Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Camping met binnen- en buiten zwembad

Nieuw in het verwarmde buitenzwembad van ons (subtropische) zwemparadijs: de spectaculaire Crazy Cone Glijbaan! Zwemplezier voor de hele familie!

YouTube: Zwembad

Camping met subtropisch binnenzwembad

Ben je een echte waterrat?! Dan zal jij je uitstekend vermaken in ons subtropisch zwembad! Wij garanderen urenlang zwemplezier met onze supersnelle 50 meter glijbaan (de Crazy Cone) met een plonsbassin. Door de lichtringen in de glijbaan waan je je in de ruimte! Voor de kleinste zwemmers hebben we een heerlijk peuterbad (15 cm), versierd met bevers en eenden. Voor de kleuters hebben we een kleuterbad (30 cm), versierd met zeehonden en een glijbaan. Voor de al grote zwemmers hebben we een heus diplomabad (1.40 meter).

Camping met buitenzwembad en glijbanen

Ook hebben we een buitenbad, voor de heerlijke zomerse dagen. Zelfs voor de iets mindere dagen is het mogelijk om buiten een duik te nemen, het buitenbad is namelijk verwarmd met minimaal 25 graden Celsius. We hebben hier een spetterende waterspeeltuin, een kleuterbad en een diplomabad. Ook buiten hebben we dus voor iedereen water- en speelplezier. Aangrenzend aan het buitenbad hebben we een heerlijk terras waar je lekker kunt zonnen en aan ons loket wat drinken, een ijsje of broodje kunt bestellen.

Openingstijden binnen- en buitenzwembad

Als je op onze kindercamping verblijft heb je iedere dag vrij toegang tot dit binnen- en buitenzwembad in Overijssel. Bij aankomst ontvang je toegangspasjes of polsbandjes voor de toegang tot het zwemparadijs hiervoor. We zijn ook een zeer geschikte locatie om kinderfeestjes of zwemfeestjes te organiseren en uniek in de omgeving van Hardenberg. Ons subtropische binnenzwembad is dagelijks geopend van 23 maart tot 28 oktober 2018. 

Let op: In het hoogseizoen (zaterdag 14 juli t/m vrijdag 24 augustus 2018) is het zwemparadijs niet toegankelijk voor bezoekers van buitenaf. Dit vanwege de capaciteit en veiligheid die we willen waarborgen. Daarnaast hebben we aangepaste openingstijden voor bezoekers van buitenaf. 

Entreeprijzen zwemparadijs De Zandstuve

Kinderen tot 1 jaar: gratis
Dagentree: € 4
10-Badenkaart: € 35

 


Adres- en contactgegevens zwembad

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze (Hardenberg)
​Telefoonnummer: 0523 - 262 027
E-mailadresinfo@zandstuve.nl