Openingstijden

Gedurende het seizoen zijn al onze faciliteiten uiteraard dagelijks geopend. Het seizoen 2020 start op 27 maart en duurt tot 26 oktober (tussen 14 september en 9 oktober is de camping gesloten).

Kijken?

Hebben jullie vragen, willen jullie reserveren of willen jullie de camping komen bekijken? Leuk! Jullie zijn van harte welkom om een rondje over het terrein te lopen en faciliteiten te bekijken. Tijdens de openingstijden van de receptie is er altijd een medewerker aanwezig die jullie graag informeert.

Daarnaast is het buiten het hoogseizoen om, ook mogelijk om (kinder)feestjes en partijen bij ons te houden! Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Openingstijden winterperiode 

Maandag 28 oktober is het seizoen van 2019 helaas alweer afgelopen. De komende winter is het wel mogelijk om in Paleis Stuufieus te overnachten. Alle andere accommodaties en kampeerplaatsen zijn niet te reserveren voor deze winter. Maar vanaf 27 maart openen wij gewoon weer onze poorten voor alle accommodaties, kampeerplaatsen en faciliteiten. 

Openingstijden receptie in december (regulier)

Maandag - donderdag: 09.00 - 16.00 uur
Vrijdag: 09.00 - 17.00 uur

Openingstijden receptie in de kerstvakantie 

Op maandag 23 december staan wij graag voor jullie klaar tussen 09.00 en 16.00 uur. Vanaf dinsdag t/m nieuwjaarsdag genieten wij lekker van de feestdagen en zijn wij alleen per mail en chat bereikbaar. Dagelijks geven wij antwoord op al je vragen. Wil je een snel antwoord? Bekijk de meest gestelde vragen in ons help center. Vanaf 2 januari staan wij weer volledig voor jullie klaar!

Openingstijden receptie in januari

Maandag - vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: gesloten
Zondag: 10.00 - 15.00 uur