Kampeerdorp de Zandstuve

WiFi

  • Snel internet
  • Gratis WiFi bij centrale voorzieningen
  • Wifi voucher voor op je plek

WiFi op de camping

Ook op vakantie genieten van WiFi/draadloos internet? Kampeerdorp de Zandstuve heeft flink in haar wifinetwerk geïnvesteerd. Hierdoor is zowel de snelheid als de stabiliteit van het draadloos internet op de camping van hoog niveau.

Gratis WiFi rondom de centrale voorzieningen

​​Bij onze centrale voorzieningen rondom het Stuufplein (terras, brasserie & loungebar, snackbar, speelkasteel, theaterzaal, zwembad en receptie) kan je gratis gebruik maken van ons stabiele WiFi netwerk. Vanwege de nieuwe investering is het nog niet mogelijk om op de gehele camping kosteloos WiFi aan te bieden.

WiFi voucher voor op je plek

Om in te kunnen loggen op het draadloze internet netwerk op de camping, kan je online een voucher kopen. Op deze Wifi voucher, welke je per mail ontvangt, staat een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Gasten kunnen met deze voucher gebruik maken van internet op de camping met twee apparaten tegelijkertijd. 

Tarieven voor WiFi op de camping 

De kosten voor het gebruik van internet op de camping bedragen €2 per dag. Het is mogelijk om met twee apparaten gebruik te maken van de voucher. Uiteraard is het mogelijk om meerdere vouchers voor meerdere apparaten aan te schaffen, zodat gasten met meerdere apparaten gebruik kunnen maken van WiFi op de camping.

De upgrade van ons WiFi netwerk in 2022

De wensen van onze gasten zijn groots. Surfen op een supersnel netwerk waarbij we op een sportieve zondag op de iPad Formule 1 willen kijken en tegelijkertijd de wedstrijd van de Ajax, Feyenoord of een andere voetbalclub via onze laptop of telefoon willen zien. Dit terwijl de kids een filmpje uploaden op YouTube of een serie bekijken via Netflix. 

Maak je op zo'n zondag een rondje over ons park? Dan zie je onze gasten heerlijk zitten. Genieten, al zeggen we het zelf! Want ja, het is natuurlijk heerlijk om al die sportiviteiten te bekijken! Ons WiFi netwerk is goed, maar dacht daar op zo'n zondag soms wel eens anders over. Tegelijkertijd al die bezigheden vergt een supersnel en kwalitatief sterk netwerk. In het winterseizoen voor seizoen 2022 hebben wij daarom enorm geïnvesteerd in de uitbreiding van ons netwerk.

We hebben in al onze accommodaties een router geplaatst waardoor deze accommodaties een 'eigen netwerk' hebben gekregen. De zendmasten die verdeeld zijn over ons park zijn opnieuw gestructureerd waardoor de kampeerplaatsen meerdere zendmasten op zich gericht hebben. Accommodaties hebben namelijk door de nieuwe routers geen zendmasten meer nodig. Daarnaast zijn er extra zendmasten geplaatst. 

Naast de herstructurering van de WiFi voorziening op ons terrein, blijven wij dagelijks monitoren of de bandbreedte van ons netwerk voldoende is om alle capaciteit te kunnen waarborgen. Kortom: WiFi is topsport! We steken hier veel tijd en energie in, zodat jullie met veel genoegen kunnen genieten van jullie favoriete sportwedstrijd, YouTube filmpje of serie!