Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

Benieuwd naar de recensies op Zoover?

Klik op het Zoover logo!

1335 beoordelingen
 1. 9,8

  Wir waren mit allem sehr zufrieden. Wir wurden freundlich empfangen und alle waren sehr hilfsbereit.

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats (huisdieren welkom)

 2. 9,2

  We hebben een superleuk verblijf gehad het huis is geweldig veel aparte ruimtes . Het huis en de keuken en de slaapkamers waren goed ingericht .Fijne dat de binnenspeelplaats nog even voor ons open was. Over het park kunnen wij weinig zeggen maar zag er goed uit voor eventueel in het seizoen terug te komen. Het enigste minpuntje waren de slaapkussens en dekbedden dit blijft moeilijk omdat iedereen verschillend is maar een keuze zou prettig zijn.

  December 2019 -  verbleef in Paleis Stuufieus

 3. 9,3

  Wij hebben ons verblijf uitstekend ervaren: zoals altijd (dit was zo ongeveer ons 8e bezoek) leuke activiteiten, faciliteiten in orde, hele leuke avondshows en een thema dat gewoon staat.

  Oktober 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 6

 4. 8,7

  Het paleis is een prachtig huis, mooi ingericht, goede faciliteiten. Gevoel van luxe. Fijne jacuzzi.

  November 2019 -  verbleef in Paleis Stuufieus

 5. 8,8

  Wij hebben ons verblijf als prettig ervaren! We hadden al veel positieve verhalen gehoord over de animatie. Ook onze kids hebben genoten van de animatie! Het zwembad was klein, maar leuk en voldoende voor de kids! Het personeel was erg vriendelijk. Was een lampje defect in ons rheezerlodge en na een belletje stond er binnen 10 minuten een vriendelijke medewerker die deze kwam vervangen!

  Oktober 2019 -  verbleef in Rheezerlodge

 6. 8,6

  Animatie, theater, de vele speeltuinen en binnenspeeltuin.

  Oktober 2019 -  verbleef in Verandalodge

 7. 9,4

  Animatie was wederom leuk! Leuk team, afwisselende activiteiten (maar ook heerlijk elke dag hetzelfde-houden kinderen van:-) En zelfs wij als ouders weer genoten van het theater!

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 8. 8,2

  We vonden het leuk dat er in de herfstvakantie voor de kinderen een goed gevulde animatieprogramma was. De kinderen hebben genoten. Het zwembad met de glijbaan was super. Het prive sanitair was echt ideaal zeker als het snel donker wordt is het een prettig idee dat je er zo bent. Mooie omgeving!

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair

 9. 8,4

  Leuke animatie. Fijn, gezellige accomodatie

  Oktober 2019 -  verbleef in Rheezerlodge

 10. 8,3

  Alles Huisje was super leuk en netjes, park was leuk. Medewerkers vriendelijk, leuke animatie

  Oktober 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 6