Faciliteiten

Is er WiFi op de camping?

Op de hele camping is een draadloos internet netwerk. Jullie kunnen bij de receptie een voucher kopen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze voucher kun je met 2 apparaten tegelijk gebruik maken van het netwerk. De kosten voor 1 dag (24 uur) zijn € 2,50.

Is het mogelijk om een gasfles te kopen of om te ruilen?

Gasflessen kun je omruilen of kopen bij de receptie. De volgende gasflessen zijn bij ons verkrijgbaar: campinggas 907, 904 en 904, campinggas wegwerp C206 en de groene 5 kg. fles.

Zitten er kosten aan verbonden als ik bezoek of een logee krijg?

Wij hanteren een bezoekerstarief van € 2,50 per persoon (incl. toegang speelkasteel). Als het bezoek ook gebruik wenst te maken van het zwembad, wordt er € 4,00 extra gerekend. Het dagtarief voor de parkeerplaats is € 1,00. Het bezoek dient om 22.00 uur het terrein te hebben verlaten. Als het bezoek blijft overnachten, betalen zij een bedrag van €7,50 p.p.p.n + € 1,00 lokale heffingen en hebben ze daarmee toegang tot alle voorzieningen. Het nachttarief voor de parkeerplaats is € 3,50.

Is de camping geschikt voor mindervaliden?

De camping is rolstoeltoegankelijk. Het ultramoderne sanitairgebouw Buur (gebouw bij Watergorgels veld) heeft een speciaal mindervaliden sanitair. Hiervoor is een sleutel verkrijgbaar bij de receptie tegen een borg van € 5,00.
In deze ruimte is een douche met douchestoel aanwezig en bij het toilet zijn beugels aangebracht. 

Is het toegestaan om te barbecueën?

Dit is toegestaan, mits er een emmer water klaar staat. Plaats de barbecue niet op de grond, dit i.v.m. brandgevaar. Zorg ervoor dat de overige campinggasten geen hinder hebben van de barbecue, door bijvoorbeeld rookontwikkeling. Het gebruik van vuurkorven is niet toegestaan.

Kan ik mijn post op de camping laten bezorgen?

Dinsdag tot en met zaterdag wordt de post gebracht. Bezorgde post kun je ophalen in de hal naast de receptie. Bij het folderrek staan postvakken (op achternaam gesorteerd). 
Als er pakketjes worden bezorgd, kun je deze bij de receptie afhalen.

Is er een animatieteam aanwezig?

Wij bieden een zeer uitgebreid animatieprogramma. In principe is er een doorlopend programma met op alle dagen animatie. Buiten de weekend en vakantie, is er een aangepast programma voor de allerkleinsten (tot 5 jaar).

In het laagseizoen kan het zijn dat er doordeweeks geen animatie aanwezig is. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie.

Ik sta niet op de camping. Mag ik gebruik maken van de faciliteiten?

Je kunt als dagbezoeker gebruik maken van Cobus' Speelkasteel en ons subtropisch zwembad buiten het hoogseizoen. Dit vanwege de capaciteit en veiligheid die we willen waarborgen. 
De kosten zijn € 2,50 voor het speelkasteel en € 4,00 voor het zwembad.

Ik heb al uitgecheckt. Mag ik nog gebruik maken van de faciliteiten?

Wanneer je de kampeerplaats / accommodatie verlaten hebt en je af hebt gemeld bij de receptie, mag je in het laagseizoen met je gezin de hele dag nog gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. In het tussen en hoogseizoen is dit niet mogelijk.

Is er een wasserette aanwezig?

In de hal naast de receptie en in het sanitairgebouw Buur is een wasserette aanwezig. Je kunt hiervoor de stuufpas opwaarderen. Een wasbeurt kost € 6,00 inclusief wasmiddel. Gebruik van de droger kost € 2,50 per droogbeurt. Bij de wasserette liggen in het hoogseizoen inschrijfmappen. Om in het hoogseizoen iedereen de mogelijkheid te geven om te kunnen wassen en drogen, maken we gebruik van inschrijfmappen. Als je een was wilt draaien of de droger wilt gebruiken, kun je je hier inschrijven. 

Kan ik boodschappen doen op de camping?

Er is een campingwinkel aanwezig op het Stuufplein voor de dagelijkse basisboodschappen en natuurlijk verse broodjes. Ook kun je je boodschappen gemakkelijk online bestellen.

Overige vragen? Neem contact met ons op! Klik op een van de onderstaande afbeeldingen!