Kampeerhut huren in Overijssel (Hardenberg)

Ben je op doorreis en op zoek naar een kampeerhut in Overijssel?  Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze verhuurt twee soorten kampeerhutten; de Stuufhut en de luxe Berk's Boshut. Een trekkershut is een onderkomen voor mensen die graag rondtrekken door het hele land, met de fiets, lopend of met de auto.

Op doorreis? Boek dan een kampeerhut in Overijssel!

Bent je een fiets- of wandelvakantie aan het plannen? Wij bieden je graag een geschikte accommodatie om te overnachten! Boek een kampeerhut op onze camping in Overijssel en je kunt voordelig bij ons overnachten waarna je weer verder reist.

• Gelegen in bosrijke omgeving
• Het Vechtdal is een prachtig fiets- en wandelgebied
• Zeer goed onderhouden trekkershutten
• Gelegen aan de rand van een groot sportveld
• Dicht bij het sanitair gebouw

Kampeerdorp de Zandstuve biedt kampeerhutten met een capaciteit van maximaal vier personen. Op de camping is er volop gelegenheid om te ontspannen. Alle voorzieningen van de onze vijfsterren camping staan tot je beschikking tijdens je verblijf in de kampeerhut in Overijssel.

Een kampeerhut in Overijssel boeken?

Boek dus snel een kampeerhut in Overijssel en geniet van het mooie Vechtdal! Voor meer informatie over het huren van een kampeerhut op onze camping in Nederland kun je uiteraard ook terecht bij onze receptie (0523 - 262027). Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Onze medewerkers adviseren jullie graag.