De Stuufmusical

Ieder jaar een nieuwe musical

Sinds 2004 produceren we ieder jaar een nieuwe musical. Deze is te zien in ons eigen theater, met plaats voor 400 personen. De musicals hebben speciaal voor ons gecomponeerde muziek en er wordt live gezongen. Ieder jaar opnieuw is er een prachtig verhaal over onze eigen Stuufeilandbewoners en brengen we ook een CD uit zodat je nog heel lang kunt nagenieten van de stuufvakantie!

Professionele cast

Als we op Stuufeiland iets doen, dan doen we het goed. Zo hebben wordt onze musical geproduceerd door Martijn Boer en is er een professionele cast. Dat wil zeggen; acteurs die een theateropleiding volgen of deze gevolgd hebben. Veel van onze (voormalige) acteurs spelen nu dan ook in de topmusicals, zoals bijvoorbeeld Mamma Mia.

Bestel je tickets online!

Nog nooit is het zo eenvoudig geweest! Klik op een van de speeldata en bestel je tickets eenvoudig online! Zijn er geen tickets meer te verkrijgen? Dan is de musical helaas uitverkocht.. Tickets zijn enkel online verkrijgbaar en niet bij onze receptie of ons Stuufteam. Een overzicht van alle speeldata bekijk je ook hier. Mocht je vragen hebben over de aanschaf van de tickets, kun je hier contact met ons opnemen.