1. Kindercamping in Overijssel
  2. Kampeerplaatsen & accommodaties
  3. Zwembad met peuter- en kleuterbad

Vakantie in Nederland met baby

Op zoek naar de ideale camping voor een vakantie in Nederland met je baby? Stop dan met zoeken, want bij deze heb je de perfecte kindercamping gevonden! Dankzij de uitstekende faciliteiten is Kampeerdorp de Zandstuve bij uitstek geschikt voor je baby, maar ook voor je dreumes of peuter. Denk aan ons zwembad met apart peuter- en kleuterbad, Cobus' speelkasteel, animatieprogramma voor kinderen t/m 4 jaar en een gezellig familierestaurant waar wij kindermenu's serveren. Wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en jij kunt genieten van je welverdiende vakantie in Nederland met je baby.

Bekijk het aanbod
 

Weekendje weg met baby

Gaat jouw voorkeur uit naar weekendje weg? Ook dan zit je bij De Zandstuve goed. Voor een weekendje weg met je baby kun je bij ons kamperen of een vakantiehuis huren. Kamperen met je baby kan een hele opgave zijn, maar dankzij onze voorzieningen hoef jij je nergens zorgen over te maken. Elk kampeerveld is voorzien van een speeltoestel zodat jij zicht hebt op je spelende kind. Ook de sanitairgebouwen zijn speciaal ingericht met kindertoiletten, babybadjes, familiedouches en magnetrons voor als je flessen van de kleine wilt opwarmen. Liever extra luxe en comfort tijdens je vakantie? Kies er dan voor om een huisje te huren met je baby. Er is standaard een kinderstoel aanwezig en er is ruimte om een campingbedje te plaatsen. Verder zijn alle gemakken aanwezig zoals o.a. een ingerichte keuken en een sfeervolle woonkamer. Op vakantie met je baby was nog nooit zo leuk!

Sfeerimpressie van je vakantie met baby

Campingfaciliteiten voor de baby

Onze camping wordt niet voor niets benoemd tot 5-sterren camping in Nederland. De kwalitatieve faciliteiten dragen hier natuurlijk aan bij. Je baby kan lekker spetteren in het zwembad met apart peuter- en kleutergedeelte van 15 en 30 cm diep. Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar worden doordeweeks, ook buiten de vakantieperiodes om, verschillende activiteiten georganiseerd zoals knutselen, dansen, zingen en theater. Dat is pas genieten voor je kleine, maar ook voor jou als ouder! Is het minder goed weer? Bezoek onze indoor speeltuin waar kinderen lekker kunnen spelen, klimmen en klauteren. Sluit de dag af in ons restaurant waar we kindermenu's serveren. De kleine verveelt zich geen moment bij De Zandstuve. En als je baby plezier heeft, dan geniet jij ook van je vakantie! Wanneer ga jij op vakantie met je baby?

Faciliteiten voor de baby

  1. Zwembad met peuter- en kleuterbad
  2. Cobus' speelkasteel
  3. Animatieprogramma voor kinderen t/m 4 jaar
  4. Familierestaurant met kindermenu's
  5. Kindvriendelijke sanitairgebouwen
  6. Kampeervelden met speeltoestellen
 
Boek je vakantie met baby