Kampeerdorp de Zandstuve
Vacature shiftleader schoonmaak
Vacature shiftleader schoonmaak
Vacature shiftleader schoonmaak
Vacature shiftleader schoonmaak
Vacature shiftleader schoonmaak
Vacature shiftleader schoonmaak

Vacature shiftleader schoonmaak 2024

🔎Gezocht 👉 shiftleader schoonmaak!

Ben jij die gedreven shiftleader die van aanpakken weet en graag het voortouw neemt?👇

Wie zijn wij? Wij zijn het schoonmaakteam van Kampeerdorp de Zandstuve! Een hechte club dames en heren die het onwijs leuk vinden om dit werk bij de Zandstuve te doen. Het team is een gezellige club medewerkers bij elkaar, die hard willen werken, maar ook genieten van de momentjes samen tijdens de pauzes.

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk en daarom kiezen wij ervoor om de tijd te nemen voor het schoonmaken van accommodaties en centrumgebouwen. Liever super goed dan net niet en snel. Dit geeft onze medewerkers rust en onze gasten zijn blij. En dat maakt jouw werk nog veel leuker! 

Voor het seizoen van 2024 zijn wij erg druk met het samenstellen van een super enthousiast team! Onze camping is geopend van 15 maart 2024 t/m 3 november 2024.

Wie zoeken wij?🔎

Jaarlijks overnachten er duizenden gasten op ons terrein. Om deze gasten van hun ultieme vakantie te laten genieten, vinden wij het belangrijk dat het totaalplaatje klopt. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schoonmaken van onze gebouwen en accommodaties. Wanneer je bij ons komt werken, nemen we je op in het hechte schoonmaakteam en draag jij er mede zorg voor dat ons park schoon en netjes is.

Er zijn medewerkers die een voorkeur hebben om onze faciliteiten dagelijks spik en span op te leveren. Anderen worden juist heel blij van het schoonmaken van onze verschillende accommodaties, juist omdat ze allemaal zo verschillend zijn. We hebben daarom onze afdeling opgesplitst in 2 delen zodat iedereen doet wat hij of zij leuk vindt.  

Naast dat je oog voor detail hebt in je werk, vinden wij het ook belangrijk dat je een gastheer/vrouw bent tegenover onze gast. Maar zeg nou eerlijk? Vrolijke mensen die je tegenkomt in het toiletgebouw, wie wil dat nou niet?

Wij zoeken medewerkers met oog voor detail, die zin hebben om onze gasten te voorzien van een fantastische vakantie. Naast bovengenoemde zin, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:

 Je hebt oog voor detail
 Je neemt graag het voortouw maar poetst ook graag mee
 Je bent flexibel. Je bent ook zo af en toe in het weekend en de avonden beschikbaar
 Je houdt je hoofd koel en werkt stap voor stap je lijstje af
 Je wilt graag de handen uit de mouwen steken

Jouw werktijden!⏰

Dagelijks komen er nieuwe gasten aan op ons park. Dat betekent dat we ook dagelijks genoeg werk voor je hebben! Het aantal uren en werktijden zijn in overleg en op basis van jouw beschikbaarheid. 

Wat wij je bieden?😎

Veel werkplezier in een hecht en gezellig team
Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle Stuuftoppers
Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
✓ Een organisatie waarbij je zelf bepaald hoeveel en wanneer je werkt en kan jezelf volop kan ontwikkelen
✓ Profiteer van 20% personeelskorting in alle horecagelegenheden voor maximaal 4 personen en 20% korting in onze Stuufwinkel
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren campings van Nederland

Interesse?😏

Solliciteer direct via onderstaand formulier:

Dit is de Zandstuve!😄

Ervaar de stuuftastische sfeer!🤩

Wat zijn je gegevens?
Alles over jouw baan!
Heb je al ervaring in het schoonmaak vak? Vertel het ons!
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!