1. Dé kindercamping van Nederland
 2. ANWB Top Camping 2020
 3. Uitgebreid animatieprogramma
 4. Binnen- en buitenzwembad

Zomervakantie bij de Zandstuve

Vier de zomervakantie in Nederland, om precies te zijn bij Kampeerdorp de Zandstuve, door de ANWB verkozen tot 'Top Camping 2020'. De Zandstuve is een kindercamping in Hardenberg, waar jong en oud de tijd van hun leven beleven. De ruime kampeerplaatsen en uitgebreide accommodaties bieden een heerlijk verblijf aan gezinnen met kinderen voor maximaal 10 personen. Met faciliteiten als een binnen- en buitenzwembad, diverse speeltuinen, uitgebreid animatieprogramma en meedere horecagelegenheden, verveel je je geen enkel moment. Als wij aan de zomer denken, dan denken wij aan vakantie! Boek daarom nu alvast een verblijf in de zomervakantie en verzeker jezelf van de ideale zomervakantie, want een Stuufvakantie moet je beleefd hebben!

Boek een vakantie in de zomer
 

Zomervakantie arrangementen

Wanneer je van plan bent de zomervakantie in Nederland bij ons door te brengen, beleef je niet alleen mega veel zomerpret, maar profiteer je ook van onze zomervakantie arrangementen! Wil je vroeg op zomervakantie, dan biedt het vroegzomerarrangement de perfecte optie. Wil je midden in het hoogseizoen verblijven, kies dan voor de Echt zomer of Stuufzomer arrangement, waar je 2 of 3 weken kunt verblijven. De arrangementen kunnen inclusief huisdier en/of lokale heffingen zijn. Buiten onze arrangementen kun je natuurlijk ook boeken, als je bijvoorbeeld een week wilt verblijven in plaats van 2 of 3 weken. 

Ultieme beleving voor het hele gezin

Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over fantastische faciliteiten voor zowel jong als oud. Vervelen bij ons is geen optie! Beleef enorm veel waterpret in ons binnen- en buitenzwembad! Bij wat minder weer kun je terecht in onze binnenspeeltuin, het Cobus Speelkasteel, waar je kunt klimmen en klauteren. In de zomervakantie, maar ook in het voor- en naseizoen is er een uitgebreid recreatieprogramma boordevol activiteiten voor jong en oud. Elk jaar brengen wij een eigen musical uit, geniet van het entertainment! Honger gekregen na al dat speelplezier? Kom bij ons dan culinair genieten in onze horecagelegen zoals de pizzeria, het restaurant, de frietboetiek of haal een snack bij de Stuuf to go. Wil jij graag laten weten hoe geweldig jouw vakantie is? Maak dan gebruik van onze gratis WiFi rondom de centrale voorziening. Jij geniet, wij doen de rest!

Bekijk ons animatieprogramma

Wat biedt de Zandstuve:

 1. Uitdagend buitenzwembad en Subtropisch binnenzwembad
 2. Indoor speelparadijs en ruim 30 speeltuinen
 3. Culinair genieten in onze horeca (pizzeria, restaurant, frietboetiek, Stuuf to go)
 4. Dagelijkse boodschappen in de Stuufwinkel
 5. Professioneel animatieteam en uitgebreid recreatieprogramma
 6. Fiets- en skelterverhuur
 7. Wasserette
 8. WiFi
 
Boek je zomervakantie bij de Zandstuve