Kampeerdorp de Zandstuve
50 plus camping

50 plus camping

 • Seniorencamping in Overijssel
 • Ideaal voor 50-plussers
 • Natuurrijke omgeving in het Vechtdal
 • Iedere dag aankomst & vertrek mogelijk

Genieten op onze 50-plus camping in Nederland

Bent u als 50-plusser op zoek naar de ideale bestemming voor uw volgende vakantie? U bent van harte welkom bij De Zandstuve, een 50-plus camping in Overijssel. U kunt hier heerlijk kamperen met uw eigen tent, caravan of camper op de ruime kampeerplaatsen. Voor extra luxe kunt u ook terecht in een van onze comfortabele accommodaties geschikt voor 2 tot 12 personen. Vanaf onze camping in Hardenberg ontdek u fietsend of wandelend het Overijsselse Vechtdal. Het Vechtdal heeft een overweldigend mooie natuur die u langs zandverstuivingen, heidevelden en landgoederen leidt. Voor een vakantie boordevol natuur, cultuur en activiteiten bent u op onze seniorencamping aan het juiste adres.

Ontdek ons aanbod
 

50-plus camping in Overijssel

Op onze 50-plus camping in Overijssel kampeert u op ruime kampeerplaatsen  op een veldje of juist tussen het groen. U heeft de keuze uit een comfort kampeerplaats of een kampeerplaats met privé sanitair. Ook zijn er kampeerplaatsen waar uw hond welkom is. Tijdens uw seniorenvakantie bent u van alle gemakken voorzien, zoals 8 ampère stroom, een watertappunt en vuilwaterafvoer. Wanneer u kiest voor privé sanitair, dan beschikt u over een eigen douche, toilet en wastafel. U hoeft het sanitair dus niet te delen met andere campinggasten. Dat is pas comfortabel kamperen bij De Zandstuve! Tegen betaling beschikt u over wifi en is het mogelijk om het aantal ampères te verhogen naar 10 of 12 ampère. Een verblijf op onze seniorencamping was nog nooit zo leuk!

Kamperen bij De Zandstuve

 • Met of zonder privé sanitair
 • Oppervlakte 100 m²
 • 8 ampère stroom
 • Eigen watertappunt
 • Waterafvoer
 • Huisdiervriendelijk
 • Wifi tegen betaling
 

Seniorenvakantie bij De Zandstuve

Op en rondom onze seniorencamping zijn genoeg activiteiten te ondernemen. Trek baantjes of neem een verfrissende duik in het binnen- of buitenzwembad, leef u sportief uit op de sportvelden of neem plaats in onze nieuwe brasserie & loungebar de Zandstuve voor een smaakvolle maaltijd. Voor een lekker frietje kunt u terecht bij de frietfabriek en voor heerlijke pizza's bent u welkom bij de pizzeria. De omgeving per fiets verkennen? Huur op onze 50-plus camping in Nederland een (elektrische) fiets en verken de prachtige natuur.

Nieuwsgiering wat er nog meer te beleven is buiten onze 50-plus camping? Trek uw wandelschoenen aan of pak uw fiets en ga eropuit! Ontdek de smalle straatjes, weilanden, kleine akkers en rode boerderijdaken. Maar vergeet ook zeker niet de zandverstuivingen, heidevelden, landgoederen, vennetjes en rivier De Vecht niet! Tijdens uw wandeling of fietstocht wordt u echt even één met de natuur. Cultuur snuiven? U komt niets tekort tijdens een bezoek aan de stad Hardenberg, Ommen of het dorpje Rheeze. Wanneer komt u langs op deze 50-plus camping in Nederland?

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid