Kampeerdorp de Zandstuve
Zomervakantie Nederland

Zomervakantie

  • Dé kindercamping van Nederland
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Iedere dag aankomst & vertrek mogelijk

Zomervakantie in Nederland

Vier de zomervakantie in Nederland, om precies te zijn bij Kampeerdorp de Zandstuve, door de ANWB verkozen tot 'Top Camping'. De Zandstuve is een kindercamping in Hardenberg, waar jong en oud de tijd van hun leven beleven. De ruime kampeerplaatsen en uitgebreide accommodaties bieden een heerlijk verblijf aan gezinnen met kinderen voor maximaal 12 personen. Met faciliteiten als een binnen- en buitenzwembad, diverse speeltuinen, uitgebreid animatieprogramma en meedere horecagelegenheden, verveel je je geen enkel moment. Als wij aan de zomer denken, dan denken wij aan vakantie! Wanneer mogen wij jullie verwelkomen tijdens de zomervakantie in Overijssel?

Boek een vakantie in de zomer
 

Zoek en boek jouw zomervakantie 

 

De ultieme beleving in de zomervakantie

Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over fantastische faciliteiten voor zowel jong als oud tijdens de zomervakantie in Nederland. Vervelen bij ons is geen optie! Beleef enorm veel waterpret in ons binnen- en buitenzwembad! Bij wat minder weer kun je terecht in onze binnenspeeltuin, het Cobus Speelkasteel, waar je kunt klimmen en klauteren. In de zomervakantie, maar ook in het voor- en naseizoen is er een uitgebreid recreatieprogramma boordevol activiteiten voor jong en oud. Elk jaar brengen wij een eigen musical uit, geniet van het entertainment! Honger gekregen na al dat speelplezier? Kom bij ons dan culinair genieten in onze horecagelegen zoals de pizzeria, de nieuwe brasserie & loungebar of haal een snack bij de Stuuf to go. Wil jij graag laten weten hoe geweldig jouw vakantie is? Maak dan gebruik van onze gratis WiFi rondom de centrale voorziening. Jij geniet, wij doen de rest!

 

De faciliteiten in het kort:

🏊 Verwarmd buitenzwembad
🌴 Subtropisch binnenzwembad
👧 Binnen- en buitenspeeltuinen
🤹‍♀ Animatieteam
🎭 Musical en theater
🍽 Brasserie & loungebar (nieuw in 2023)
🍕 Pizzeria
🚴 Skelter- en fietsverhuur
👕 Wasserette

 

Veelgestelde vragen over een zomervakantie in Overijssel

👧 Waar boek ik een leuke camping met kinderen in de zomervakantie?

De Zandstuve is dé kindercamping in Nederland. Met een supergaaf binnen- en buitenzwembad, een grote indoorspeeltuin en een boordevol animatieprogramma voor jong en oud, hoeft niemand zich te vervelen op onze camping in de zomervakantie. Ook in de voor- en naseizoen is het genieten voor de kleinste kids dankzij onze speciale dreumesweken.

📍 Waar boek in een leuke zomervakantie in Nederland?

De leukste zomervakantie in Nederland boek je in Hardenberg, Overijssel, bij De Zandstuve. Op onze 5-sterren camping kun je kamperen op ruime kampeerplaatsen of een volledig ingerichte accommodatie huren voorzien van alle gemakken. Wij zijn volledig gericht op gezinnen met kinderen, je vindt hier dus de allerleukste faciliteiten voor kinderen.

🐾 Op welke camping in de zomervakantie zijn honden welkom?

Wil je je hond meenemen op een camping tijdens de zomervakantie in Nederland? Bij De Zandstuve kun je kamperen met je hond! Er is maximaal 1 hond toegestaan per kampeerplaats. Wel gelden er een aantal huisregels. Zo is je hond aangelijnd op de camping en wordt hij/zij buiten de camping uitgelaten. Voor eventuele ongelukjes hangen op diverse plaatsen hondenzakjes dispensers. 

📅 Waar kan ik last minute een zomervakantie in Nederland boeken?

Op het laatste moment besloten om weg te gaan in de zomer? Bij De Zandstuve kun je altijd terecht voor een last minute vakantie in Overijssel. Je hebt een uitegebreide keuze uit ruime kampeerplaatsen of (glamping)accommodaties. Je vindt gegarandeerd je ideale last minute verblijf op onze camping tijdens de zomervakantie.