1. 5-sterren camping in Overijssel
  2. Speciale kampeerarrangementen
  3. Paasweekend of paasweek

Paasweekendje weg

Vier een gezellig en feestelijk paasweekend weg bij De Zandstuve samen met het hele gezin! Geniet van het warme voorjaarszonnetje, de natuur die weer in bloei staat én natuurlijk van de speciale paasactiviteiten die te doen zijn op ons park. 

Paasweekend bij De Zandstuve

Een heerlijk paasontbijt of een lekkere paasbrunch; bij Kampeerdorp De Zandstuve vier je Pasen in de mooie omgeving van het Vechtdal. Tijdens Pasen kun je tal van gezellige activiteiten ondernemen of juist lekker genieten van de rust in de omgeving. De kinderen vermaken zich met een vol en varierend animatieprogramma. Voor elke leeftijd zijn er leuke en passende activiteiten.

In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. 's Avonds geniet je met z'n allen van het samen zijn in onze rijk ingerichte accommodaties. Of kom gezellig kamperen met het gezin tijden Pasen, want het weer leent zich er in april zeker voor! En als april doet wat 'ie wil, dan biedt ons kampeerdorp genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het slechte weer te omzeilen. Bekijk onze binnenspeeltuin, binnenzwembad of ons gezellige restaurant waar onze ervaren kok de lekkerste gerechten voor je bereid.

Paasweekend 2020
Paasweekend 2020

Paasweekend 2020

10-04 / 14-04 2020

Geniet tijdens het Paasweekend van een heerlijke paasbrunch!

Op zowel 1e als 2e paasdag staat ons gedreven horecateam voor je klaar met een heerlijke paasbrunch. Tussen 11.00 en 12.30 uur kun je komen genieten van een heerlijke brunch bestaande uit verse luxe broodjes, diverse soepen, verschillende soorten beleg, salades, eiergerechten, fruit en diverse warme- en koude gerechten. De kosten bedagen €16,95 voor volwassenen en € 10,95 voor kinderen tot 12 jaar. Je tafel reserveren kan gemakkelijk op deze pagina, maar kan natuurlijk ook door even bij ons binnen te lopen!

Boek een speciaal kampeerarrangement

Kom kamperen tijdens Pasen bij de Zandstuve en boek een speciaal kampeerarrangement! Wil je graag een weekendje weg? Ga dan voor het Paasweekend arrangement van 10 t/m 14 april. Een kampeerplaats met privé sanitair behoort ook tot de mogelijkheden! 

Alle faciliteiten op een rij: 

  • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  • Binnenspeeltuin Cobus Speelkasteel
  • Meer dan 30 speeltuinen
  • Recreatieprogramma voor alle leeftijden
  • Professioneel animatieteam
  • Musical en theater
  • Diverse sportvelden
  • Pizzeria, frietfabriek en restaurant
 
Boek je plek tijdens Pasen
 

Vier Pasen bij De Zandstuve