1. Kindercamping in Hardenberg
  2. Boordevol animatieprogramma voor alle leeftijden
  3. Binnen- en buitenzwemparadijs

Kindvriendelijke camping in Nederland

Een kindvriendelijke camping in Nederland: die zijn er natuurlijk genoeg, maar nergens wordt het zo’n groot feest als bij Kampeerdorp de Zandstuve in het Overijsselse Hardenberg. Onze camping is volledig ingericht voor kinderen: met een supergaaf binnen- en buitenzwembad, een grote indoor speeltuin en een boordevol animatieprogramma voor alle leeftijden en zélfs in het voor- en naseizoen. Bij De Zandstuve beleven je kinderen de tijd van hun leven en je weet wat ze zeggen: wanneer de kinderen plezier hebben, kun jij als ouder ook optimaal genieten van je vakantie. Onze 5-sterren camping in Nederland is zéér kindvriendelijk: jij en de kinderen beleven hier iedere dag weer een ander avontuur. Spelen met mascotte Cobus, je ogen uitkijken bij de musicals, onze supersnelle 50 meter lange waterglijbaan trotseren of klimmen en klauteren in Cobus’ Speelkasteel: het is allemaal mogelijk op onze kindvriendelijke camping in Overijssel.

Ontdek direct het aanbod
 

Je verblijf op onze kindvriendelijke camping in Overijssel

Onze kindvriendelijke camping in Nederland biedt kampeerplaatsen en unieke (glamping) accommodaties voor het hele gezin! Het ultieme buitengevoel beleef je op onze kampeerveldjes. En onze camping in Overijssel zou niet kindvriendelijk zijn als er niet op elk veldje een leuk speeltoestel te vinden was. Zo kun je vanaf je tent, camper of caravan je spelende kids in de gaten houden! De kampeerplaatsen zijn voorzien van 8-16 ampère stroom, waterafvoer en een eigen watertappunt. We beschikken ook over kampeerplaatsen waar je hond is toegestaan, dus je trouwe viervoeter kan gewoon mee!

Heb je nou niet zoveel zin om het sanitair te delen met andere campinggasten? Kies dan voor kamperen met privé sanitair. Voor iets meer luxe kun je natuurlijk ook verblijven in een accommodatie. Onze lodges, chalets, trekkershutten en toercaravans bieden plaats aan 4 tot 8 personen. Een écht unieke ervaring beleef je in onze groepsaccommodaties voor 10 personen.

 

Onze faciliteiten op een rijtje:

 
  1. Binnen- en buitenzwembad met glijbanen
  2. Animatieprogramma voor alle leeftijden
  3. Indoor speeltuin Cobus’ Speelkasteel
  4. Meer dan 30 buitenspeeltuintjes
  5. Fiets- en skelterverhuur
  6. Diverse horecagelegenheden
  7. WiFi op de camping
 

Kindvriendelijke camping in Nederland mét overdekt zwembad

Onze camping in Nederland is uitermate kindvriendelijk dankzij het veelzijdige aanbod aan kinderfaciliteiten. Zo is De Zandstuve een kindvriendelijke camping in Nederland met een overdekt zwembad én een buitenzwembad. Durven jullie een ritje van de supersnelle Crazy Cone aan? Het boordevolle animatieprogramma, in het voor-, hoofd- en naseizoen, zorgt ervoor dat je kinderen geen tijd hebben om zich te vervelen. Voor alle leeftijden worden er leuke activiteiten georganiseerd: zo staat De Zandstuve drie keer in het jaar in het teken van de populaire dreumesweken. Dat onze kindvriendelijke camping in Nederland ligt, betekent ook dat mooi weer niet altijd gegarandeerd is. Niet getreurd, want op regenachtige dagen beleven de kids plezier in het theater of de indoor speeltuin! De Zandstuve is dé kindercamping van Nederland en daarmee the place to be voor jouw vakantie met het gezin! Wanneer kom jij plezier beleven? 

Beoordeling | 8.5 | Marjolein “Het was ontzettend leuk voor de kinderen. Er werd veel georganiseerd voor de kinderen en er waren veel kindvriendelijke faciliteiten aanwezig op de camping. We hebben het geweldig gehad!”

Bekijk prijzen en beschikbaarheid