Op het park

Indoorspeeltuin Cobus Speelkasteel in Hardenberg

Klimmen en klauteren in Cobus Speelkasteel. Hét speelparadijs van Hardenberg!

Cobus heeft zijn eigen Speelkasteel waarin je heerlijk kunt klimmen, klauteren en glijden. Maar het bijzondere is dat Cobus hier slaapt in zijn nest, helemaal boven in het Speelkasteel! Wil je een kijkje nemen? Dan zal je helemaal naar het puntje van de binnenspeeltuin moeten klimmen. Ouders kunnen ontspannen toekijken vanuit de zithoek terwijl de kinderen aan het spelen zijn.

Frietfabriek

Ook hebben we bij Cobus' Speelkasteel de Frietfabriek. Hier kan je allerlei lekkere dingen bestellen zoals friet, snacks, ijs, drinken, snoep enzovoort. Na een kleine pauze kan je er dan helemaal weer tegenaan!

Openingstijden indoor speeltuin in Hardenberg

Als je op onze kindercamping verblijft heb je iedere dag vrij toegang tot deze indoor speeltuin in Overijssel. We zijn ook een zeer geschikte locatie om kinderfeestjes of schoolreisjes te organiseren en uniek in de omgeving van Hardenberg.

Onze mooie binnenspeeltuin is van 29 maart t/m 27 oktober 2019 weer dagelijks geopend!

In het hoogseizoen (29 mei tot 04 juni, 07 juni tot 12 juni en 20 juli tot 25 augustus) is het Cobus' Speelkasteel niet toegankelijk voor bezoekers van buitenaf. Dit vanwege de capaciteit en veiligheid die we willen waarborgen.

Entreeprijzen binnenspeeltuin Cobus Speelkasteel

Kinderen tot 1 jaar: gratis
Dagentree: € 2,50
10 keer spelen: € 20

Adres- en contactgegevens Cobus' Speelkasteel

Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze (Hardenberg)
​Telefoonnummer: 0523 - 262 027
E-mailadres: info@zandstuve.nl

Meer faciliteiten