Trekkershut huren in Overijssel (Hardenberg)

Ben je op doorreis en op zoek naar een trekkkershut in Overijssel?  Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze verhuurt drie soorten trekkershutten; de trekkershut, de trekkerspod en de luxere Berk's Boshut. Een trekkershut is een onderkomen voor mensen die graag rondtrekken door het hele land, met de fiets, lopend of met de auto.

Op doorreis? Boek dan een trekkershut in Overijssel!

Ben je een fiets- of wandelvakantie aan het plannen? Wij bieden je graag een geschikte accommodatie om te overnachten! Boek een trekkershut op onze camping in Overijssel en je kunt voordelig bij ons overnachten waarna je weer verder reist.

• Gelegen in bosrijke omgeving
• Het Vechtdal is een prachtig fiets- en wandelgebied
• Zeer goed onderhouden trekkershutten
• Gelegen aan de rand van een groot sportveld
• Dicht bij het sanitair gebouw

Kampeerdorp de Zandstuve biedt trekkershutten met een capaciteit van maximaal vier personen. Op de camping is er volop gelegenheid om te ontspannen. Alle voorzieningen van de onze vijfsterren camping staan tot je beschikking tijdens je verblijf in de trekkershut in Overijssel.

Een trekkershut in Overijssel boeken?

Boek dus snel een trekkershut in Hardenberg (Overijssel) en geniet van het mooie Vechtdal Overijssel! Voor meer informatie over het huren van een trekkershut op onze camping in Nederland kun je uiteraard ook terecht bij onze receptie (0523 - 262027). Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Onze medewerkers adviseren jullie graag.