Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees hieronder dan gauw een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

1756 beoordelingen
  1. 9,2

    Het cliché is waar gebleken. Als de kinderen het naar de zin hebben, dan hebben de ouders ook een fijne vakantie. Ze hebben heb fantastisch gehad. Volgens de oudste was het de allerleukste camping en beste vakantie die ze ooit had gehad.

    Augustus 2022 - V. verbleef in Toercaravan | 5 personen 

  2. 8,9

    Het was een heerlijk park door het hele totaalpakket. Voor onze kinderen (10 en 8 jaar) was er veel te doen. Alles was goed georganiseerd en netjes.

    Augustus 2022 - d. verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen 

  3. 9,1

    Alles super wie immer...

    Augustus 2022 - D. verbleef in Kampeerplaats 

  4. 8,9

    Leuk park, animatie is top!

    Augustus 2022 - R. verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen 

  5. 9,6

    Pluspunten: - animatie (wel jammer van de overlapping van 7+ activiteiten: knutsel en sport beiden 11:00 uur) - zwembad - overzichtelijkheid park - schoon park - vriendelijke medewerkers

    Augustus 2022 - V. verbleef in Vechtdallodge | 8 personen 

  6. 8,6

    Nou het zag er allemaal mooi uit. Vooral voor de kleine jongen. Het klim gebeuren binnen en de PlayStations aan de muur Vond het zwembad wel wat klein voor zoveel mensen

    Augustus 2022 - F. T. verbleef in Kampeerplaats 

  7. 8,9

    Zeer, zeer positief. Geweldige vakantie gehad. Het zwembad en speelkasteel was het grootste succes.

    Augustus 2022 - d. verbleef in Verandachalet | 6 personen 

  8. 8,9

    We hebben een fantastisch verblijf gehad. Vooral de animatie was goed geregeld.

    Augustus 2022 - O. verbleef in Kampeerplaats 

  9. 10

    We vonden het een ontzettend leuke vakantie! Veel vermaak voor de kinderen en leuke speeltuinen op de veldjes. Wij vonden het privé sanitair super schoon en netjes.

    Augustus 2022 - N. verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair 

  10. 9,1

    Het was heerlijk. Vooral het zwembad was erg in trek. Daarnaast leuke activiteiten waar de kinderen aan mee hebben gedaan.

    Augustus 2022 - M. V. verbleef in Kampeerplaats