WiFi op de camping

Ook op vakantie genieten van WiFi/draadloos internet? Kampeerdorp de Zandstuve heeft in 2016 flink geïnvesteerd in de verbetering van haar WiFi (draadloos internet) netwerk. Hierdoor is zowel de snelheid als de stabiliteit van het draadloos internet op de camping aanzienlijk verbeterd. Ook kunnen we meer gebruikers aan.

Gratis WiFi rondom de centrale voorzieningen

​​Bij onze centrale voorzieningen rondom het Stuufplein (terras, restaurant, snackbar, speelkasteeltheaterzaal, zwembad en receptie) kun je gratis gebruik maken van ons stabiele WiFi netwerk. Vanwege de nieuwe investering is het nog niet mogelijk om op de gehele camping kosteloos WiFi aan te bieden. 

Internet bij Kampeerdorp de Zandstuve

Om in te kunnen loggen op het draadloze internet netwerk op de camping, kun je bij de receptie een voucher kopen. Op deze WiFi voucher staat een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord. Gasten kunnen met deze voucher gebruik maken van internet op de camping met één apparaat tegelijkertijd. 

Tarieven voor WiFi op de camping 

De kosten voor het gebruik van internet op de camping bedragen 2 euro per dag en 10 euro per week. Zoals aangegeven, is het mogelijk om met één apparaat tegelijkertijd gebruik te maken van de voucher. Uiteraard is het mogelijk om meerdere vouchers voor meerdere apparaten aan te schaffen, zodat gasten met meerdere apparaten gebruik kunnen maken van WiFi op de camping. 

Per dag € 2,00
Per week € 10,00
Per maand € 32,50
Voorseizoen € 35,00
Seizoen € 60,00

Gebruiksaanwijzing

We willen onze gasten er graag op attenderen dat het internet op de camping geschikt is voor vakantiegebruik; een vakantiefoto sturen naar familie via WhatsApp of Facebook lukt dan ook prima. Zware bestanden als films downloaden gaat helaas niet; hierdoor wordt het WiFi op de camping te veel belast. Uiteraard is onze camping wel aangesloten op het snelle glasvezel.