Last minutes bij De Zandstuve

Wil je er last minute nog heerlijk even tussenuit? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kun je altijd terecht voor een fijne last minute vakantie in Overijssel. Onze 5-sterren camping is gelegen in een mooie landelijke omgeving tussen Hardenberg en Rheeze en in het prachtige Vechtdal. Je kunt bij ons genieten van een ultieme kampeervakantie op ruime kampeerplaatsen, gelegen op een veldje of juist tussen het groen. Met bijna 300 kampeerplaatsen vind je gegarandeerd dé perfecte plek voor jouw last minute vakantie! Maar De Zandstuve is méér dan alleen kamperen. Je kunt er ook voor kiezen om luxe te kamperen in de vorm van glamping of een comfortabele accommodatie te huren. Met onze lodges, chalets, toercaravans en unieke groepsaccommodaties vind je gegarandeerd een leuk onderkomen voor jouw last minute vakantie!

 

Wat is er te doen bij De Zandstuve?

Kampeerdorp de Zandstuve biedt faciliteiten voor jong én oud. Met een binnen- en buitenzwembad, de Stuufwinkel voor je dagelijkse boodschappen, een pizzeria, restaurant en frietfabriek, fiets- en skelterverhuur én speeltuinen en een animatieteam voor de kinderen hoeft niemand zich te vervelen op de camping! Ook de prachtige omgeving van de camping is het verkennen waard. Maak schitterende wandelingen of fietstochten door het Overijsselse Vechtdal. Ontdek zandverstuivingen, landgoederen, vennetjes, stuwwallen en donkere bossen tijdens je last minute vakantie bij De Zandstuve! 

Wil jij last minute ook langskomen en al het moois op en rondom onze camping ontdekken? Verzeker jezelf dan snel van een kampeerplaats of accommodatie en geniet van een geweldige vakantie bij De Zandstuve!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Een sfeerimpressie van De Zandstuve