Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Wifi op de camping

Ook op vakantie genieten van Wifi/draadloos internet? Kampeerdorp de Zandstuve investeerd in 2018 flink in haar wifinetwerk. Hierdoor is zowel de snelheid als de stabiliteit van het draadloos internet op de camping aanzienlijk verbeterd. Ook kunnen we meer gebruikers aan.

Gratis Wifi rondom de centrale voorzieningen

​​Bij onze centrale voorzieningen rondom het Stuufplein (terras, restaurant, snackbar, speelkasteeltheaterzaal, zwembad en receptie) kun je gratis gebruik maken van ons stabiele WiFi netwerk. Vanwege de nieuwe investering is het nog niet mogelijk om op de gehele camping kosteloos WiFi aan te bieden. 

Internet bij Kampeerdorp de Zandstuve

Om in te kunnen loggen op het draadloze internet netwerk op de camping, kun je bij de receptie een voucher kopen. Op deze Wifi voucher staat een persoonlijke gebruikersnaam en een wachtwoord. Gasten kunnen met deze voucher gebruik maken van internet op de camping met twee apparaten tegelijkertijd. 

Tarieven voor WiFi op de camping 

De kosten voor het gebruik van internet op de camping bedragen 2 euro per dag bij reservering bij de boeking. Koop je een los tickets bij de receptie, dan betaal je hiervoor € 2,50 per dag. Zoals aangegeven, is het mogelijk om met twee apparaten gebruik te maken van de voucher. Uiteraard is het mogelijk om meerdere vouchers voor meerdere apparaten aan te schaffen, zodat gasten met meerdere apparaten gebruik kunnen maken van Wifi op de camping.

 

In 2018 krijgt het hele wifinetwerk een upgrade. Lees er hier alles over!