Kampeerdorp de Zandstuve
Paasweekend

Paasweekend in Overijssel

  • 5-sterren camping in Overijssel
  • Veel kindvriendelijke faciliteiten
  • Kamperen en accommodaties

Vier Pasen in Hardenberg

Vier een gezellig en feestelijk paasweekend weg bij De Zandstuve samen met het hele gezin! Geniet van het warme voorjaarszonnetje en de natuur die weer in bloei staat. Bij Kampeerdorp De Zandstuve vier je Pasen in de mooie omgeving van het Vechtdal. In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. 's Avonds kan je met z'n allen het paasweekend vieren in Overijssel in onze rijk ingerichte accommodaties of kom gezellig kamperen met het gezin tijden Pasen, want het weer leent zich er in april zeker voor! En als april doet wat 'ie wil, dan biedt ons kampeerdorp genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het slechte weer te omzeilen. 

Boek het paasweekend in Hardenberg

Zoek en boek jouw paasweekend weg ⤵

Het programma voor jong & oud tijdens Pasen

Ons vakantiepark biedt mogelijkheden naar hartenlust om te spelen en te ravotten. Kinderen zijn dol op ons zwembad en onze klimtuin. De kinderen kunnen naar onze mascotte Cobus klimmen en met hem van het uitzicht genieten. Daarnaast zijn er genoeg sport- en speelvelden. Iedereen kan hier de leukste sporten beoefenen en het animatieteam organiseert hier ook vaak leuke activiteiten. De volwassenen worden niet vergeten. Een heerlijk paasontbijt of een heerlijke paasbrunch wacht op je op Camping De Zandstuve. Alles wordt op culinair niveau geregeld tijdens het paasweekend in Hardenberg. Ontspan met een kopje koffie terwijl de kinderen spelen en geniet van het heerlijke diner in onze nieuwe brasserie & loungebar met je gezin. Wil je erop uit en de omgeving ontdekken tijdens jouw paasvakantie in Overijssel? Huur dan een fiets bij de receptie en ontdek de omgeving!

 

De faciliteiten op een rijtje: 

🏊 Verwarmd buitenzwembad
🌴 Subtropisch binnenzwembad
👧 Binnen- en buitenspeeltuinen
🤹‍♀ Animatieteam
🎭 Musical en theater
🍽 Brasserie & loungebar (nieuw in 2023)
🍕 Pizzeria
🚴 Skelter- en fietsverhuur
👕 Wasserette

 
Boek het paasweekend weg
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Jouw verblijf tijdens het paasweekend

Op vakantie tijdens Pasen in Overijssel betekent bij de Zandstuve veel comfort en rust. Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over ruime kampeerplekken, chalets, lodges, vakantiehuizen, trekkershutten en zelfs een kasteel! Onze lodges en chalets bieden veel comfort en een gezellige sfeer. Laat de avond ontspannen eindigen op je eigen terras. Of, voor de meer avontuurlijke onder ons: overnachten in een tent! Een paasweekend weg in Hardenberg brengt milde temperaturen met zich mee, waardoor kamperen in een tent met kinderen een echt avontuur wordt. Overnacht met het hele gezin in de prachtige omgeving van het Vechtdal en onstpan in de rustige natuur. Op en rondom de camping valt er veel te ontdekken! Beleef samen met het gezin een prachtige dag vol ervaringen in het pretpark Slagharen, de diverse dierentuinen of geniet van het prachtige bos. Kortom, er is genoeg te beleven tijdens jullie paasvakantie.