Faciliteiten

Is er WiFi op de camping?

Op de hele camping is een draadloos internet netwerk. Jullie kunnen bij de receptie een voucher kopen met een gebruikersnaam en wachtwoord. Met deze voucher kunnen jullie met 2 apparaten tegelijk gebruik maken van het netwerk. De kosten voor 1 dag (24 uur) zijn € 2,50. Bij de voorzieningen vooraan op de camping, is gebruik van de Wifi gratis.

Wanneer is het zwembad geopend?

Het zwembad is buiten het seizoen gesloten. Tijdens het seizoen zelf, is het zwembad uiteraard dagelijks geopend! De actuele openingstijden vinden jullie hier.

Is jullie kampeerdorp geschikt voor mindervaliden?

Kampeerdorp de Zandstuve is rolstoeltoegankelijk. Het ultramoderne sanitairgebouw Buur (gebouw bij Watergorgels veld) heeft een speciaal mindervaliden sanitair. In deze ruimte is een douche met douchestoel aanwezig en bij het toilet zijn beugels aangebracht. 

Is het toegestaan om te barbecueën?

Dit is toegestaan, mits er een emmer water klaar staat. Plaats de barbecue niet op de grond, dit i.v.m. brandgevaar. Zorg er voor dat de overige campinggasten geen hinder hebben van de barbecue, door bijvoorbeeld rookontwikkeling. Het gebruik van vuurkorven is niet toegestaan.

Is de receptie dagelijks geopend?

Tijdens het seizoen is de receptie dagelijks geopend. Voor een actueel overzicht van de openingstijden klik je hier.

Kan ik mijn post op de camping laten bezorgen?

Dinsdag tot en met zaterdag wordt de post gebracht. Bezorgde post kunnen jullie ophalen in de hal naast de receptie. Bij het folderrek staan postvakken (op achternaam gesorteerd).  Als er pakketjes worden bezorgd, kunnen deze bij de receptie afgehaald worden.

Is er een animatieteam aanwezig?

Wij bieden een zeer uitgebreid animatieprogramma. Tijdens de schoolvakanties is er een doorlopend programma met op alle dagen animatie. Buiten het weekend en de vakanties, is er een aangepast programma voor de allerkleinsten (tot 5 jaar).

In het laagseizoen kan het zijn dat ons animatieteam doordeweeks een enkele dag vrij is waardoor er geen animatie aanwezig is. Het animatieteam is minimaal 6 dagen per week aanwezig. Voor meer informatie kan je terecht bij de receptie.

Voor sommige activiteiten moet je je inschrijven. Dat kan je hier doen.

Wij staan niet op de camping. Mogen we gebruik maken van de faciliteiten?

Dagbezoekers kunnen, buiten het hoogseizoen, gebruik maken van Cobus' Speelkasteel en ons subtropisch zwembad. De kosten zijn € 2,50 voor het speelkasteel en € 4,00 voor het zwembad.

Wij zijn al uitgecheckt. Mogen we nog gebruik maken van de faciliteiten?

Wanneer jullie de kampeerplaats/accommodatie verlaten hebben en jullie afgemeld hebben bij de receptie, mogen jullie helaas in eerste instantie geen gebruik meer maken van alle faciliteiten op de camping. Dit is vanwege de drukte (capaciteit en veiligheid) niet mogelijk en die willen we waarborgen. Is het rustig op de camping? Loop onze receptie dan even binnen met deze vraag. We denken graag mee.

Is er een wasserette aanwezig?

In de hal naast de receptie en in het sanitairgebouw Buur is een wasserette aanwezig. Hiervoor kan de Stuufpas opgewaardeerd worden. Een wasbeurt kost € 6,00 inclusief wasmiddel. Gebruik van de droger kost € 2,50 per beurt van 20 minuten. 

Om in het hoogseizoen iedereen de mogelijkheid te geven te kunnen wassen en drogen, maken we gebruik van inschrijfmappen. 

Kunnen we boodschappen doen op de camping?

Er is een campingwinkel aanwezig op het Stuufplein voor de dagelijkse boodschappen en natuurlijk verse broodjes. Ook kunnen boodschappen gemakkelijk online besteld worden!

We vinden het lekker om tijdens onze vakantie uit eten te gaan. Kan dit bij jullie?

Bij vakantie hoort lekker eten. En lekker eten kunnen jullie bij ons! We hebben een PizzeriaRestaurantFrietfabriek en bij de Stuuf To Go haal je wat lekkers om mee te nemen naar je eigen plaats. Wil je een tafeltje reserveren in het restaurant? Dat kan je hier doen!

Is het mogelijk om fietsen te huren op de camping?

Wij verhuren fietsen op onze camping in Hardenberg; zowel fietsen met versnellingen en kinderzitjes als kinderfietsen. 

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op de camping starten? 

Langs Kampeerdorp de Zandstuve gaan verschillende fietsroutes die jullie door het prachtige Overijsselse Vechtdal leiden. Op de receptie verkopen wij een fietsroutekaart met alle knooppunten in de omgeving. Op deze kaart staan ook speciale kinderroutes. 

Tegenover de camping kunnen jullie zo het bos (de Rheezerbelten) in lopen. Vanaf hier starten verschillende wandelroutes. 

Overige vragen? 

Staat het antwoord op jullie vraag er niet tussen? Misschien vinden jullie hem hier.