Kampeerdorp de Zandstuve
Pinksterweekend

Pinksterweekend

  • Dé kindercamping in Overijssel
  • Speciale kampeerarrangementen
  • Boordevol animatieprogramma

Pinksterweekend bij De Zandstuve

Vier een gezellig en feestelijk Pinksteren in Hardenberg bij Kampeerdorp De Zandstuve samen met het hele gezin! Geniet van de uitstekende faciliteiten op ons park, de prachtige natuur in de omgeving én natuurlijk van onze activiteiten. Een heerlijk ontbijt of een lekkere brunch, bij Kampeerdorp de Zandstuve in Hardenberg vier je Pinksteren in de mooie omgeving van het Vechtdal. Tijdens Pinksteren in Overijssel kun je tal van gezellige activiteiten ondernemen of juist lekker genieten van de rust in de omgeving. Bij ons vermaken de kinderen zich met een vol en varierend animatieprogramma! Voor elke leeftijd zijn er leuke en passende activiteiten.

Zoek en boek jouw weekend weg met Pinksteren ⤵

 

Kamperen of een accommodatie tijdens Pinksteren?

In onze lodges en chalets geniet je van het comfort en de gezellige sfeer. 's Avonds heerlijk met z'n allen genieten van het samen zijn in onze rijk ingerichte accommodaties. Of gezellig kamperen met je gezin tijdens Pinksteren in Hardenberg, want het weer leent zich er vanaf mei zeker voor! En wanneer het weer even niet meezit, dan biedt ons kampeerdorp genoeg binnenactiviteiten en gelegenheden om het mindere weer te omzeilen. Bekijk onze binnenspeeltuin, binnenzwembad of onze nieuwe brasserie & loungebar waar onze ervaren kok de lekkerste gerechten voor je bereid. 

 

To do's tijdens jouw pinksterweekend

Pinksteren in Overijssel bij Kampeerdorp de Zandstuve is altijd gezellig en er is genoeg te doen om jullie een leuke vakantie te bezorgen! Van theatershows tot een indoor speetuin en van een subtropisch zwemparadijs tot diverse horecagelegenheden. Daarnaast staat het animatieteam voor jullie klaar tijdens het pinksterweekend in Nederland. Ook zijn er diverse sport- en speelvelden waar het animatieteam vaak activiteiten organiseert voor kinderen tot 12 jaar. Ook voor de volwassenen is er genoeg te doen. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn kunnen jullie uitrusten en genieten van een hapje en een drankje bij één van onze horecagelegenheden. Dat is pas echt luxe! Ook kunnen jullie fietsen huren voor het hele gezin en de prachtige omgeving ontdekken. Kortom, er is genoeg te doen voor jonge gezinnen!

 

Een kijkje in onze faciliteiten: 

🏊 Verwarmd buitenzwembad
🌴 Subtropisch binnenzwembad
👧 Binnen- en buitenspeeltuinen
🤹‍♀ Animatieteam voor kinderen tot 12 jaar
🎭 Musical en theater
🍽 Brasserie & loungebar (nieuw in 2023)
🍕 Pizzeria
🚴 Skelter- en fietsverhuur