1. Dé kindercamping in Overijssel
  2. Speciale kampeerarrangementen
  3. Uitgebreid animatieprogramma

Ga erop uit met Pinksteren

Vier een gezellig en feestelijk Pinksterweekend weg bij Kampeerdorp De Zandstuve samen met het hele gezin! Geniet van de uitstekende faciliteiten op ons park, de prachtige natuur in de omgeving én natuurlijk van onze activiteiten. 

Pinksterweekend bij De Zandstuve

Een heerlijk ontbijt of een lekkere brunch, bij Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg vier je Pinksteren in de mooie omgeving van het Vechtdal. Tijdens Pinksteren kun je tal van gezellige activiteiten ondernemen of juist lekker genieten van de rust in de omgeving. Bij ons vermaken de kinderen zich met een vol en varierend animatieprogramma! Voor elke leeftijd zijn er leuke en passende activiteiten.

In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. 's Avonds heerlijk met z'n allen genieten van het samen zijn in onze rijk ingerichte accommodaties. Of gezellig kamperen met je gezin tijdens Pinksteren, want het weer leent zich er vanaf mei zeker voor! En wanneer het weer even niet meezit, dan biedt ons kampeerdorp genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het mindere weer te omzeilen. Bekijk onze binnenspeeltuin, binnenzwembad of ons gezellige restaurant waar onze ervaren kok de lekkerste gerechten voor je bereid. 

✓ Pinksteren: 31 mei & 1 juni 2020

✓ Pinksterweekend: 29 mei t/m 2 juni 2020

Boek een speciaal kampeerarrangement

Kom kamperen tijdens Pinksteren bij De Zandstuve en boek een voordelig kampeerarrangement! Wil je graag er op uit tijdens het pinksterweekend? Ga dan voor het Pinksterweekend arrangement van 29 mei t/m 2 juni. Liever een langere vakantie? Ga dan voor het Hemelvaart + Pinksteren arrangement van 20 mei t/m 2 juni. Of ga voor een extra lange periode en kies het Hemelvaart + Pinksteren + Voorzomer arrangement van 20 mei t/m 29 juni. Een kampeerplaats met privé sanitair behoort ook tot de mogelijkheden!

Alle faciliteiten op een rij:

  • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
  • Binnenspeeltuin Cobus Speelkasteel
  • Meer dan 30 speeltuinen
  • Recreatieprogramma voor alle leeftijden
  • Professioneel animatieteam
  • Musical en theater
  • Diverse sportvelden
  • Pizzeria, frietfabriek en restaurant
 
Boek je plek tijdens Pinksteren

Pinksteren bij De Zandstuve