Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees dan gauw verder!

1800 beoordelingen
  1. 10

    Het was boven verwachting goed en leuk! De Rheezerlodge was netjes schoon en recht tegen over een speeltuintje! Ideaal. Ook voor papa’s en mama’s genieten dat de kleine kindjes lekker in een speeltuintje kunnen spelen met toezicht vanaf je eigen terras.

    September 2021 - S. verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

  2. 8,9

    Bijzonder goed, leuk, gezellig, geslaagd. M.a.w.: TOP

    September 2021 - J v. verbleef in Stuuflodge Bella | 6 personen

  3. 8,9

    Super! Heerlijk dat er iedere dag een programma is voor de kinderen! Ook zag het familie chalet er goed uit, was schoon toen we aankwamen en van alle gemakken voorzien😃

    September 2021 - W. verbleef in Familiechalet | 6 personen

  4. 9

    Ontzettend leuk! Leuke activiteiten voor de kids, mooie omgeving (hebben een dagje fietsen gehuurd en een mooie route gefietst). Heel goed eten. Fijn sanitair. Ruimte plaatsen. Kortom: Top vakantie!

    September 2021 - V. verbleef in Kampeerplaats

  5. 10

    Es war wie letztes Jahr einfach Super schön!!!!

    September 2021 - B. verbleef in Familiechalet | 6 personen

  6. 9,5

    Waren met onze kleindochter die gehandicapt is iedereen van het actievelingen team ging erg leuk met haar om

    September 2021 - d. verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

  7. 9,5

    Net als vorig jaar, hebben we ontzettend genoten van ons verblijf op de Zandstuve. Ondanks het wat wisselvallige weer hebben onze kinderen zich kostelijk vermaakt met vriendjes en het animatieteam. Ook het zwembad was opnieuw erg populair. De bioscoop en de schuimparty op het sportveld waren vielen goed in de smaak, net als alle spellen in het bos en het theater. Al met al een een geslaagde vakantie.

    Augustus 2021 - v. verbleef in De Waard Tunneltent | 5 personen

  8. 9,6

    De gemoedelijkheid van zowel het personeel als de gasten. Elk veldje een prachtig speeltuintje en zeer goed onderhouden. Niets was teveel gevraagd aan het personeel zelfs niet toen ik (heel dom ;) ) het stuufpasje voor de verkeerde houder hield in de wasserette. We hebben genoten van de rheezerlodge van alle gemakken voorzien en kwamen niets te kort! Zwembad was perfect!

    September 2021 - D. verbleef in Rheezerlodge | 6 personen

  9. 10

    Super verblijf gehad in de pod. Alles wat je nodig hebt is bij de hand gezellig en knus. Genoten van het zwembad en de vele speeltoestellen die het park biedt.

    September 2021 - B. verbleef in Pod | 2 personen

  10. 8,7

    We hebben ontzettend genoten van onze vakantie op de Zandstuve. Het activiteitenprogramma was top, voor onze dochter van bijna 2 jaar was er de hele dag door leuk vermaak dat goed gevarieerd was. Erg fijn dat dit ondanks het einde van de zomervakantie niet (merkbaar) afgeschaald was. Het zwembad was ook erg fijn voor kleine kinderen, vooral doordat er verschillende kinderbaden van verschillende dieptes waren. De horeca en de winkel waren goed voorzien voor een gevarieerd aanbod, zonder dat je bijvoorbeeld naar Hardenberg moest voor lunch of avondeten

    September 2021 - H. verbleef in De Waard Tunneltent | 5 personen