Op het park
 1. Subtropisch binnenzwembad
 2. Verwarmd buitenzwembad
 3. Spectaculaire glijbanen

Camping met zwembad

Ben je op zoek naar een kindercamping waar niet alleen de kleintjes, maar ook jullie als ouders, een onvergetelijke vakantie beleven? Onze 5-sterren camping heeft een subtropisch binnenzwembad én verwarmd buitenzwembad. Zonder zwembad is je vakantie natuurlijk niet compleet. Gelukkig is waterpret gegarandeerd op onze camping met zwembaden!

De zwembaden van De Zandstuve:

 1. Subtropisch binnenzwembad
 2. Verwarmd buitenzwembad
 3. Spectaculaire glijbanen
 4. Peuterbad (15 cm diep)
 5. Kleuterbad (30 cm diep)
 6. Recreatiebad (1.40 meter diep)
 
Bekijk het aanbod van De Zandstuve
 

Kindvriendelijke camping met binnenzwembad

Ben je een echte waterrat? Dan vermaak jij je uitstekend op onze camping met subtropisch zwembad. Beleef urenlang plezier op de supersnelle lange glijbaan. Voor de kleinste zwemmers is er een heerlijk peuterbad (15 cm diep), versierd met bevers en eenden. Voor de kleuters is er een apart kleuterbad (30 cm diep), versierd met zeehonden en een glijbaan. De grote zwemmers kunnen alle zwemskills uit de kast halen in een heus recreatiebad (1.40 meter diep). Onze camping met overdekt zwembad is daarmee leuk voor iedereen!

Camping met buitenzwembad en glijbaan

Kom op de heerlijke zomerse dagen genieten in ons verwarmde buitenzwembad mét gloednieuwe glijbaan. Zelfs op de wat koudere dagen is het mogelijk om buiten een duik te nemen; het verwarmde buitenbad zal altijd minimaal 25 graden zijn. Beleef urenlang zwemplezier, dankzij onze supersnelle 50 meter lange glijbaan (de Crazy Cone) met een plonsbassin; durf jij het aan? Door de lichtringen in de glijbaan waan je je in de ruimte! De kleinste zwemmers beleven veel plezier in de waterspeeltuin, het kleuterbad of het recreatiebad. Aangrenzend aan het buitenbad vind je een heerlijk terras waar je kunt zonnen en heerlijke drankjes, ijsjes of broodjes kunt bestellen. Eerdere bezoekers van onze kindercamping beoordelen de zwembaden als superleuk voor de kleintjes, maar dankzij de glijbanen ook voor de wat oudere kinderen.

 

Praktische informatie

Als je op onze kindercamping verblijft, heb je iedere dag gratis toegang tot onze zwembaden. Bij aankomst ontvang je Stuufbandjes voor toegang tot het zwemparadijs. Daarnaast bieden de zwembaden een zeer geschikte locatie voor kinderfeestjes

Openingstijden zwembaden:

In de periode van 27 maart 2020 t/m 25 oktober 2020 (m.u.v. 14 september t/m 9 oktober): dagelijks geopend*. Ben je bezoeker van buitenaf en wil je graag komen zwemmen?** Dan kan je op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur komen zwemmen en op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 16.00 uur. Indien je wenst op een ander tijdstip te komen, bel ons dan even op. Wellicht zijn er mogelijkheden. 

* Het buitenzwembad is vanaf het Paasweekend weer geopend. 
** Vanwege het coronavirus kunnen onze openingstijden afwijken van de reguliere, bekijk de huidige openingstijden hier

Let op: In het hoogseizoen (20 mei tot 26 mei, 29 mei tot 3 juni en 11 juli tot 23 augustus)  is het zwemparadijs niet toegankelijk voor bezoekers van buitenaf. Dit vanwege de capaciteit en veiligheid die we willen waarborgen. 

Entreeprijzen voor bezoekers:

 • Kinderen tot 1 jaar: gratis
 • Dagentree: €4,00
 • 10-badenkaart: €35,00

De Zandstuve: veel meer dan de zwembaden

Wanneer je op zoek bent naar een camping in Nederland met zwembad ben je bij Kampeerdorp de Zandstuve aan het juiste adres, maar we hebben nog véél meer te bieden. Geniet van een heerlijk hapje en drankje in de pizzeria, het restaurant of de frietfabriek, terwijl de kinderen klimmen en klauteren in onze binnenspeeltuin Cobus’ Speelkasteel. Bovendien zorgt ons professionele animatieteam voor op en top vermaak voor de kids! Een camping met subtropisch zwembad, indoor speeltuin én professioneel animatieteam; ideaal voor een vakantie met het hele gezin! Wedden dat de kinderen nooit meer naar huis willen?

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Beleef het ultieme kampeergevoel op onze kindercamping met een binnen- en buitenzwembad!
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Liever een accommodatie huren? Kies bijvoorbeeld voor een lodge, chalet of ingerichte tent.
 

Meer faciliteiten