1. Kindvriendelijke camping in Overijssel
  2. Binnen- én buitenzwembad
  3. Gelegen in natuurrijke omgeving het Vechtdal
 

Camping in Overijssel

Wil je dit jaar vakantie vieren op een mooie plek in Nederland waar de hele familie een fantastische tijd beleeft? Dan is Kampeerdorp de Zandstuve, een bijzonder kindvriendelijke camping in Overijssel, de perfecte bestemming. De Zandstuve is een heel gezellige kindercamping in Hardenberg-Rheeze waar ontzettend veel te doen is. Je vervelen is hier vrijwel onmogelijk. Als de kinderen niet in een zwembad, speeltuin of het overdekte speelparadijs zitten, dan doen ze met hun nieuwe vriendjes mee aan de spooktocht, theaterklas of een andere activiteit van het animatieteam. Op onze camping in Overijssel is elke dag een nieuw avontuur te beleven.

Kampeerdorp de Zandstuve biedt elk wat wils. Bij ons kun je kamperen op ruime kampeerplekken, glamperen in luxe ingerichte tenten of slapen in een gezellige lodge of chalet in de bosrijke omgeving van Hardenberg. Elk kampeerveld heeft een eigen speeltuin, in totaal vind je ruim 30 speelgelegenheden op ons gehele terrein. Kom je in het voor-, het hoofd- of het naseizoen op onze camping in Overijssel vakantie vieren? Het animatieteam staat klaar met een dag vol leuke activiteiten voor kinderen tot 12 jaar, zoals hutten bouwen, laser gamen en samen musicals opvoeren. En ook als het weer even tegenzit, is er plezier te beleven. Het subtropisch binnenbad met spannende glijbaan garandeert dágen waterpret en ook in de indoor speeltuin raken de kinderen niet uitgespeeld. De Zandstuve is een kindercamping in Overijssel waar ouders en kinderen met volle teugen genieten van hun vakantie. 

 
 

Camping in Overijssel met zwembad

Als je een zomervakantie in Nederland wilt doorbrengen met kleine waterratjes, is een camping in Overijssel met zwembad een echte must. Kampeerdorp de Zandstuve is de leukste kindercamping in het mooie Overijssel mét een overdekt zwembad. Naast een verwarmd buitenzwembad met een glijbaan en een waterspeeltuin is er ook een subtropisch binnenbad met een spectaculaire Crazy Cone glijbaan van maar liefst 50 meter. Voor de kleintjes zijn er zowel binnen als buiten aparte zwembaden waar zij veilig kunnen spetteren. Het zonneterras is de plek om je neer te vlijen op een ligbed met een boekje.   

Onze camping met zwembad is een ideale bestemming voor een familievakantie in Nederland. Niet alleen vanwege de vele faciliteiten, zoals het grote buitenbad met glijbanen en een subtropisch overdekt binnenbad, in Overijssel zelf is ook veel te zien en te beleven. In de omgeving van onze familiecamping in Rheeze-Hardenberg kun je wandelen en door het Vechtdal, een bezoekje brengen aan Ommen, attractieparken bezoeken zoals Slagharen en Hellendoorn, dieren kijken in Wildlands Emmen of Nordhorn (DE), en cultuursnuiven in leuke dorpen, steden en musea.

 
 

Faciliteiten

Wat ga jij als eerst doen bij de Zandstuve? Een duik in het subtropisch zwembad, de binnenspeeltuin verkennen of een ijsje halen bij Stuuf To Go.
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Ontdek het mooie Vechtdal. Een uitgebreid fietspadennet en bosrijke omgeving geschikt voor lange wandelingen.
 

Kampeerdorp de Zandstuve in Overijssel