Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

651 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

651 beoordelingen
  1. 8

    Het was echt top. Fijne familiechalet op een perfect plekje. Dichtbij alles. Schoon. Animatie was erg leuk. Onze oudste zoon van bijna 5 stond heerlijk mee te dansen en knuffel cobus is niet meer uit zn bed te krijgen.

    Juli 2019 -  verbleef in Familiechalet

  2. 8,8

    De animatie vinden onze kids zo leuk daarom kiezen we voor 1 week bij jullie ipv langere tijd op een goedkopere

    Juli 2019 -  verbleef in De Waard Tunneltent

  3. 8,4

    Zeer vriendelijk personeel. Net park met leuke speelse, ronde veldjes. Goed dat accommodaties en vrije plaatsen verspreid over het park gesitueerd zijn. Animatie team en programma zeer goed en gevarieerd. Omgeving en bezoek aan Ootmarsum

    Juli 2019 -  verbleef in Verandalodge

  4. 8,4

    Het is een super leuke camping, vonden het alleen erg jammer dat we op de dag van aankomst pas na 15 uur gebruik mochten maken van de faciliteiten en bij vertrek na 10 uur niet meer

    Juli 2019 -  verbleef in Toercaravan voor 5

  5. 8,3

    Het was heel leuk in het algemeen

    Juli 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 6

  6. 8,6

    We hebben een erg fijne vakantie gehad. De kinderen hebben veel gebruik gemaakt van de activiteiten van het animatie team, zoals de stuufbeat.

    Juli 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

  7. 10

    Ik geef ons verblijf een dikke 10! Wat hebben wij genoten! En wat een super leuk animatieteam! Ik zou dit zeker bij iedereen aanbevelen!

    Juli 2019 -  verbleef in Kampeerplaats (huisdieren welkom)

  8. 8

    Prima. De plek was mooi vrij toen we kwamen. De toiletten zijn mooi schoon. De velden zijn mooi ruim. Het zwembad heeft verschillende dieptes. Voor onze kleine meid van bijna 2 jaar heel fijn.

    Juli 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

  9. 8,4

    Leuke camping. We zaten nu maar een weekend. Zouden zeker langer kunnen verblijven.

    Juli 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

  10. 8,1

    Zeer positief, fijn dat kinderen veel andere kinderen kunnen ontmoeten en samen spelen terwijl er zicht op is vanuit de accomodatie. Genoeg voorzieningen (goed zwembad, animatie, speeltoestellen etc.)

    Juli 2019 -  verbleef in Verandalodge