1. 5-sterren camping in Overijssel
  2. Veel kindvriendelijke faciliteiten
  3. Kamperen en accommodaties

Paasweekendje weg

Vier een gezellig en feestelijk paasweekend weg bij De Zandstuve samen met het hele gezin! Geniet van het warme voorjaarszonnetje en de natuur die weer in bloei staat. Bij Kampeerdorp De Zandstuve vier je Pasen in de mooie omgeving van het Vechtdal. In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. 's Avonds geniet je met z'n allen van het samen zijn in onze rijk ingerichte accommodaties. Of kom gezellig kamperen met het gezin tijden Pasen, want het weer leent zich er in april zeker voor! En als april doet wat 'ie wil, dan biedt ons kampeerdorp genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het slechte weer te omzeilen. 

Het slecht weer programma voor jong & oud in april 

En als april weer doet wat hij wil, biedt ons vakantiepark mogelijkheden naar hartenlust om te spelen en te ravotten. Kinderen zijn dol op ons zwembad en onze klimtuin. Hier kunnen de kinderen naar onze mascotte Cobus klimmen en met hem van het uitzicht genieten. Maar ook de volwassenen worden niet vergeten. Een heerlijk paasontbijt of een heerlijke paasbrunch wacht op je op Camping De Zandstuve. Alles wordt op culinair niveau geregeld. Ontspan met een kopje koffie terwijl de kinderen spelen en geniet van het heerlijke diner in ons restaurant met uw gezin. 

Onze lodges en chalets bieden veel comfort en een gezellige sfeer. Laat de avond ontspannen eindigen op je eigen terras. Of, voor de meer avontuurlijke onder ons: overnachten in een tent! De lente brengt milde temperaturen met zich mee, waardoor kamperen in een tent met kinderen een echt avontuur wordt. Overnacht met het hele gezin in de prachtige omgeving van het Vechtdal en onstpan in de rustige natuur. 

Excursies met kinderen in de omgeving

Op en rondom de camping valt er veel te ontdekken! Beleef samen met het gezin een prachtige dag vol ervaringen in het pretpark Slagharen, de vele dierentuinen of geniet van het prachtige bos, dat zoveel te bieden heeft. 

Boek het paasweekend weg