Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve
Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Rheeze
 

Voorzieningen

Algemeen

 1. Mogelijkheid tot WiFi

Kamperen

 1. Dagelijkse check-in/out
 2. 8-16 ampère stroom
 3. Eigen watertappunt
 4. Uitzicht op een speeltoestel
 5. Waterafvoer
 

Omschrijving

Kies je comfortplaats op een gezellig veld of een rustige hoek. Je kiest zelf de gewenste aankomst- en vertrekdatum!☀️⛺

Kampeer je graag op een gezellig veldje, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kan het allemaal, want met bijna driehonderd kampeerplaatsen is er volop keuze voor de perfecte kampeervakantie. Kortom: Ontspan & Geniet!

🌟Comfortplaats
Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfort plaatsen. Daarnaast zijn er meerdere comfort plaatsen met privé-sanitair. Alle comfort plaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 100m2. Naast de vouwwagen, tent en caravan zijn ook campers gewoon welkom op al onze kampeerplaatsen!

🔌Voorzieningen
Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, tv- en stroomaansluiting. Het is mogelijk om het aantal ampères te verhogen naar 10, 12, 14 of zelfs 16 ampère. Dit kan tegen betaling en kan worden bijgeboekt na het maken van de reservering.

🚿Sanitair
Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je drie sanitairgebouwen verspreid over het park, zo is er altijd een gebouw in de buurt. Het gebouw bij het veld Watergorgels beschikt over mindervaliden sanitair. Onze sanitairgebouwen zijn naast de gebruikelijke voorzieningen uitgerust met verwarming, magnetron, centrifuge en familiedouches.

📍Locatie
Kampeerplaatsen vind je op bijna alle velden! Namelijk op Cobus, Bella, Buur, Bliz en Watergorgels. Op de velden Bliz en Cobus 12 t/m 65 zijn huisdieren toegestaan. Daarnaast vind je op alle velden wel een speeltoestel met zandbak. Wil je weten welk speeltuintje precies waar staat? Dat vind je hier!

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma

699 recensies


 1. 9,8

  Het cobus kampeerveld was erg netjes, vlak en harde ondergrond. Sanitair was geweldig en schoon. Kinderen hebben zich super vermaakt in het klimkasteel, de gamehal, het zwembad en natuurlijk met het animatieteam.

  Juni 2024 - H.

 2. 8,8

  Wij hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. Van tevoren goed geholpen door Rianne met wat informatie over een plek voor onze caravan. Stonden op watergorgels nummer 18. Echt een top lokatie en onze meisjes waren helemaal door het dolle heen. Sanitair gebouw was heel netjes en schoon! Het gehele park was netjes, schoon en goed onderhouden! Personeel super vriendelijk en als men langs reed in de golfkarretjes dan werd er goed gelet op de kleintjes die overal liepen :) Helaas moesten wij onze vakantie ivm privé omstandigheden eerder onderbreken. En 3 dagen eerder dan gepland naar huis. Komen graag nog een x terug.

  Juni 2024 - Jo-anne W.

 3. 9,7

  Sehr schön! Sehr gepflegt und sauber. Die Plätze super durch gedacht und toll aufgebaut. Wirklich toll

  Juni 2024 - S.

 4. 9,3

  Animatieteam, aardig personeel en ruime kampeerplekken. En prachtig sanitair!

  Juni 2024 - D.

 5. 9,4

  Geweldig! Wat een mooie camping hebben jullie. Echt kindvriendelijk en we voelden ons erg welkom. We vinden de animatie erg leuk. We hebben veel activiteiten gevolgd. Leuk dat onze kids cobus, bliz, bella, buur en berk vaak zagen.

  Juni 2024 - d.

 6. 9,4

  Sehr schön

  Juni 2024 - P.

 7. 9

  Fijn! Een verblijf bij jullie betekent van alle gemakken voorzien zijn! En dat is StuversTop!

  Juni 2024 - N.

 8. 9,5

  Ein schöner Erlebnisreicher Aufhenthalt,mit Spaß und Freude für die Enkelkinder. Die Mitarbeiter waren freundlich und hilfsbereit und haben tolle Spiele mit Kindern gemacht.

  Juni 2024 - P.

 9. 9,9

  De glijbaan van het buitenbad, schone sanitair, mooie ruime plaatsen, groene omgeving, de aandacht vanuit het personeel.

  Juni 2024 - E.

 10. 9,7

  Wunderschön

  Juni 2024 - V.

 11. 10

  Wir hatten einen ganz tollen Urlaub. Die Kinder waren total begeistert und wollten gar nicht nach Hause fahren.

  Juni 2024 - H.

 12. 9,3

  Sehr angenehm! Trotz dem, dass es voll war war es nicht überlaufen. Im Schwimmbad fand ich es persönlich sehr voll, leider konnte man nicht richtig schwimmen aber wenn es draußen warm genug ist verläuft es sich bestimmt.

  Juni 2024 - G.

 13. 10

  Es war sehr schöner mit der ganzen Familie (2 Erwachsene und 2 Kinder).

  Juni 2024 - R.

 14. 9,9

  Sehr angenehm

  Juni 2024 - L.

 15. 8,8

  Gut!

  Juni 2024 - M.