Kampeerdorp de Zandstuve
Sanitair

Sanitair

  • Schoon en luxe sanitair
  • 3 sanitairgebouwen
  • Ook voor kinderen en mindervaliden

Schoon en luxe sanitair

De Zandstuve heeft drie sanitairgebouwen, verdeeld over het terrein. Zo is sanitair nooit ver weg. Onze sanitairgebouwen zijn naast de gebruikelijke voorzieningen uitgerust met verwarming, magnetron, centrifuge en familiedouches. Enkele gebouwen hebben ook babybadkamers en speciaal kindersanitair. Tevens zijn er faciliteiten voor mindervaliden in het sanitairgebouw Buur.

 

Kindersanitair

Als kindercamping hebben we uiteraard ook passend sanitair voor onze jongste gasten. Zo hebben we wastafels op kinderhoogte, verhoogde douches, verlaagde kindertoiletten, ruime babyrooms en een passende thematisering. 

Privé-sanitair: net zo comfortabel als thuis!

Geniet van het buitenleven tijdens een kampeervakantie in de natuur, mét het comfort van thuis. Onze kampeerplaatsen Buur 28 t/m 47 én Berk 29 t/m 41 zijn voorzien van privé-sanitair met eigen douche, toilet en wastafel. 

Vanuit duurzaamheid reguleren we de douchetijden door middel van een pasjessysteem. Jullie krijgen van ons twee pasjes met elk een starttarief van €2,50. Voor de reguliere douche wordt er per minuut €0,08 van het pasje afgeschreven.