel veel speeltuinen die er top uit zien, niks geen mankementen. Volop plezier voor kinderen! Eten, ijs, winkel allemaal prima!

  Mei 2022 - W. verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen 

 10. 9,3

  Prima bevallen. Camping ziet er zeer netjes en verzorgd uit. Mooie velden, maar ook mooie accomodaties. Voorzieningen dik in orde. Begroeing keurig. Veel te doen voor in ieder geval jonge kinderen. Animatie prima. Top!

  Mei 2022 - H. verbleef in Kampeerplaats