Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

2379 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

2379 beoordelingen
 1. 8,8

  Prima weekend gehad. Leuk zwembad, leuke speelhal, mooi park en mooie omgeving!

  Oktober 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 6 personen

 2. 8,1

  Wij hebben een ontzettend leuke week gehad. Kinderen vonden de animatie helemaal leuk

  Oktober 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair | Huisdieren welkom

 3. 9,4

  Super leuke midweek gehad. De kindjes hebben het enorm naar hun zin gehad. Super leuk al die speeltuintjes op elk veldje. zwembad ideaal met 2 kids (3jaar en 1jaar) ook het reserveren voor alle activiteiten ging goed en makkelijk. De lodge was ook een erg fijne accommodatie om te verblijven. Wij komen graag weer een keer terug!

  September 2020 -  verbleef in Vechtdallodge | 8 personen

 4. 8,9

  Het privé sanitair is goed bevallen. Het animatie programma voor 10+ is zeer leuk ervaren door mijn dochter.

  Oktober 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair | Huisdieren welkom

 5. 9,7

  We hebben een heerlijke tijd gehad bij de Zandstuve in Rheezerlodge op Buur 5. Overal was aan gedacht, van het doosje met complete schoonmaak keukenkit tot en met de pizzasnijder in de keukenla, hartstikke handig als je een pizza hebt besteld bij de Stuuf pizzeria! In de app kun je heel gemakkelijk inschrijven voor de activiteit waar je graag aan deel wilt nemen. En wat heerlijk dat je vanaf de voorzijde van de camping direct kunt starten met een heerlijke boswandeling. Dat is genieten in ieder jaargetijde.

  Oktober 2020 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

 6. 9,9

  Super leuk

  Oktober 2020 -  verbleef in Kasteel Uylenburght | 10 personen

 7. 9,6

  Super goed

  Oktober 2020 -  verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

 8. 9

  Het was een heerlijk ontspannen verblijf in de herfstvakantie. Voor het eerst in een huisje, ipv kamperen bij jullie met onze eigen caravan en nu in het najaar ipv in het voorseizoen! We waren verrast door de gezellige accommodatie, van alle gemakken voorzien. De kinderen vonden het heerlijk om nog lekker te kunnen zwemmen (ook buiten) en genoten van de activiteiten van de animatie.

  Oktober 2020 -  verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen

 9. 9,2

  Door het cornavirus is alles anders dan anders, hierdoor ben je meer op je zelf aangewezen en ben je als ouder minder betrokken bij de activiteiten van je kinderen. wij hebben als ouders enorm genoten omdat onze meiden van 9 en 3 jaar dit ook hebben gedaan. het zwemmen met minder mensen in het zwembad was ook weer wel relaxt. de service van het het brengen van de maaltijden was een luxe waar om ons zelf te verwennen ook gebruik van hebben gemaakt.

  Oktober 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair | Huisdieren welkom

 10. 8,4

  Ruim opgezet park, veel speelgelegenheid voor de kindjes. Leuk animatie aanbod en leuk zwembad voor de kleintjes. Mooi bos tegenover de camping. We hebben heerlijke dagen gehad.

  Oktober 2020 -  verbleef in Kampeerplaats | Huisdieren welkom