Lunch & diner

Pizzeria

Gewoon een knus restaurant waar je kan genieten van de lekkerste, versbereide pizza’s! De pizzabakker maakt ze helemaal zelf en bakt ze in een echte pizzaoven. Je pizza wordt geserveerd op het terras of binnen bij het knetterende haardvuur. De pizzeria is veel meer dan alleen maar een pizzeria. Het is een fijne plek waar je gewoon met je wandelschoenen binnen kan lopen om gezellig een kop koffie te drinken met taart, te borrelen of komt genieten van een heerlijke lunchsalade. Voor de kinderen zijn er speciale pizza’s, een kinderspeelhoek en natuurlijk ontbreekt ook de Stuufbox niet op het menu! Voor ieder wat wils!

 
Reserveer hier je tafeltje in de pizzeria!
 

Restaurant

Geniet van een drankje op het gezellige terras of een gezonde en lekkere maaltijd in het sfeervolle en ruime restaurant. Op de kaart staan toegankelijke gerechten, kindermenu’s en ‘Steak on the Stone’. Een concept waarbij je je eigen vis of vlees bereid op een gloeiend hete lava-plaat. Deze plaat ligt verzonken in een robuuste houten plank. Zonder boter of vet bereid je je eigen ‘Steak on the Stone’ als een ware masterchef. Zo bak jij je steak, precies zoals jij ‘m hebben wilt. Dit maakt van een avondje dineren een leuke culinaire belevenis! Voor de kinderen is er genoeg keuze uit de vele kindergerechten en is ook hier een fijne speelruimte aanwezig.

Stuuftip: kom je een hapje eten, laat dan de kinderen ook lekker spelen in onze indoor speeltuin en Chilz playroom!

 
Reserveer hier je tafeltje in het restaurant!
 

Stuuf To Go

Bij de Stuuf To Go kan je terecht voor heerlijke pizza’s, friet, snacks, Italiaans schepijs, softijs en milkshakes. Al deze gerechten zijn mee te nemen. Geen zin om in de rij te staan? Je kan ook eenvoudig online bestellen, zodat jij jouw bestelling kunt ophalen op een zelf gekozen tijdstip. Lekker makkelijk en snel! Dat wordt smullen!

 
Bestel hier online!
 
Bekijk hier de openingstijden!
 

Zwemmen & spelen

Kom een dagje naar De Zandstuve en geniet van ons binnenzwembad en verwarmde buitenzwembad of ga klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin. Uren vermaak is gegarandeerd!

Tarieven 2022

Spelen €3,- per persoon (0 t/m 17 jaar)
Zwemmen €6,- per persoon (vanaf 2 jaar)
Zwemmen + spelen €7,50 per persoon

Dagje Zandstuve 2022

Een dagje spelen in onze indoor speeltuin is mogelijk in de maanden juni, september en oktober (buiten vakanties en feestdagen om). Bekijk hier onze actuele openingstijden. Zeker weten of het mogelijk is? Neem dan contact met ons op!

Toch liever zwemmen of een combi van spelen en zwemmen? Zwemmen is (standaard en buiten vakanties en feestdagen) mogelijk op de woensdagmiddag (13-17 uur), zaterdag en zondag (12-17 uur).

In de maanden juli en augustus is het vanwege de zomervakantie niet mogelijk om een dagje te komen zwemmen/spelen. Kom je een hapje eten, dan kunnen de kids zich heerlijk vermaken in de indoor speeltuin. Reserveer vooraf alvast hier je tafeltje voor de pizzeria en hier voor het restaurant!

 

Kinderfeestje

Stuversgaaf! Je bent jarig en dat moet gevierd worden! Bij de Zandstuve vier je jouw gave kinderfeestje. Ontdek ons indoor speelparadijs of speel een spannende game in onze eigen lasergame arena! Uiteraard nemen we ook de tijd om lekker te eten en de cadeaus uit te pakken bij jouw eigen verjaardagstafel. Heb je speciale wensen? Laat het ons weten bij het maken van je reservering. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!