Kampeerdorp de Zandstuve
Camping met indoor speeltuin

Camping met indoor speeltuin

  • Kindvriendelijke 5-sterren camping
  • Indoor speeltuin: Cobus speelkasteel
  • Kamperen, glamping & verhuur

Ontdek onze stuuftastische indoor speeltuin!

Het weer in Nederland kan verraderlijk zijn en regen of kou komt natuurlijk nooit goed uit tijdens een weekendje weg of vakantie met de kinderen. In dat geval is een camping met indoor speeltuin natuurlijk een uitkomst. En niet alleen op regenachtige dagen is een indoor speelparadijs leuk, op zonnige dagen is ook binnen veel plezier te beleven. Kampeerdorp de Zandstuve is een camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin in Hardenberg, Overijssel. Ons grote Cobus Speelkasteel garandeert vele uren vermaak voor de kleintjes. Klimmen, klauteren, met de glijbaan naar beneden en je weer een weg terug naar de top banen – in de indoor speeltuin op onze camping raak je niet uitgespeeld. 

Kampeerdorp de Zandstuve is een ruim opgezette camping en vakantiepark waar jonge kinderen een onvergetelijke vakantie beleven. Onze kindvriendelijke camping richt zich speciaal op het vermaak van kinderen van 0-11 jaar. Denk bijvoorbeeld aan een groot buitenbad met glijbanen en een subtropisch binnenzwembad, diverse speeltuinen en een professioneel animatieteam in het voor-, hoofd- en naseizoen. Vakantie vieren kan bij ons op verschillende manieren. Op onze camping met overdekt zwembad en indoor speeltuin kun je kamperen op ruime kampeerplekken, glamperen in volledige ingerichte tenten én slapen in gezellige lodges of chalets. Er is voor elk wat wils.   

Kindercamping Nederland

De Zandstuve is de leukste kindercamping in Nederland! Met uitgebreid animatieprogramma, een zwemparadijs binnen én buiten en een indoor speelkasteel

Accommodaties

Kom slapen in onze gezellige lodges of chalets in de bosrijke omgeving van Hardenberg.

Glamping in Overijssel

Glamping in Nederland is kamperen in een luxe tent of lodge! 📍 De Zandstuve in Overijssel 🏠 Stoere glampingaccommodaties 👨‍👩‍👧 Familiecamping

Camping met binnenspeeltuin

Voor gezinnen met kinderen die in Nederland op vakantie gaan, is het bijna een must; een camping met binnenspeeltuin. Weer of geen weer, er kan altijd gespeeld worden in een overdekt speelparadijs. Dit is ook de ideale plek voor kinderen om snel vriendjes te maken. Voor ouders is een ontspannen zithoek waar zij een oogje in het zeil kunnen houden. En als je honger krijgt van al dat rennen, klimmen en klauteren, dan is de Stuuf to go dé plek om nieuwe energie op te doen. Je kunt er friet, snacks, drinken, snoep en ijs bestellen voor de lekkere trek. Het Cobus Speelkasteel is hét speelparadijs van Hardenberg. 

Onze camping in Hardenberg met zwembad en indoor speeltuin is een ideale bestemming voor een familievakantie in Nederland. Niet alleen vanwege de vele faciliteiten, zoals het grote buitenbad met glijbanen, een subtropisch binnenbad en de overdekte speeltuin, in Overijssel zelf is ook veel te zien en te beleven. In de omgeving van onze familiecamping in Rheeze-Hardenberg kun je wandelen en door het Vechtdal, attractieparken bezoeken zoals Slagharen en Hellendoorn, dieren kijken in Wildlands Emmen of Nordhorn (DE), en cultuursnuiven in dorpen, steden en musea. Kampeerdorp de Zandstuve is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Overijssel.

Klimmen en klauteren in Cobus Speelkasteel