Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Nederland, Overijssel, Rheeze
 

Voorzieningen

Kamperen

 1. Dagelijkse check-in/out
 2. 8-16 ampère stroom
 3. Eigen watertappunt
 4. Uitzicht op een speeltoestel
 5. Waterafvoer

Algemeen

 1. WiFi
 

Omschrijving

Kies je comfortplaats op een gezellig veld of een rustige hoek. Je kiest zelf de gewenste aankomst- en vertrekdatum!☀️⛺

Kampeer je graag op een gezellig veldje, tussen het groen of juist dicht bij een sanitairgebouw? Bij Kampeerdorp de Zandstuve kan het allemaal, want met bijna driehonderd kampeerplaatsen is er volop keuze voor de perfecte kampeervakantie. Kortom: Ontspan & Geniet!

🌟Comfortplaats
Bij Kampeerdorp de Zandstuve zijn alle kampeerplaatsen zogenaamde comfort plaatsen. Daarnaast zijn er meerdere comfort plaatsen met privé-sanitair. Alle comfort plaatsen zijn standaard uitgerust met 8 ampère stroom en hebben een gemiddelde oppervlakte van 100m2. Naast de vouwwagen, tent en caravan zijn ook campers gewoon welkom op al onze kampeerplaatsen!

🔌Voorzieningen
Er is bij elke kampeerplaats een watertappunt, vuilwaterafvoer, tv- en stroomaansluiting. Het is mogelijk om het aantal ampères te verhogen naar 10, 12, 14 of zelfs 16 ampère. Dit kan tegen betaling en kan worden bijgeboekt na het maken van de reservering.

🚿Sanitair
Op Kampeerdorp de Zandstuve vind je drie sanitairgebouwen verspreid over het park, zo is er altijd een gebouw in de buurt. Het gebouw bij het veld Watergorgels beschikt over mindervaliden sanitair. Onze sanitairgebouwen zijn naast de gebruikelijke voorzieningen uitgerust met verwarming, magnetron, centrifuge en familiedouches.

📍Locatie
Kampeerplaatsen vind je op bijna alle velden! Namelijk op Cobus, Bella, Buur, Bliz en Watergorgels. Op de velden Bliz en Cobus 6 t/m 43 zijn huisdieren toegestaan. Daarnaast vind je op alle velden wel een speeltoestel met zandbak. Wil je weten welk speeltuintje precies waar staat? Dat vind je hier!

ℹ️Overige informatie
De faciliteiten die op onze website staan aangegeven (denk aan restaurants, supermarkt, zwembad en indoor speeltuin) zijn gedurende het kampeerseizoen dagelijks geopend, ook bieden wij dagelijks een doorlopend animatieprogramma

499 recensies


 1. 10

  De animatie was heel goed afgestemd op de doelgroep(dreumes) voor zowel regen als mooi weer is er genoeg te doen voor de kinderen. De regen heeft de vakantie niet in het water laten vallen. En jullie camping heeft gewoon alles

  September 2022 - L.

 2. 9,1

  Alles geweldige ervaring. Pratige toilet gebouwen. Maar vooral de klant vriendelijkheid van het personeel. Bij vragen goede tex en uitleg. En zeer kind vriendelijk.

  September 2022 - B.

 3. 9,7

  vonden het super leuk met bella en cobus bella veld was heel leuk voor.me zoontje wordt 3

  September 2022 - S.

 4. 9

  Wir hatten eine sehr schöne und erholsame Zeit!

  September 2022 - J.

 5. 10

  Der Aufenthalt war sehr schön. Die Kinder hatten viel Spaß auch bei der Animation. Die Spielräume und das Schwimmbad fanden die Kinder auch toll.

  September 2022 - W.

 6. 9,3

  Noud 8: het zwembad en meedoen met de musical Daan 6 : de cobus knuffel en elke ochtend knutselen Quin 4 : de blauw met oranje glijbaan Kate 1: de speeltuin op het veldje We hebben 2 fijne weken gehad!

  Augustus 2022 - d.

 7. 9,1

  Super! Animatie vooral super, verder erg schoon en alles werd snel opgepakt en geregeld

  September 2022 - d.

 8. 9,1

  Onze kleindochter heeft genoten en wij daardoor ook

  Augustus 2022 - v.

 9. 9,7

  Was een zeer fijn en aangenaam verblijf

  Augustus 2022 - A.

 10. 9,2

  Als heel fijn en relaxed. Dat de camping echt heel kindvriendelijk is en je de kinderen los kunt laten zonder jezelf zorgen te maken over of dat wel goed gaat of veilig is. Het meest fijne vonden wij daarom ook wel dat het zwembad zo afgeschermd is dat je niet bang hoeft te zijn dat ze zonder toezicht toch in het water belanden.

  Augustus 2022 - S.

 11. 9,6

  We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Eerst 5 dagen in een de waard tent die absoluut de verwachtingen waar maakt! Daarna 9 dagen in onze net gekochte vouwwagen, super kampeerplekken. Schoon en net sanitair gebouw en goeie animatie voor de kleine! Na een flinke regenbui waarbij er veel velden blank stonden heeft het personeel super gehandeld om iedereen te helpen.

  Augustus 2022 - R. V.

 12. 8,9

  Het verblijf was fantastisch De kinderen hebben voor de 5e keer genoten bij jullie van alle activiteiten die er elke keer georganiseerd worden en van alle faciliteiten op het park

  Augustus 2022 - D.

 13. 9

  Prima verblijf opnieuw. Heerlijke camping voor de kindjes, leuke animatie!

  Augustus 2022 - H.

 14. 9,2

  Het was in 1 woord super! Genoten van de animatie, de faciliteiten en de gezelligheid!

  Augustus 2022 - G. R.

 15. 9

  Ik heb van de eerste tot de laatste minuut genoten van het verblijf. Alles was TOP. Ook de aandacht van het personeel voor de gasten bij aankomst verblijf en vertrek ondersteund door een prima app.

  Augustus 2022 - S.