Openingstijden

Gedurende het seizoen zijn al onze faciliteiten uiteraard dagelijks geopend. Het seizoen 2020 start op 27 maart en duurt tot 26 oktober (tussen 14 september en 9 oktober is de camping gesloten).

Kijken?

Willen jullie de camping komen bekijken? Leuk! Jullie zijn van harte welkom om een rondje over het terrein te lopen en faciliteiten te bekijken. Tijdens de openingstijden van de receptie is er altijd een medewerker aanwezig die jullie graag informeert.

Openingstijden winterperiode (vanaf 28 oktober 2019)

Maandag 28 oktober is het seizoen van 2019 helaas alweer afgelopen. De komende winter is het wel mogelijk om in Paleis Stuufieus te verblijven. Alle andere accommodaties en kampeerplaatsen zijn niet te reserveren voor deze winter. Maar vanaf 27 maart openen wij gewoon weer onze poorten voor alle accommodaties, kampeerplaatsen en faciliteiten. 

Hebben jullie vragen, willen jullie reserveren of gewoon eens langskomen om een kijkje te nemen op Stuufeiland? Dat kan! De receptie is geopend van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Verder is het mogelijk om op de woensdagmiddag te komen spelen in Cobus' Speelkasteel

Let op: woensdag 13 november zijn wij tussen 10:00 en 13:00 uur telefonisch niet bereikbaar! 

Daarnaast is het buiten het hoogseizoen om, ook mogelijk om (kinder)feestjes en partijen bij ons te houden! Meer informatie hierover vind je op deze pagina.