Cobus denkt...

Boek nu je vakantie voor 2019!

Ontdek het aanbod

Juni vakantie

Lekker weg in juni; voor wie niet meer hoeft te werken of geen (schoolgaande) kinderen heeft is dit een heerlijke én voordelige vakantiemaand. De natuur heeft in juni nog zijn frisgroene kleur en iedere dag blijft het maar langer, langer, langer licht! In juni is het maximaal genieten van het buiten zijn. Je kunt zelfs tot 's avonds laat een fietstocht of wandeling maken door het prachtige Overijsselse Vechtdal. Of, ontspan en geniet lekker voor de caravan of tent met een wijntje.

Juni vakantie aanbieding

  • Een vakantie in juni is bij Kampeerdorp de Zandstuve altijd voordelig geprijsd!
  • Van 22 mei tot en met 7 juli 2017 verblijven kleinkinderen gratis bij opa en oma (excl. toeristenbelasting)!
  • Kampeer de hele junimaand (26-05 / 30-06) bij ons voor maar €235 (op basis van 2 personen).

Actie kamperen in juni 2018

  • Juniweek (7 dagen): €150 (aankomst iedere dag mogelijk van 22-05 / 07-07)
  • Voorzomer (22-05 / 07-07): €355 (op basis van 2 personen)
  • Weekendarrangement tot zondagavond 19.00 uur (laagseizoen): €50 (op basis van 2 personen)

Wil je de hele maand juni komen kamperen? Neem dan contact op met onze receptie via 0523-262027. Je kan dit arrangement niet online boeken, maar onze dames en heren bij de receptie helpen je met veel plezier de juiste plek voor jou te vinden!

Lastminute glamping in juni

20% korting op De Waard Tunneltenten en Toercaravans [verblijf tot 7 juli]
15% korting op De Waard Tunneltenten [verblijf 7-16 juli]
15% korting op Berk's Boshut, Rheezerlodge, Rheezerlodge DeLuxe, Vechtdallodge voor 6, Vechtdallodge voor 8, Verandachalet, Verandalodge, Chalet Stiefje, Stuuflodge Bella [verblijf tot 10 juli]

Wat is er te doen in juni?

Een unieke vakantie voor jong en oud: dat biedt Kampeerdorp de Zandstuve! Gelegen in het veelgeprezen Overijsselse Vechtdal biedt onze 5-sterren camping (met glamping-accommodaties) je dé perfecte combinatie van kamperen in de natuur, met alle luxe en comfort binnen handbereik. 

Voor gezinnen met kleine kinderen hebben we vanaf 5 juni een uniek dreumesprogrammaLees er hier alles over.

Kamperen in het Vechtdal

De Zandstuve ligt in het Overijssels Vechtdal. Dit is één van de mooiste regio's in Nederlands, die wonderwel nog niet door het massatoerisme is aangetast. De 'rode draad' in het gebied is de rivier de Vecht. Deze heeft vele zijarmen, stuwen en is daarmee een bijzondere, natuurlijke attractie. Verder zijn er vele gevarieerde natuurgebieden en heuvels zoals de Lemeler- en Archemerberg. Op wandel- en fiets afstand van de camping liggen de unieke esdorpen Beerze en Rheeze en de prachtige kastelen en havezaten, zoals Eerde, Rechteren en Den Berg. Kortom, vergeet niet om om je wandelschoenen mee te nemen!

Ook voor ouderen zijn er ook tal van activiteiten. Wat denk je van de: