Lastminute camping in Nederland

Ontspan en geniet bij De Zandstuve, door de ANWB verkozen tot 'TopCamping 2017', door Zoover tot 'Populairste camping van 2016' en door de KidsVakantiegids tot 'Glamping van het jaar 2017'!


Kampeerdorp de Zandstuve beschikt over fantastische faciliteiten. Er is zoveel te doen, je kun je bij ons écht niet vervelen! Ben je een echte waterrat?! Dan zal jij je uitstekend vermaken in ons binnen- en buitenzwembad! Is het weer wat minder? Dan kan je heerlijk klimmen en klauteren in het Cobus Speelkasteel, onze binnenspeeltuin. Daarnaast hebben we een boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen. We bieden professioneel entertainment en brengen ieder jaar een eigen musical uit. Bij een vakantie hoort ook lekker eten, toch? Bij ons kun je culinair genieten bij diverse horecagelegenheden. Op het gehele terrein is er WiFi en rondom de centrale voorziening kun je hier gratis gebruik van maken. Jij geniet, wij doen de rest!

Ga er nog even tussenuit en overnacht last minute bij de Zandstuve!

Profiteer vanaf nu van de laagseizoen prijzen. Bijvoorbeeld:

✪ 29/09 - 28/10 | kamperen met ACSI/CampingCard | €19 per nacht + kleinkinderen gratis

Boeken? Bel 0523 – 262027

Last minute aanbiedingen

Pak je koffers en kom last minute naar de Zandsuve! Verras jezelf en je gezin met een stuuftastische overnachting bij de Zandstuve. Maak gebruik van een last minute aanbieding en verblijf in één van onze lodges of kom met je eigen kampeermiddel!