Kampeerdorp de Zandstuve
Zandstuve

Over ons

Kindercamping Nederland

Kampeerdorp de Zandstuve is een prachtig en kindvriendelijk vakantieparadijs in Nederland. Voor kinderen tot 11 jaar is er een uitgebreid animatieprogramma en ook de papa's en mama's worden niet vergeten.

Kindercamping in Nederland

Kampeerdorp de Zandstuve is een kindercamping gelegen in een mooie landelijke omgeving. Je kunt er heerlijk ontspannen en genieten samen met de kinderen. Voor de kinderen is er dagelijks een animatieprogramma waardoor de kinderen elke dag nieuwe avonturen kunnen beleven. De Zandstuve biedt je de mogelijkheid om te kamperen of één van onze prachtige accommodaties te huren. 

Kindvriendelijke camping

De camping is voor kinderen één groot eiland, genaamd het Stuufeiland met haar eigen bewoners. Op de camping is er voor kinderen tot 11 jaar een uitgebreid animatieprogramma met leuke activiteiten zoals musicals, theaterklas, kanovaren of graffiti workshop.

Wil je gaan kamperen met een baby? Dan bieden wij vele faciliteiten die uitermate geschikt zijn om bij ons te komen kamperen met de kleine. Buiten de schoolvakanties hebben we een speciaal programma voor dreumessen en peuters. Lees er hier alles over. Voor kinderen van 0 tot 5 jaar is er de Cobus Club waar de kinderen samen met onze mascotte Cobus een gezellige tijd beleven. 

Voor kinderen van 6 tot 8 jaar zijn er sportieve activiteiten en worden ze flink uitgedaagd om zelf na te denken. Er zijn activiteiten als speurtochten, bosspelen, zeskamp, waterspelletjes, enzovoortNatuurlijk zijn er ook activiteiten waar het hele gezin uitgedaagd wordt, dus gaan papa’s en mama’s, opa’s en oma’s samen met de kinderen aan de slag. We zijn uniek door onze eigen theatershows en musicals!

Voor de kinderen tot 11 jaar hebben we een innovatief animatieprogramma met spectaculaire activiteiten zoals bootcamp, een escaperoom en een spooktocht! 

Een echte familiecamping 

In een prachtige bosrijke en landelijke omgeving kan er genoten worden van de natuur. Onze camping is gevestigd in Hardenberg. Naast de activiteiten op de camping zijn er in de omgeving van Hardenberg leuke activiteiten te doen. Zo zijn er verschillende pretparken, een natuurplas, dierentuinen of kun je de omgeving ontdekken op de fiets. Vanaf de camping ben je in vijf minuten in de stad Hardenberg. In de stad kan je even heerlijk winkelen of ontspannen op een terras langs de Vecht. Voor een actueel overzicht adviseren wij jullie de 'Vechtdal' app te downloaden. Dan ben je altijd op de hoogte van activiteiten in het Vechtdal.

Kamperen of glamping?

Samen met de kinderen heerlijk genieten? Op ons kampeerdorp zijn er ruime kampeerplaatsen waar je kunt verblijven met eigen tent, camper of caravan. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze accommodaties, zoals: chalets, De Waard tent of een prachtige lodge. We zijn niet voor niets tot 'Glamping én Camping van het jaar 2017 en 2018' uitgeroepen door KidsVakantiegids. Er is een zeer gevarieerd aanbod met alle luxe van thuis. Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Onze medewerkers adviseren jullie graag.

Daarom kindercamping de Zandstuve:

 • Keuze uit ruime kampeerplaatsen en meer dan 100 glamping-accommodaties
 • Boordevol recreatieprogramma, óók in het voor- en naseizoen
 • Professioneel entertainment en ieder jaar een nieuwe Stuufmusical
 • Verwarmd binnen- en buitenzwembad
 • Overdekt speelparadijs
 • Culinair genieten in diverse horecagelegenheden
 • WiFi (gratis rondom de centrale faciliteiten)
 • Gastenbeoordeling van 9.0 op Zoover
 • Winnaar Gouden Zoover Award 2022
 • Winnaar Camping met kidsclub en Vakantiemascotte 2022 bij de KidsVakantiegids
 • Titel ANWB Topcamping dankzij maximale score van vijf sterren
 • Jij geniet, wij doen de rest!

Tot Stuuf! 

Sfeerimpressie