Kampeerdorp de Zandstuve
50 plus camping

Camping geschikt voor 50-plussers

  • Seniorencamping in Overijssel
  • Natuurrijke omgeving in het Vechtdal
  • Iedere dag aankomst & vertrek mogelijk

Genieten op onze camping geschikt voor senioren

Bent u als 50-plusser op zoek naar de ideale bestemming voor uw volgende vakantie? U bent van harte welkom bij De Zandstuve, een 50-plus camping in Overijssel. U kunt hier heerlijk kamperen met uw eigen tent, caravan of camper op de ruime kampeerplaatsen. Voor extra luxe kunt u ook terecht in een van onze comfortabele accommodaties geschikt voor 2 tot 12 personen. Vanaf onze camping in Hardenberg ontdek u fietsend of wandelend het Overijsselse Vechtdal. Het Vechtdal heeft een overweldigend mooie natuur die u zandverstuivingen, heidevelden en landgoederen laat zien.

Uw verblijf op onze camping

Op onze camping geschikt voor ouderen kampeert u op ruime kampeerplaatsen op een veldje of juist tussen het groen. U heeft de keuze uit een comfort kampeerplaats of een kampeerplaats met privé sanitair. Ook zijn er kampeerplaatsen waar uw hond welkom is. Tijdens uw seniorenvakantie bent u van alle gemakken voorzien, zoals 8 ampère stroom, een watertappunt en vuilwaterafvoer. Wanneer u kiest voor privé sanitair, dan beschikt u over een eigen douche, toilet en wastafel. Ook beschikken we over accommodaties waar u bent voorzien van een slaapkamer, badkamer, keuken, zitgedeelte en een heerlijke tuin. Een verblijf op onze seniorencamping was nog nooit zo leuk!

In het kort:

  • Met of zonder privé sanitair
  • Nabij het Vechtdal
  • (Elektrische) fietsverhuur
  • Horcagelegenheden
  • Veel rust & comfort
  • Huisdiervriendelijk
  • Wifi tegen betaling

Vakantie voor ouderen bij de Zandstuve

Op en rondom onze camping geschikt voor senioren zijn genoeg activiteiten te ondernemen. Trek baantjes of neem een verfrissende duik in het binnen- of buitenzwembad, leef u sportief uit op de sportvelden of neem plaats in onze brasserie & loungebar de Zandstuve voor een smaakvolle maaltijd. De omgeving per fiets verkennen? Huur op onze camping een (elektrische) fiets en verken de prachtige natuur.

Ontdek de smalle straatjes, weilanden, kleine akkers en rode boerderijdaken. Maar vergeet ook zeker niet de zandverstuivingen, heidevelden, landgoederen, vennetjes en rivier De Vecht niet! Tijdens uw wandeling of fietstocht wordt u echt even één met de natuur. Cultuur snuiven? U komt niets tekort tijdens een bezoek aan de stad Hardenberg, Ommen of het dorpje Rheeze.

Wat eerdere 50-plussers vroegen

Is de camping geschikt voor onze kleinkinderen?

Absoluut! Onze camping is een ideale bestemming voor een senioren vakantie in Nederland met uw kleinkinderen. Zij zullen zich uren vermaken bij de speeltuin, in het zwembad en met het animatieteam. 

Is onze hond welkom?

Jazeker! Vanaf onze camping kunt u zich natuurlijk perfect vermaken met uw trouwe viervoeter. Wij beschikken over kampeerplekken waar ook uw hond welkom is. Letop: uw hond is niet toegestaan in de accommodaties.