Cobus denkt...

Met korting op vakantie in 2019?

Boek nu

Camping met animatie

Beleef een geweldige stuufvakantie op onze kindercamping met animatie, óók in het voor- en naseizoen!

Kampeerdorp de Zandstuve heeft een doorlopend animatieprogramma met leuke activiteiten voor alle leeftijden!

We hebben een doorlopend animatieprogramma met leuke activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de weekenden en schoolvakanties om zijn er alleen activiteiten voor de allerjongsten tot vijf jaar. Uiteraard is het speelkasteel en het overdekt subtropisch- en buitenzwembad ook iedere dag geopend en vrij toegankelijk voor onze gasten!

Stuversleuke animatie!

Terwijl je op onze kindercamping verblijft, maak je kennis met de bewoners van Stuufeiland en hun taal. We hebben een doorlopend recreatieprogramma met fantastische activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de weekenden en schoolvakanties om zijn er alleen activiteiten voor de allerjongsten. Bijna elke dag keren in de ochtend de Stuufbeat en knutselen terug en in de avond het Stuuftheater. In de periode van 9 april tot en met 20 april zal er alleen in het weekend van 14 en 15 april animatie zijn. Vanaf 20 april (begin de avond) staat ons Stuufteam weer klaar om er samen een feestje van te maken!

Professioneel

Ons professionele Stuufteam draait haar hand niet om voor spannende spooktochten, uitdagende bosspelen en vele sportactiviteiten. Maar ook lasergamen, bubble football, archery tag, bootcamp en een echte theaterklas ontbreken niet in ons activiteitenaanbod

Leeftijdscategoriën

Om het voor ieder kind 'stuuftastisch' te maken en houden, splitsen we de animatie op in verschillende leeftijdscategoriën, namelijk: 0-4 jaar, 5-9 jaar en 10-12 jaar. Voor de tieners is er Chilz

Chilz

Speciaal voor de tieners van Stuufeiland is er een volledig nieuw recreatie concept, genaamd Chilz! De activiteiten zijn uitdagender en speciaal bedacht voor kinderen ouder dan 10 jaar. De animatieleiders zijn herkenbaar aan hun groene CHILZ outfit. Alle tieners ontvangen een stoer Chilz polsbandje.

Voorbeeld animatieprogramma

Tijd

Activiteit

10.00-10.30 uur

Cobus’ Knutselpret (6-)

10.30-11.00 uur

Knutselen (6+)

11.00 uur

Cobus’ Uilskuikenclub (6-)

11.00-12.30 uur

Chilz (10+)

12.30 uur

Start outdoor activiteit (extern)

13.30-16.00 uur

Grote middagactiviteit (sport/theater)                 

14.30 uur

Chilz activiteit (10+)

16.00 uur

Theateroptocht (6-)

16.30 uur

Stuuftheater (6-)

18.80 uur

Theateroptocht (6+)

19.00 uur

Stuuftheater (6+)

Avond 

Familieactiviteiten zoals (sprookjestocht, lasergamen, starring the kids, moonlight swimming, bingo, spooktocht, darttoernooi, zomerhitsshow, kampvuuravond, pubquiz, livemuziek enzovoort)


Benieuwd naar ons recreatieprogramma? Bekijk hieronder de programma's van dit seizoen! Let op: de programma's zijn onder voorbehoud en kunnen nog veranderen.