Kampeerdorp de Zandstuve
Camping met zwembad

Camping met zwemparadijs

  • Subtropisch binnenzwembad
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Spectaculaire glijbanen

Camping met zwembad

Ben je op zoek naar een kindercamping waar niet alleen de kleintjes, maar ook jullie als ouders, een onvergetelijke vakantie beleven? Ontdek dan Kampeerdorp de Zandstuve, gelegen in de landelijke omgeving van Hardenberg. Onze 5-sterren camping heeft een subtropisch binnenzwembad én een verwarmd buitenzwembad. Zonder zwembad is je vakantie natuurlijk niet compleet. Gelukkig is waterpret altijd gegarandeerd op onze camping met zwembaden in Nederland, bij goed en slecht weer! Beleef de leukste gezinsvakantie óóit op onze camping met een zwemparadijs! Wedden dat jij en je kinderen nooit meer naar huis willen?

5-sterren camping met binnenzwembad

Zijn je kinderen echte waterratten? Dan vermaken zij zich uitstekend op onze camping met subtropisch zwembad. Beleef urenlang plezier op de supersnelle en superlange glijbaan! Voor de kleinste zwemmers is er een heerlijk peuterbad (15 cm diep), versierd met bevers en eenden. Voor de kleuters is er een apart kleuterbad (30 cm diep), versierd met zeehonden en zelfs een glijbaan. De grote zwemmers kunnen alle zwemskills uit de kast halen in een heus recreatiebad (1.40 meter diep). Onze camping met overdekt zwembad is daarmee leuk voor alle leeftijden! En je weet wat ze zeggen: als de kinderen plezier hebben op onze camping met zwembad in Nederland, genieten jullie als ouders ook optimaal!

Camping met buitenzwembad en glijbaan

Kom op de heerlijke zomerdagen genieten op onze camping in Nederland met een verwarmd buitenzwembad én glijbaan. Zelfs op de wat koudere dagen is het mogelijk om buiten een duik te nemen. Het verwarmde buitenbad zal altijd minimaal 25 graden zijn. Beleef urenlang zwemplezier, dankzij onze supersnelle 50 meter lange glijbaan (de Crazy Cone) met een plonsbassin; durf jij het aan? De kleinste zwemmers beleven veel plezier in de waterspeeltuin, het kleuterbad of het recreatiebad. Aangrenzend aan het buitenbad vind je een heerlijk terras waar je kunt zonnen en heerlijke drankjes, ijsjes of broodjes kunt bestellen. Eerdere bezoekers van onze kindercamping beoordelen de zwembaden als superleuk voor de kleintjes, maar dankzij de glijbanen ook voor de wat oudere kinderen.

De zwembaden van de Zandstuve:

  • Subtropisch binnenzwembad
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Spectaculaire glijbanen
  • Peuterbad (15 cm diep)
  • Kleuterbad (30 cm diep)
  • Recreatiebad (1.40 meter diep)

Praktische informatie

Als je op onze camping met een buiten- en binnenzwembad in Nederland verblijft, heb je iedere dag gratis toegang tot onze zwembaden. Bij aankomst ontvang je Stuufpasjes voor toegang tot het zwemparadijs. Daarnaast bieden de zwembaden een zeer geschikte locatie voor kinderfeestjes

De Zandstuve: veel meer dan de zwembaden

Wanneer je op zoek bent naar een camping in Nederland met zwembad ben je bij Kampeerdorp de Zandstuve aan het juiste adres, maar we hebben nog véél meer te bieden. Geniet van een heerlijk hapje en drankje in de pizzeria of de brasserie & loungebar terwijl de kinderen klimmen en klauteren in onze binnenspeeltuin Cobus’ Speelkasteel. Bovendien zorgt ons professionele animatieteam voor op en top vermaak voor de kids! Een camping met subtropisch zwembad, indoor speeltuin én professioneel animatieteam; ideaal voor een vakantie met het hele gezin! Wanneer beleven jullie de leukste vakantie ooit op onze 5-sterren camping mét zwemparadijs in Nederland? 

9,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 9,3.

Veelgestelde vragen over onze camping met zwembad in Nederland

💦 Welke camping in Nederland heeft een zwembad met glijbaan?

Kampeerdorp de Zandstuve is een camping mét zwembad in Nederland, om precies te zijn in de landelijke omgeving van Hardenberg. Deze kindercamping heeft een binnen- en buitenzwembad met spectaculaire glijbanen. Durf jij een ritje van de 50 meter lange Crazy Cone aan? Door de lichtringen waan je je in de ruimte!

🌴 Waar vind ik een leuke camping met subtropisch zwembad?

Een camping in Nederland met een binnenzwembad? Dat is Kampeerdorp de Zandstuve! Deze 5-sterren camping biedt een heerlijk subtropisch binnenzwembad met glijbanen! Met een apart peuterbad, kleuterbad en recreatiebad is er voor ieder wat wils. Zwemplezier gegarandeerd op deze camping met een zwembad, zelfs bij regen en kou.

☀️ Is het buitenzwembad op de camping verwarmd?

Kampeerdorp de Zandstuve is een kindercamping in Overijssel met een verwarmd buitenzwembad: hoe fijn is dat? Het verwarmde buitenzwembad is altijd minimaal 25 graden. Dat betekent zelfs op de wat koudere dagen waterpret in het buitenzwembad. Aangrenzend aan het zwembad vind je een heerlijk terras waar je de lekkerste ijsjes kunt bestellen.

📏 Wat is op deze camping de diepte van het binnen- en buitenzwembad?

Aan alle leeftijden is gedacht op deze camping met een binnen- en buitenzwembad in Nederland. Zo zijn er aparte baden voor peuters, kleuters en de oudere kinderen. Het peuterbad is 15 cm diep, het kleuterbad is 30 cm diep en het recreatiebad is 1.40 m diep. Onze camping met zwembad is superleuk voor de kleintjes, maar dankzij de waterglijbanen ook voor de oudere kinderen.