Kampeerdorp de Zandstuve
Familiecamping Nederland

Familiecamping in Overijssel

 • Kindercamping in Hardenberg (Overijssel)
 • Uitgebreid animatieprogramma
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Iedere dag aankomst & vertrek mogelijk

Op vakantie met de familie in Overijssel

Voor een leuke vakantie met de kinderen boordevol waterpret, sport en spel, animatie én recreatie hoef je niet ver van huis. De leukste familiecamping van Overijssel vind je namelijk in het prachtige Vechtdal. Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg is een 5-sterren ANWB Top Camping waar kinderen een waanzinnig leuke tijd zullen beleven. En als de kinderen zich vermaken, hebben ouders ook de tijd en vrijheid om te genieten. Wil je kamperen, glamperen of een vakantiehuis huren? Met ruime kampeerplaatsen, mooie vakantiehuisjes en luxe glamping accommodaties heeft onze familiecamping in Overijssel voor ieder wat wils.

Faciliteiten op onze kindercamping in Overijssel

Dankzij het heerlijke buitenzwembad en subtropische binnenbad, de speeltuinen, het indoor speelparadijs en een bomvol animatieprogramma zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Er is iedere dag weer een ander avontuur te beleven op onze kindvriendelijke camping in Overijssel. Het professionele animatieteam verzorgt een uitgebreid programma boordevol spelletjes, sportactiviteiten, muziek en theater voor kinderen tot 11 jaar – ook in het voor- en naseizoen. Dat onze camping in Overijssel kindvriendelijk is, is geen twijfel over mogelijk.

Het moderne sanitair, de uitgebreide horeca, een kleine supermarkt, een wasserette en deels gratis wifi dragen bij aan een ontspannen en onbezorgde vakantie op onze gezinscamping in Overijssel. Opa's, oma's, vaders, moeders, jonge kinderen, peuters, dreumesen en zelfs baby's: iedereen beleeft de leukste tijd óóit.

Kindvriendelijke faciliteiten

 • Verwarmd buitenbad en subtropisch binnenbad
 • Waterspeeltuin
 • Indoorspeeltuin Cobus Speelkasteel
 • Meer dan 30 speeltuintjes
 • Animatieprogramma voor kinderen tot 11 jaar
 • Musical & Theater
 • Diverse sportvelden

To do's op onze kindvriendelijke camping in Overijssel

Kampeerdorp de Zandstuve is een van de leukste gezinscampings in Overijssel. Zelfs in het voorjaar en het naseizoen bieden wij animatie en recreatie aan gezinnen met kinderen. Daarbij hebben wij zowel een verwarmd buitenbad als een subtropisch binnenzwembad. Waterratjes zullen niet uitgespeeld raken. Zit het weer tegen? Dan is er ook nog altijd het indoor-speelparadijs. Maar de echte kers op de taart is wel het professionele animatieteam dat de vakantie volstopt met entertainment en vermaak. 

Kamperen met het gezin op onze kindvriendelijke camping in Overijssel wordt dus een gegarandeerd succes. En er is niet alleen veel op de camping te beleven, ook in de omgeving van de camping in Hardenberg is veel te zien en te doen. Het prachtige Vechtdal nodigt uit tot het maken van mooie wandelingen en fietstochten door de natuur, langs uitgestrekte velden en oude boerderijen. Iets meer spanning en sensatie? Dan liggen Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Wildlands Adventure Zoo Emmen en Plopsa Indoor Coevorden allemaal op slechts korte afstand. Geniet van een vakantie in Nederland op onze kindercamping in het mooie Overijssel.