Kampeerdorp de Zandstuve
Vakantie Nederland met baby

Vakantie Nederland met baby

  • Kindercamping in Overijssel
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • Zwembad met peuter- en kleuterbad

Vakantie in Nederland met baby

Op zoek naar de ideale camping voor een vakantie in Nederland met je baby? Stop dan met zoeken, want bij deze heb je de perfecte kindercamping gevonden! Dankzij de uitstekende faciliteiten is Kampeerdorp de Zandstuve bij uitstek geschikt voor je baby, maar ook voor je dreumes of peuter. Denk aan ons zwembad met apart peuter- en kleuterbad, Cobus' speelkasteel, animatieprogramma voor kinderen t/m 5 jaar en een gezellige brasserie waar wij kindermenu's serveren. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en jij kunt genieten van je welverdiende vakantie in Nederland met je baby.

 

Weekendje weg met baby

Gaat jouw voorkeur uit naar een weekendje weg? Ook dan zit je bij De Zandstuve goed. Voor een weekendje weg met je baby kun je bij ons kamperen of een vakantiehuis huren. Kamperen met je baby kan een hele opgave zijn, maar dankzij onze voorzieningen hoef jij je nergens zorgen over te maken. Elk kampeerveld is voorzien van een speeltoestel zodat jij zicht hebt op je spelende kind. Ook de sanitairgebouwen zijn speciaal ingericht met kindertoiletten, babybadjes, familiedouches en magnetrons voor als je flessen van de kleine wilt opwarmen. Liever extra luxe en comfort tijdens je vakantie? Kies er dan voor om een huisje te huren met je baby. Er is standaard een kinderstoel aanwezig en er is ruimte om een campingbedje te plaatsen. Verder zijn alle gemakken aanwezig zoals o.a. een ingerichte keuken en een sfeervolle woonkamer. Op vakantie met je baby was nog nooit zo leuk!

Sfeerimpressie van je vakantie met baby

Campingfaciliteiten voor de baby

Onze camping wordt niet voor niets benoemd tot 5-sterren camping in Nederland. De kwalitatieve faciliteiten dragen hier natuurlijk aan bij. Je baby kan lekker spetteren in het zwembad met apart peuter- en kleutergedeelte. Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar worden doordeweeks, ook buiten de vakantieperiodes om, verschillende activiteiten georganiseerd zoals knutselen, dansen, zingen en theater. Dat is pas genieten voor je kleine, maar ook voor jou als ouder! Is het minder goed weer? Bezoek onze indoor speeltuin waar kinderen lekker kunnen spelen, klimmen en klauteren. Sluit de dag af in onze nieuwe brasserie & loungebar waar we kindermenu's serveren. De kleine verveelt zich geen moment bij De Zandstuve. En als je baby plezier heeft, dan geniet jij ook van je vakantie! Wanneer ga jij op vakantie met je baby?

Faciliteiten voor de baby

  • Zwembad met peuter- en kleuterbad
  • Cobus' speelkasteel
  • Animatieprogramma voor kinderen t/m 5 jaar
  • Familie brasserie met kindermenu's
  • Kindvriendelijke sanitairgebouwen
  • Kampeervelden met speeltoestellen
 
 
 

Wat te doen tijdens jouw vakantie met je baby in Nederland

Naast dat er op de camping genoeg vermaak is voor jou én de baby is de omgeving ook de moeite waard om te bekijken! Zo is de omgeving van het Overijsselse Vechtdal zeker leuk om te bezoeken met jouw kleintje. In dit prachtige natuurgebied kun je heerlijk wandelen met de kinderwagen en kun je verschillende dieren spotten zoals reeën, roofvogels of hagedissen! Ook is het leuk een stadje in de omgeving te bezoeken zoals Hardenberg of Ommen. In deze stadjes worden vaak leuke activiteiten georganiseerd, zoals festivals, braderieën, markten en straattheaters. Genoeg te doen tijdens jouw vakantie in Nederland met baby!

 
 

Waar vind ik een geschikte camping in Nederland voor een vakantie met mijn baby?

Voor jouw vakantie in Nederland kun je goed terecht op Kampeerdorp de Zandstuve. Deze camping in Overijssel is zeer kindvriendelijk en voor alle leeftijden is er wat te beleven!

Wat is er te doen tijdens mijn vakantie in Nederland met mijn baby?

Op Kampeerdorp de Zandstuve is er genoeg te doen wanneer jij op vakantie bent met je baby. Zo kun je zwemmen in het peuter- en kleuterbad, naar de indoor speeltuin, het speelkasteel of ga gezellig langs bij de brasserie!

Waar vind ik een camping met animatie voor kinderen t/m 5 jaar?

Op Kampeerdorp de Zandstuve is een speciaal animatieprogamma voor kinderen tot en met 5 jaar oud. Er wordt goed op jouw kind gelet en ze hebben hier volop vermaak. Ideaal voor als jij even een ochtend/middagje rust wilt.