Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Indoorspeeltuin Cobus Speelkasteel in Hardenberg

Klimmen en klauteren in Cobus Speelkasteel. Hét speelparadijs van Hardenberg!

Indoor speeltuin Cobus Speelkasteel

Cobus heeft zijn eigen Speelkasteel waarin je heerlijk kunt klimmen, klauteren en glijden. Maar het bijzondere is dat Cobus hier slaapt in zijn nest, helemaal boven in het Speelkasteel! Wil je een kijkje nemen? Dan zul je helemaal naar het puntje van de binnenspeeltuin moeten klimmen. Ouders kunnen ontspannen toekijken vanuit de zithoek terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Friet Fabriek

Ook hebben we bij Cobus' Speelkasteel de Friet Fabriek. Hier kan je allerlei lekkere dingen bestellen zoals friet, snacks. ijs, drinken, snoep enzovoort. Na een kleine pauze kun je er dan helemaal weer tegenaan!

Airhockey

Even wat anders dan het speelkasteel? Daag dan iemand uit voor een potje airhockey. Speel de puck slim in het rond en win!

Openingstijden indoor speeltuin in Hardenberg

Als je op onze kindercamping verblijft heb je iedere dag vrij toegang tot deze indoor speeltuin in Overijssel. We zijn ook een zeer geschikte locatie om kinderfeestjes of schoolreisjes te organiseren en uniek in de omgeving van Hardenberg. Onze mooie binnenspeeltuin is dagelijks geopend van 23 maart t/m 28 oktober 2018 (tijdens sluitingsperiode van 17 tot en met 28 september alleen op woensdag- en vrijdagmiddag van 12.00 - 18.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 - 18.00 uur). In het hoogseizoen (14 juli-26 augustus) is het Cobus Speelkasteel niet toegankelijk voor bezoekers van buitenaf. Dit vanwege de capaciteit en veiligheid die we willen waarborgen.

Entreeprijzen binnenspeeltuin Cobus Speelkasteel

Entreeprijzen zwemparadijs de Zandstuve

Kinderen tot 1 jaar: gratis
Dagentree: € 2,50
10 keer spelen: € 20

Adres- en contactgegevens Cobus Speelkasteel

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze (Hardenberg)
​Telefoonnummer: 0523 - 262 027
E-mailadresinfo@zandstuve.nl