1. 5-sterren ANWB familiecamping
  2. Uitgebreid animatieprogramma
  3. Binnen- en buitenzwembad

Familiecamping in Overijssel

Voor een leuke vakantie met de kinderen boordevol waterpret, sport en spel, animatie én recreatie hoef je niet ver van huis. De leukste familiecamping van Nederland vind je namelijk in het prachtige Vechtdal van Overijssel. Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg is een 5-sterren ANWB Top Camping met tal van faciliteiten voor jong en oud. De kinderen beleven op onze kindercamping en vakantiepark een waanzinnig leuke tijd. En als de kinderen zich vermaken, hebben ouders ook de tijd en vrijheid om te genieten. Wil je kamperen, glamperen of een vakantiehuis huren? Met ruime kampeerplaatsen, mooie accommodaties en luxe glamping heeft onze familiecamping in Overijssel voor elk wat wils.

Dankzij het heerlijke buitenzwembad en subtropische binnenbad, de speeltuinen, het indoor speelparadijs en een bomvol animatieprogramma zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Er is iedere dag weer een ander avontuur te beleven met nieuwe vriendjes op onze kindvriendelijke camping in Overijssel. Het professionele en enthousiaste animatieteam verzorgt een uitgebreid programma boordevol spelletjes, sportactiviteiten, muziek en theater voor kinderen tot 12 jaar – ook in het voor- en naseizoen. Ook het moderne sanitair, uitgebreide horeca, een supermarktje, een wasserette en deels gratis Wifi dragen bij aan een ontspannen en onbezorgde vakantie op onze familiecamping in Nederland met overdekt zwembad. 

Boek deze familiecamping in Overijssel
 

Gezinscamping in Overijssel

Kampeerdorp de Zandstuve is een van de leukste gezinscampings in Nederland. Zelfs in het voorjaar en het naseizoen bieden wij animatie en recreatie aan gezinnen met kinderen. Daarbij hebben wij zowel een verwarmd buitenbad met glijbanen en een waterspeeltuin als een subtropisch binnenzwembad met een glijbaan en verschillende kinderbaden. Waterratjes zullen niet uitgespeeld raken. In de verschillende speeltuinen en op de sportvelden worden al snel nieuwe vriendschappen gesloten, en zit het weer tegen dan is er ook nog altijd het indoor-speelparadijs. Maar de echte kers op de taart is wel het professionele animatieteam dat de vakantie volstopt met entertainment en vermaak. 

Kamperen met het gezin op onze familiecamping in Overijssel met overdekt zwembad wordt dus een gegarandeerd succes. En er is niet alleen veel op de camping en het vakantiepark te beleven, ook in de omgeving van de camping in Hardenberg is veel te zien en te doen. Het prachtige Vechtdal nodigt uit tot het maken van mooie wandelingen en fietstochten door de natuur, langs uitgestrekte velden en oude boerderijen. Iets meer spanning en sensatie? Dan liggen Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Plopsa Indoor Coevorden allemaal op slechts korte afstand. Je kunt ook eens op bezoek bij een boerderij, hoge boomparcours overmeesteren in de bossen, door Giethoorn varen in een bootje en de oertijd herleven in het Hunebedcentrum in Borger. Geniet van een vakantie in Nederland op onze familiecamping in het mooie Overijssel. 

Boek de gezinscamping in Overijssel
 

Kindvriendelijke faciliteiten

 
  1. Verwarmd buitenbad en subtropisch binnenbad
  2. Waterspeeltuin
  3. Indoorspeeltuin Cobus Speelkasteel
  4. Meer dan 30 speeltuintjes
  5. Uitgebreid animatieprogramma voor alle leeftijden
  6. Musical & Theater
  7. Diverse sportvelden