Onderscheidingen

Al vele jaren vallen we in de prijzen en daar zijn we stuverstrots op! Naast de prijzen die we hebben gewonnen, vinden we het ook erg leuk om de mooie beoordelingen van onze eigen gasten terug te lezen. Ben jij hier ook benieuwd naar? Lees hier de beoordelingen!

ANWB TOP CAMPING 2022

Campingclassificatie voor 2022: 5 Sterren! De ANWB heeft Kampeerdorp de Zandstuve voor 2022 de maximale score van 5 sterren toegekend. Hiermee behoren we tot de selecte groep van absolute topcampings en zijn we uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2022. Een resultaat waar wij wederom stuverstrots op zijn!
 

ANWB TOP CAMPING 2021

Campingclassificatie voor 2021: 5 Sterren! De ANWB heeft Kampeerdorp de Zandstuve voor 2021 de maximale score van 5 sterren toegekend. Hiermee behoren we tot de selecte groep van absolute topcampings en zijn we uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2021. Een resultaat waar wij wederom stuverstrots op zijn!
 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR AWARD GLAMPING 2020

Wij zijn glamping van het jaar 2020! Voor het twaalfde jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden. De Zandstuve werd door de vakjury genomineerd en heeft de prijs dankzij de vele stemmen van het publiek gewonnen.
 

ADAC Superplatz 2020

We zijn voor het eerst verkozen tot ADAC Superplatz! Dit is de hoogste Duitse camping onderscheiding en enkel campings die op basis van inspectieresultaten met de hoogste waardering van 5 sterren worden geclassificeerd, mogen dit predicaat voeren!
 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR AWARD KAMPEREN 2020

Wij zijn camping van het jaar 2020! Voor het twaalfde jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden. De Zandstuve werd door de vakjury genomineerd en heeft de prijs dankzij de vele stemmen van het publiek gewonnen.
 

ANWB TOP CAMPING 2020

Campingclassificatie voor 2020: 5 Sterren! De ANWB heeft Kampeerdorp de Zandstuve voor 2020 de maximale score van 5 sterren toegekend. Hiermee behoren we tot de selecte groep van absolute topcampings en zijn we uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2020. Een resultaat waar wij wederom stuverstrots op zijn!
 

ZILVEREN ZOOVER AWARD 2019

In 2019 hebben we de Zilveren Zoover Award binnengesleept in de categorie grote campings. We hebben doormiddel van de meer dan 1000 reviews deze fantastische award in ontvangst mogen nemen!
 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR AWARD KAMPEREN 2019

Wij zijn camping van het jaar 2019! Voor het elfde jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden. De Zandstuve werd door de vakjury genomineerd en heeft de prijs dankzij de vele stemmen van het publiek gewonnen.
 

ANWB TOP CAMPING 2019

Campingclassificatie voor 2019: 5 Sterren! De ANWB heeft Kampeerdorp de Zandstuve voor 2019 de maximale score van 5 sterren toegekend. Hiermee behoren we tot de selecte groep van absolute topcampings en zijn we uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2019. Een resultaat waar wij wederom stuverstrots op zijn!
 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR AWARD GLAMPING 2019

Wij zijn glamping van het jaar 2019! Voor het elfde jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden. De Zandstuve werd door de vakjury genomineerd en heeft de prijs dankzij de vele stemmen van het publiek gewonnen.
 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR AWARD KAMPEREN 2018

Wij zijn camping van het jaar 2018! Voor het tiende jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden. De Zandstuve werd door de vakjury genomineerd en heeft de prijs dankzij de vele stemmen van het publiek gewonnen.
 

ZILVEREN ZOOVER AWARD 2018

In 2018 hebben we de Zilveren Zoover Award binnengesleept in de categorie grote campings. We hebben doormiddel van de meer dan 800 reviews deze fantastische award in ontvangst mogen nemen!
 

ANWB TOP CAMPING 2018

Campingclassificatie voor 2018: 5 Sterren! De ANWB heeft Kampeerdorp de Zandstuve voor 2018 de maximale score van 5 sterren toegekend. Hiermee behoren we tot de selecte groep van absolute topcampings en zijn we uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2018. Een resultaat waar wij stuverstrots op zijn!
 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR AWARD GLAMPING 2018

Wij zijn glamping van het jaar 2018! Voor het tiende jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden. De Zandstuve werd door de vakjury genomineerd en heeft de prijs dankzij de vele stemmen van het publiek gewonnen.
 

ANWB TOP CAMPING 2017

Campingclassificatie voor 2017: 5 Sterren! De ANWB heeft Kampeerdorp de Zandstuve voor 2017 de maximale score van 5 sterren toegekend. Hiermee behoren we tot de selecte groep van absolute topcampings en zijn we uitgeroepen tot ANWB Top Camping 2017. Een resultaat waar wij stuverstrots op zijn!
 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR AWARD GLAMPING 2017

Wij zijn glamping van het jaar 2017! Voor het tiende jaar op rij organiseren Kids Vakantiegids en de Vakantiebeurs de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Awards. De competitie, waarin de meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland worden onderscheiden. De Zandstuve werd door de vakjury genomineerd en heeft de prijs dankzij de vele stemmen van het publiek gewonnen.
 

GOUDEN ZOOVER AWARD 2016

Wij hebben de Gouden Zoover Award binnengesleept in de categorie grote campings. We hebben van meer dan 600 reviews een gemiddelde score van 8.9 bereikt. Hiermee mogen we ons officieel de populairste camping van Nederland noemen!
 

ORANGE ZOOVER AWARD 2017

In 2017 hebben we de Orange Zoover Award binnengesleept in de categorie grote campings. We hebben van meer dan 600 reviews een gemiddelde score van 8.8 bereikt.
 

KIDS ZWEMPARADIJSTIP 2016!

Kids Vakantiegids heeft ons benoemd tot Kids ZwemparadijsTip 2016 als camping met waterspeeltuin! ​Ieder jaar, aan het begin van de zomer, reikt Kids Vakantiegids het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit aan de beste vakantieadresjes met zwemparadijs. Wij werden genomineerd met onze stuuftastische waterspeeltuin: de ultieme topper voor waterratjes!
 

KIDS VAKANTIEAANBIEDER VAN HET JAAR 2014

Kids Vakantiegids heeft ons benoemd tot Kids ZwemparadijsTip 2016 als camping met waterspeeltuin! ​Ieder jaar, aan het begin van de zomer, reikt Kids Vakantiegids het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk uit aan de beste vakantieadresjes met zwemparadijs. Wij werden genomineerd met onze stuuftastische waterspeeltuin: de ultieme topper voor waterratjes!
 

KIDS VAKANTIEMASCOTTE VAN HET JAAR 2017

Cobus was genomineerd in 2017! Cobus de uil is geliefd door iedereen, van jong tot oud! Hij doet niets liever dan knuffelen en in het theater beleeft hij dagelijks de spannendste avonturen met Berk, Bella, Buur en Bliz. ’s Nachts vliegt hij over het Stuufeiland (de camping) om op de gasten te letten. Is dat niet stuuftastisch?!