Kampeerdorp de Zandstuve
Zandstuve

Ervaringen

Beoordelingen van onze gast

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie ervaringen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees hieronder dan gauw een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

1694 beoordelingen
  1. 9

    Zeer goed

    April 2024 - V. verbleef in Familiehuis Rheeze | 10 personen 

  2. 9,8

    Ontzettend leuk! De vele speeltuintjes, en het voetbalveld vielen erg in de smaak bij onze kinderen. De ochtend show met cobus was ook een groot succes!

    April 2024 - V. verbleef in Vechtdallodge | 6 personen 

  3. 9,8

    Ganz wundervoll!

    April 2024 - Christine M. verbleef in Kampeerplaats 

  4. 8,9

    Wir hatten einen sehr schönen Urlaub! Der Stellplatz war groß, die Waschhäuser immer sauber. Das Schwimmbad war sehr schön und die Indoorhalle wurde von unseren Söhne gerne besucht.

    April 2024 - T H. verbleef in Kampeerplaats 

  5. 9,2

    Heel goed. Fijne relaxte aankomst omdat we direct naar het huisje mochten. Leuk dat Bliz je komt verwelkomen. Animatie-team superleuk en enthousiast, ook wanneer er in het voorseizoen nog niet zoveel kindjes zijn. Onze dochter heeft zich vermaakt en genoten❤️

    April 2024 - W. verbleef in Rheezerlodge DeLuxe | 6 personen 

  6. 9,2

    Alles was netjes en schoon! Leuk entertainmentteam Mooie speel-gelegenheden Leuke glijbanen Mooie accomodaties! Kinderen wilden niet naar huis ;) Duidelijke communicatie

    April 2024 - P. verbleef in Verandalodge | 8 personen 

  7. 9,8

    Es war ein sehr schöner Urlaub. Das Wetter hat nicht mitgespielt aber dafür könnt ihr ja nichts. Es wurden super viele Aktivitäten angeboten und es kam trotz des Wetters keine Lange Weile auf 👍😊

    April 2024 - H. verbleef in Kampeerplaats 

  8. 9,7

    Wij waren aangenaam verrast, ontzettend mooi park en het personeel is erg vriendelijk!

    April 2024 - V. verbleef in Vechtdallodge | 8 personen 

  9. 9,1

    Sehr schön

    April 2024 - R. verbleef in Kampeerplaats | Privé sanitair 

  10. 8,6

    Ruim huisje, mooie speeltuin bij het huisje en rond het park. Rustig buiten vakanties om. Het zwembad was ook erg leuk!

    April 2024 - v. verbleef in Vechtdallodge | 6 personen