Kampeerdorp de Zandstuve
Animatie camping

Camping met animatie

 • Animatie voor kinderen tot 11 jaar
 • Ook in het voor- en naseizoen
 • Binnen- en buitenzwembad

Vier vakantie op onze camping met animatie

Ga je met je kinderen of kleinkinderen op vakantie? Dan zoek je vast een camping met een animatieteam die dag in, dag uit klaar staat om je kinderen ontzettend veel plezier te bezorgen. Kampeerdorp De Zandstuve is een animatie camping waar je een geweldige stuufvakantie beleeft. Niet alleen in het hoofdseizoen, maar ook in het voor- en naseizoen! Onze kindercamping biedt een doorlopend animatieprogramma met leuke activiteiten voor kinderen tot 11 jaar. Buiten de weekenden en schoolvakanties om zijn er alleen activiteiten voor de allerjongsten tot vijf jaar. 

Onze animatie camping; De Zandstuve

Onze 5-sterren familiecamping in Overijssel biedt een stuuftastisch animatieprogramma. Maak kennis met de bewoners van Stuufeiland en hun eigen taal. Elke periode staat ons super enthousiaste Stuufteam klaar om er samen met de kinderen (en natuurlijk de mama’s en papa’s) een groot feest te bouwen. Ons professionele animatieteam organiseert spannende tochten, uitdagende bosspelen en vele sportactiviteiten. Ook lasergamen, boogschieten, bootcamp en een heuse theaterklas ontbreken niet in het activiteitenaanbod van onze animatie camping.

Om de vakantie voor iedereen stuuftastisch te maken, splitsen we het animatieprogramma op in verschillende leeftijden:

  Leeftijd van 0-5 jaar

  De kleine kinderen zingen en dansen op leuke muziek, knutselen, spelen met onze mascotte Cobus of kijken naar een coole theatershow. Ontdek de dreumesweken bij de Zandstuve! Een onwijs leuke periode op onze camping met animatie in Nederland.

  Leeftijd van 6-8 jaar

  Ook de wat oudere kinderen leven zich uit door te zingen, dansen en knutselen, maar zij leven zich ook uit tijdens een voetbaltoernooi of een potje jongens tegen de meisjes. Wedden dat je kinderen nóóit meer naar huis willen?

  Leeftijd van 9-11 jaar:

  Speciaal voor de oudste jeugd hebben we een speciaal concept ontwikkeld: Chilz! De Chilz
  activiteiten bestaan voornamelijk uit uitdagende sportactiviteiten, gezellige game-toernooien
  en spannende avondactiviteiten zoals Levend Among Us en Levend Risk. Daarnaast
  hebben we speciaal voor deze doelgroep de Chilz playroom met verschillende
  spelcomputers en speelapparaten.

Komen jullie kamperen of overnachten in een accommodatie? ⤵︎

Kamperen of een accommodatie huren?

Enthousiast geworden over ons super leuke animatieteam? Camping De Zandstuve biedt ruime kampeerplaatsen en sfeervolle accommodaties. Kom met je eigen camper, caravan of tent en ervaar het échte buitenleven in de landelijke omgeving van Hardenberg. Sanitairgebouwen zijn altijd vlakbij en ieder kampeerveld beschikt over een speeltoestel voor de kinderen. Zoek je iets meer luxe en comfort? Verblijf dan in een van onze accommodaties, variërend van prachtige lodges en sfeervolle chalets tot compleet ingerichte tenten. Of je nu kiest voor kamperen of een accommodatie huren, één ding is zeker; je vervelen is niet mogelijk op onze camping met animatie in Nederland.

Faciliteiten op de animatieteam camping

Ben je een echte waterrat? Dan bieden ons binnen- en buitenzwembad gegarandeerd vermaak. Glijd van de supersnelle 50 meter lange glijbaan in het subtropisch binnenbad. De jongste kinderen spelen en spetteren in de aparte peuter- en kleuterbaden. Tijdens de warme zomerdagen kun je terecht in het leuke buitenzwembad met aangrenzend terras. Speelgelegenheden zijn voor de kids altijd dichtbij dankzij de maar liefst 30 speeltuintjes verspreid over de hele camping. Bij slecht weer kunnen zij klimmen en klauteren in ons overdekte speelparadijs. Niet alleen het animatieteam, maar ook de andere (kindvriendelijke) faciliteiten maken De Zandstuve een ideale vakantiebestemming voor jouw gezin!

Een greep uit onze faciliteiten:

 • Zwemparadijs
 • (Binnen)speeltuinen
 • Musical & Theater
 • Brasserie en pizzeria
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Stuufwinkel
 • Wasserette
 • Chilz playroom

Hier vind je ons ⤵︎

Wat gasten ons vroegen:

Wanneer is er bij de Zandstuve animatie aanwezig?

Bij de Zandstuve is er in het voor-, najaar en het hoofdseizoen een animatieteam aanwezig voor de leeftijden 0-5 jaar, 6-8 jaar en 9-11 jaar. Animatie geschikt voor peuters tot pubers! Met het animatieteam kan jouw kind zich de hele dag vermaken met activiteiten zoals; knutselen, dansen en de theatershow. Ook worden er spannende tochten en avond activiteiten georganiseerd voor de oudere kinderen.

Wat is er te doen voor kinderen tijdens een vakantie in Hardenberg?

Wanneer je op vakantie bent op camping De Zandstuve kan jouw kind zich de hele dag door vermaken met het animatieteam. Zo organiseert het animatieteam spannende tochten, uitdagende bosspellen en vele sportactiviteiten, maar ook lasergamen, boogschieten en nog meer. Er is elke dag iets te beleven bij Kampeerdorp de Zandstuve; dé familiecamping in Overijssel!