Ingerichte De Waard tent huren

Dol op kamperen in de natuur, maar geen zin om de tent op te zetten of aan te schaffen? Huur dan een volledig ingerichte tent bij Kampeerdorp De Zandstuve. De Zandstuve heeft zeven De Waard Steenuil tenten ingericht voor jullie klaarstaan. Deze ruime vijf persoons tenten zijn te vinden op de velden Watergorgels en Buur. Bij beide velden is er zicht op een speeltoestel voor kinderen.

Kampeer zonder zorgen en huur een ingerichte De Waard tent

De ingerichte tenten van het oer-Hollandse merk De Waard brengen de echt kampeerbeleving weer bij je boven. Extra leuk, omdat je de kinderen zo ook kan laten proeven de sfeer van vroeger. Natuurlijk wel met verschil in comfort. Onze ingerichte tenten zijn namelijk voorzien van alle luxe: van boxspringbedden tot gasverwarming en flat screen TV. En, het grote voordeel van het huren van een De Waard Steenuil tent; bij aankomst kunnen jullie direct genieten van de vakantie!

Ingerichte De Waard tent huren bij Kampeerdorp de Zandstuve

Bij de Zandstuve kun je kamperen in een ingerichte tent, zonder dat je je eigen kampeerspullen mee hoeft te nemen. De compleet ingerichte tent is werkelijk van alle gemakken voorzien. Jij geniet, wij doen de rest! Kampeerdorp de Zandstuve biedt voor elk wat wils. Rustzoekers vinden het heerlijk in het voor- en naseizoen, terwijl er in de schoolvakanties volop vertier is. Er is een boordevol recreatieprogramma (óók in het voor- en naseizoen), professioneel entertainment en ieder jaar een nieuwe Stuufmusical. Waterratjes kunnen zich uren vermaken in onze verwarmde binnen- en buitenzwembad. Bij slecht weer biedt het overdekte speelparadijs gegarandeerd uren speelplezier. Wifi is beschikbaar op de hele camping en gratis rondom de centrale voorzieningen. De Zandstuve is winnaar van de Gouden Zoover Award en populairste camping van 2016!

Voor meer informatie over het huren van een ingerichte tent op onze camping in Nederland kun je terecht bij een van onze receptie (0523 – 262027). Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom op een kijkje te nemen op onze kindercamping. Onze medewerkers adviseren jullie graag.

De Waard Tunneltent
De Waard Tunneltent
De Waard Tunneltent
De Waard Tunneltent
De Waard Tunneltent
Vanaf
€ 518
7 nachten voor 2 personen