Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Vakantie September Nederland

Kom lekker nazomeren in Rheeze!

Geniet in september van de rust en (vaak) nog heerlijke temperaturen! Na de grote schoolvakantie hebben wij nog mooie arrangementen met zeer aantrekkelijke tarieven. Je kan in alle rust genieten van alle voorzieiningen en de prachtige omgeving.

ANWB Vechtdal Fietsvierdaagse

De Zandstuve ligt in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Extra leuk is dat er in September de Vechtdal fietsvierdaagse georganiseerd wordt. Een échte aanrader. Je kan bij ons voordelig fietsen huren. Tijdens de Vechtdal fietsvierdaagse fiets je prachtige routes door authentieke dorpen. Je leert het Vechtdal kennen op z'n mooist en dat maakt een verblijf extra interessant! 

Ook bij regen is er genoeg te doen!

Is het weer toch wat minder? Geen probleem. Op regenachtige dagen geniet je van de vele overdekte activiteiten en voorzieningen zonder nat te worden. Onze accommodaties lekker warm zodat je 's avonds knus in een chalet of lodge kunt genieten van een paar heerlijk vrije dagen.

Kun je nu al niet wachten om gezellig bij ons te komen nazomeren? Of heb je vragen? Bel dan 0523 - 262027!

Kampeerarrangementen in september en oktober

Arrangement Periode Prijs 2 peronen Extra persoon Heffingen
         
Herfstvakantie 5 dagen (4 nachten) 21-09 / 28-10 85 15 4
Herfstvakantie (week) 21-09 / 28-10 145 30 7
Opa & Oma arrangement laagseizoen 50 10 2
Weekendarrangement laagseizoen 50 10 2
Naseizoen 01-09 / 28-10 310 40 23
Oktoberplaats 28-09 / 28-10 200 30 10

 

 

Allerlaatste glamping-accommodaties

✪ Verandachalet - 28-31 augustus (20% korting)
✪ Stuuflodge Buur - 31 augustus - 3 september(20% korting)
✪ Rheezerlodge DeLuxe - 1-3 september (10% korting)

Bij een verblijf tot 13 oktober 20% korting op: Berk's BoshutChalet StiefjeDe Waard TunneltentFamiliechaletStuuflodge BellaStuuflodge BuurToercaravan voor 4Toercaravan voor 5RheezerlodgeVerandalodge en Verandachalet
Bij een verblijf tot 17 september 10% korting op: Rheezerlodge DeLuxe en de Vechtdallodge voor 6
Bij een verblijf in de periode van 17 september tot 13 oktober 15% korting op: Rheezerlodge DeLuxe en de Vechtdallodge voor 6

Snel boeken? Laat je adviseren en bel 0523-262027!

Septembermaand = dreumesmaand

Van 4 tot en met 29 september is er dagelijks animatie voor de allerkleinste kinderen. Lees hier alles over ons innovatieve en inmiddels heel bekende dreumesprogramma! De programma's van de eerste twee weken in september zijn al bekend. Bekijk het programma van week 36 en week 37 alvast!

Creatief ontdekken op onze kindercamping

De maand september is dé periode om er in alle rust op uit te gaan met je dreumes en peuter. Het is lekker rustig, supervoordelig, meestal heerlijk weer en we hebben onderscheidende activiteiten voor kinderen in de dreumes- en peuterfase. Recreatiemanager Marc Luijben: “Dit doen we met vroegschoolse educatieve spelvormen waarbij er wordt gewerkt aan de cognitieve, motorische en sociale ontwikkeling van het kind. Dat alles natuurlijk in de fantasierijke vorm van Stuufeiland. We stimuleren ouders om de spelvormen thuis voort te zetten, zodat de onderlinge band versterkt wordt.” 

Dreumes- en peutertijd: een belangrijke basis

Uit veel onderzoeken blijkt dat er in de eerste levensjaren van een kind een belangrijke basis gelegd wordt. Op deze basis bouwen kinderen hun hele leven door. Ons unieke programma, dat speciaal ontwikkeld is voor kleine mensen die de grote wereld willen ontdekken, is gebaseerd op een aantal kernwaarden:

  • Bevordering van creativiteit en het ontdekken van de wereld om zich heen
  • Grove en fijne motoriek bevorderen
  • Cognitieve en sociale ontwikkeling
  • Voor- en vroegschoolse educatie vorm
  • Aanwakkeren van fantasie en oplossend denken
  • Een doorlopend dagritme

We zijn de eerste en enige kindercamping in Nederland die zo'n speciaal programma heeft voor dreumesen en peuters!

Activiteiten voor ouder en kind

We organiseren passende activiteiten, waar kinderen veel invloed hebben op de daadwerkelijk invulling. Het is spelend en ontdekkend leren. Dat wil zeggen: niets is verkeerd en alles is mogelijk. We willen de ouder-kind relatie stimuleren door ouders actief te betrekken bij activiteiten en samen deel te nemen aan activiteiten. Er is een vast midweekritme met tussendoor ook extra verrassingsactiviteiten.

Dagprogramma voor dreumesen en peuters

Het dagprogramma heeft van dinsdag tot en met vrijdag een vast ritme. Uit onderzoeken blijkt dat jonge kinderen hier sterk behoefte aan hebben. Bekijk het programma van week 36 en week 37 alvast!

Op vakantie met je dreumes of peuter in Nederland?

Ben je op zoek naar relaxte vakantie voor jezelf en je dreumes of peuter? Lijkt het jullie 'stuuftastisch' om samen spelenderwijs de wereld om jullie heen te ontdekken? Dat kan. We nog prachtige  kindvriendelijke accommodaties vrij. Wil je liever komen kamperen? Ook hiervoor is nog plek! Een week kamperen in juni of september kan al vanaf €145, of €19 per nacht. Kom je met je peuter of dreumes, dan bevelen we je de Vechtdallodge (voor 6 of 8) of Rheezerlodge (DeLuxe) van harte aan. 

Meer weten? Onze receptiemedewerkers begeleiden je graag in je boeking. Bel snel 0523-262027!