Kampeerdorp de Zandstuve
Paasweekend

Paasweekend in Overijssel

  • 5-sterren camping in Overijssel
  • Veel kindvriendelijke faciliteiten
  • Kamperen en accommodaties

PAASAVONTUREN BIJ DE ZANDSTUVE

Vier een gezellig en feestelijk paasweekend bij De Zandstuve samen met het hele gezin! Geniet van het warme voorjaarszonnetje en de natuur die weer in bloei staat. Bij Kampeerdorp De Zandstuve vier je Pasen in de mooie omgeving van het Vechtdal. En als april doet wat 'ie wil, dan biedt ons kampeerdorp genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het minder goede weer te omzeilen. De Zandstuve biedt dé perfecte omgeving voor een paasvakantie vol avonturen en onvergetelijke herinneringen.  

🐣 Bekijk ons aanbod tijdens Pasen ⤵

Plezierige paasactiviteiten

Ons vakantiepark biedt vele mogelijkheden tijdens het paasweekend om naar hartenlust te spelen en te ravotten. Kinderen zijn dol op ons zwembad en onze klimtuin. Iedereen kan hier de leukste sporten beoefenen en het animatieteam organiseert ook regelmatig leuke activiteiten. De volwassenen kunnen ondertussen ontspannen met een kopje koffie en genieten van een heerlijk paasontbijt- of brunch. Alles wordt op culinair niveau geregeld tijdens het paasweekend in Hardenberg.

Faciliteiten bij de Zandstuve:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Subtropisch binnenzwembad
  • Binnen- en buitenspeeltuinen
  • Animatieteam voor kinderen tot 11 jaar
  • Skelter- en fietsverhuur

Jouw verblijf tijdens het paasweekend

Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over ruime chalets, lodges, vakantiehuizen, trekkershutten en zelfs een kasteel! Onze lodges en chalets bieden veel comfort en een gezellige sfeer. Of, voor de avonturiers onder ons: overnacht in een tent! Het paasweekend brengt milde temperaturen met zich mee, waardoor kamperen in een tent met kinderen een echt avontuur wordt. Op en rondom de camping valt er veel te ontdekken! Beleef samen met het gezin een prachtige dag vol ervaringen in het Attractiepark Slagharen, ontdek alle diertjes in de dierentuin of geniet van het prachtige bos. Kortom, er is genoeg te beleven tijdens jullie paasvakantie. 

Wat andere gasten ons vroegen

💦 Is het buitenzwembad op de camping verwarmd?

Het verwarmde buitenzwembad is altijd minimaal 25 graden. Dat betekent zelfs op de wat koudere dagen waterpret in het buitenzwembad. Aangrenzend aan het zwembad vind je een heerlijk terras waar je de lekkerste ijsjes kunt bestellen.

🤹 Beschikt de kindercamping over een animatieteam?

Jazeker! Kampeerdorp de Zandstuve in Overijssel heeft een animatieprogramma voor kinderen tot 11 jaar. Niet alleen in het hoofdseizoen, maar ook in het voor- en naseizoen biedt de Zandstuve een uitgebreid animatieprogramma. Het professionele animatieteam op deze kindvriendelijke camping in Nederland draait haar hand niet om voor een uitdagend spelletje!