Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

1331 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.

1331 beoordelingen
 1. 8,8

  Wij hebben ons verblijf als prettig ervaren! We hadden al veel positieve verhalen gehoord over de animatie. Ook onze kids hebben genoten van de animatie! Het zwembad was klein, maar leuk en voldoende voor de kids! Het personeel was erg vriendelijk. Was een lampje defect in ons rheezerlodge en na een belletje stond er binnen 10 minuten een vriendelijke medewerker die deze kwam vervangen!

  Oktober 2019 -  verbleef in Rheezerlodge

 2. 8,6

  Animatie, theater, de vele speeltuinen en binnenspeeltuin.

  Oktober 2019 -  verbleef in Verandalodge

 3. 9,4

  Animatie was wederom leuk! Leuk team, afwisselende activiteiten (maar ook heerlijk elke dag hetzelfde-houden kinderen van:-) En zelfs wij als ouders weer genoten van het theater!

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 4. 8,2

  We vonden het leuk dat er in de herfstvakantie voor de kinderen een goed gevulde animatieprogramma was. De kinderen hebben genoten. Het zwembad met de glijbaan was super. Het prive sanitair was echt ideaal zeker als het snel donker wordt is het een prettig idee dat je er zo bent. Mooie omgeving!

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats met privé sanitair

 5. 8,4

  Leuke animatie. Fijn, gezellige accomodatie

  Oktober 2019 -  verbleef in Rheezerlodge

 6. 8,3

  Alles Huisje was super leuk en netjes, park was leuk. Medewerkers vriendelijk, leuke animatie

  Oktober 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 6

 7. 9,9

  Hallo Team van de Zandstuve, Bedankt!! We hebben een ontzettend leuke tijd op jullie park gehad. Wij hebben genoten van jullie gastvrijheid! Al direct bij het arriveren op jullie park werden wij enthousiast. Wat ziet het er allemaal piekfijn uit. Het Stuufplein is erg goed en praktisch ingericht. Door de leuke indeling en vrolijke kleuren werden wij als gasten direct enthousiast. Daarna de prettige ontvangst! We werden erg goed geïnformeerd door de aardige medewerkers. We hadden het familiechalet geboekt. Een erg mooie en schone accommodatie die zeker heeft bijgedragen aan het vakantieplezier op jullie park. Complimenten aan jullie animatieteam. Wat een ontzettend enthousiaste groep mensen die ervoor zorgen dat de kinderen echt een onvergetelijke tijd op jullie park hebben. Op elk moment van de dag konden de kinderen deelnemen aan activiteiten! Zo'n groot aanbod hebben we nog niet eerder gezien! De mensen van het animatieteam zorgen er echt voor dat de kinderen zich gezien en gehoord voelen! En wat een vrolijkheid brengt het programma met zich mee, vooral ook door de leuke muziek. De faciliteiten die jullie op het park aanbieden zijn echt top! Een ontzettend gaaf zwembad met zoveel leuke glijbanen! Van klein tot groot heb je plezier in jullie zwembad! Ook erg schoon en netjes! Daarnaast zijn er zoveel leuke speeltuinen, sportmogelijkheden, skelters/fietsen te huur, zodat niemand zich kan vervelen!! Daarnaast de vele leuke zaken om te doen in de prachtige omgeving. Door jullie complete informatie in de folder/ in het boekje kan je niets missen! We hebben tijdens onze vakantie ook enkele keren gegeten op het park. De pizzeria vonden wij echt een aanrader. Ook de Stuuf to Go is erg handig en goed! Daarnaast een winkel met een compleet assortiment, waardoor je het park niet af hoeft om een supermarkt te gaan zoeken! Samengevat, een vakantie om niet snel te vergeten. Bedankt!! En zeker tot Stuuf!!!

  Oktober 2019 -  verbleef in Familiechalet

 8. 8,3

  Met stip het animatieteam!! En dan vooral Buur/Nick Was favoriet. Het keurige sanitair, overzicht op de camping, onze 5 jarige kon overal veilig alleen heen, Het schone zwembad en fijn dat ook het buitengedeelte open was (vonden onze kinderen)

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 9. 8

  De ruimte en de leuke animatie voor de kleinkinderen. Het feit dat er in het toiletgebouw een magnetron beschikbaar is, is een groot pluspunt

  Oktober 2019 -  verbleef in Kampeerplaats

 10. 8

  We vonden het super! Onze eerste keer met een ander gezin op vakantie in een 8 persoonshuisje. Dit was perfect! De opzet van jullie park is ook top! In het midden een speeltuintje en de ouders kunnen gewoon vanaf de veranda toezicht houden.

  Oktober 2019 -  verbleef in Vechtdallodge voor 8