Camping Hardenberg

Naast een prachtige camping, biedt Hardenberg ook een prachtige omgeving om een leuke vakantie te hebben! Fietsen, wandelen of verschillende bezienswaardigheden bezichtigen: voor iedereen is er wat te doen!

Kampeerdorp de Zandstuve, de kindvriendelijke camping in Hardenberg! Je kunt er heerlijk ontspannen en genieten samen met de kinderen. Voor de kinderen is er de Stuufclub waar elke dag wel iets te beleven valt. Van knutselen tot het bouwen van hutten tot het volgen van een duikcursus of een theaterklas. De Zandstuve biedt je de mogelijkheid om te kamperen of je huurt één van de prachtige accommodaties.

Daarom kies je voor Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze (Hardenberg):

  • Speciaal voor families: De Zandstuve is één groot eiland! We zijn de leukste familiecamping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar.
  • Ontdek het Stuufeiland: Wervelende theatershows en ongekend entertainment. Maak kennis met de bewoners van Stuufeiland.
  • Altijd de leukste vakantie: De mooiste kampeerplekken en accommodaties in combinatie met entertainment vind je natuurlijk bij Kampeerdorp de Zandstuve! 

Kamperen in Hardenberg

Rondom Kampeerdorp de Zandstuve kun je genieten van een prachtige omgeving. Er is genoeg te doen voor jong en oud.
De Zandstuve ligt op 2 kilometer afstand van het gezellige centrum van Hardenberg. Maar ook zijn er verschillende pretparken in de buurt, zoals Attractiepark Slagharen, WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, Avonturenpark Hellendoorn en Plopsa Indoor Coevorden. Genoeg te doen dus!

Op 10 minuten van de camping ligt de Recreatieplas de Oldemeijer met een strandje waar het met mooi weer goed vertoeven is. Middels een uitgebreid knooppuntennetwerk in het Vechtdal kunnen jullie ook heerlijk fietsen of wandelen door de landschappen met boerderijen en hun bezienswaardigheden. Tevens kun je hier genieten van diverse streekproducten.