Kampeerdorp de Zandstuve
Zomervakantie Nederland

Zomervakantie

  • Dé kindercamping van Nederland
  • Uitgebreid animatieprogramma
  • Iedere dag aankomst & vertrek mogelijk

Zomervakantie in Nederland

Vier de zomervakantie bij Kampeerdorp de Zandstuve, een door de ANWB verkozen 'Top Camping' in Hardenberg. De Zandstuve is een kindercamping waar kinderen tot 11 jaar de tijd van hun leven beleven. De ruime kampeerplaatsen en uitgebreide accommodaties bieden een heerlijk verblijf aan gezinnen met kinderen voor maximaal 12 personen. Met faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembaden, speeltuinen, animatie en horecagelegenheden wordt het een onvergetelijk verblijf. Als wij aan de zomer denken, dan denken wij aan vakantie! Wanneer mogen wij jullie verwelkomen tijdens de zomervakantie in Overijssel?

Een sfeerimpressie van jouw zomervakantie ⤵

Zoek en boek jouw zomervakantie 

De ultieme beleving in de zomervakantie

Beleef de ultieme zomervakantie bij Kampeerdorp de Zandstuve in Nederland! Fantastische faciliteiten voor kinderen tot 11 jaar, waaronder binnen- en buitenzwembaden, het Cobus Speelkasteel en een game room. In de zomervakantie is er een uitgebreid recreatieprogramma boordevol activiteiten. Geniet van onze eigen musical en heerlijk eten in de horecagelegenheden, zoals de pizzeria, brasserie & loungebar en de Stuuf to go. Gratis WiFi is beschikbaar bij de centrale voorziening. Laat je verwennen terwijl je volop geniet!

De faciliteiten in het kort:

🏊 Binnen- en buitenzwembad
🏰 Cobus Speelkasteel
🤹‍♀ Animatieteam
🍽 Brasserie & loungebar
🍕 Pizzeria
🚴 Skelter- en fietsverhuur

Veelgestelde vragen over een zomervakantie in Overijssel

👧🏼 Waar boek ik een leuke camping met kinderen in de zomervakantie?

De Zandstuve is dé kindercamping in Nederland. Met een supergaaf binnen- en buitenzwembad, een grote indoorspeeltuin en een boordevol animatieprogramma, hoeft niemand zich te vervelen op onze camping in de zomervakantie. 

🤽🏽 Wat zijn de leukste faciliteiten in de zomervakantie?

De leukste zomervakantie in Nederland boek je in Hardenberg, Overijssel, bij De Zandstuve. Wij zijn volledig gericht op gezinnen met kinderen, je vindt hier dus de allerleukste faciliteiten voor kinderen. Zoals een groot zwemparadijs met waterglijbanen, een professioneel animatieteam en vele sport- en speelvelden! 

🐾 Op welke camping zijn honden welkom?

Wil je je hond meenemen op een camping tijdens de zomervakantie in Nederland? Bij De Zandstuve kun je kamperen met je hond! Er is maximaal 1 hond toegestaan per kampeerplaats. Voor eventuele ongelukjes hangen op diverse plaatsen hondenzakjes dispensers.