Faciliteiten

 • Is er WiFi op de camping?

  Op de hele camping is een draadloos internet netwerk. Jullie kunnen bij de receptie een voucher kopen met een gebruikersnaam en wachtwoord.
  De vouchers zijn geldig voor één apparaat tegelijkertijd.

 • Is het mogelijk om een gasfles te kopen of om te ruilen?

  Gasflessen kun je omruilen of kopen bij de receptie. De volgende gasflessen zijn bij ons verkrijgbaar: campinggas 907, 904 en 904, campinggas wegwerp C206 en de groene 5 kg. fles.

 • Zitten er kosten aan verbonden als ik bezoek of een logée krijg?

  Wij hanteren een bezoekerstarief van €2,50 per persoon (excl. toegang speelkasteel/ zwembad). Het is mogelijk om een kaart te kopen om gebruik te maken van het Indoor Speelkasteel en/of het zwembad. Neem contact op met de receptie voor meer informatie. Het bezoek dient om 22:00 uur het terrein te hebben verlaten. Als het bezoek blijft overnachten, betalen zij een bedrag van €7,50 p.p.p.n en hebben ze daarmee toegang tot alle voorzieningen, dus ook het Speelkasteel en het 1 x toegang tot het zwembad of € 10,00 p.p.p.n. met 2 x toegang tot het zwembad.

 • Is de camping geschikt voor mindervaliden?

  De camping is rolstoeltoegankelijk. Het ultramoderne sanitairgebouw Buur (gebouw bij Watergorgels veld) heeft een speciaal mindervaliden sanitair. Hiervoor is een sleutel verkrijgbaar bij de receptie tegen een borg van € 5,00.
  In deze ruimte is een douche met douchestoel aanwezig en bij het toilet zijn beugels aangebracht. 

 • Is het toegestaan om te barbecueën?

  Dit is toegestaan, mits er een emmer water klaar staat. Plaats de barbecue niet op de grond, dit i.v.m. brandgevaar. Zorg ervoor dat de overige campinggasten geen hinder hebben van de barbecue, door bijvoorbeeld rookontwikkeling. Het gebruik van vuurkorven is niet toegestaan.

 • Kan ik mijn post op de camping laten bezorgen?

  Dinsdag tot en met zaterdag wordt de post gebracht. Bezorgde post kun je ophalen in de hal naast de receptie. Bij het folderrek staan postvakken (op achternaam gesorteerd).
  Als er pakketjes worden bezorgd, kun je deze bij de receptie afhalen.

 • Is er een animatieteam aanwezig?

  In de week van 08-04-2016 en 16-04-2016 is er alleen animatie in het weekend. Daarna is er doorlopend een animatieprogramma.

 • Ik sta niet op de camping, kan ik wel gebruik maken van de faciliteiten?

 • Ik heb al uitgecheckt, mag ik nog gebruik maken van de faciliteiten?

  Wanneer je de kampeerplaats / accommodatie verlaten hebt en je af hebt gemeld bij de receptie, mag je met je gezin de hele dag nog gebruik maken van alle faciliteiten op de camping.

 • Is er een wasserette aanwezig?

  In de hal naast de receptie en in het sanitairgebouw Buur is een wasserette aanwezig. Je kunt munten kopen bij de receptie om de was te doen. Een wasbeurt kost € 5,00 inclusief wasmiddel. Gebruik van de droger kost € 2,00 per droogbeurt. Bij de wasserette liggen in het hoogseizoen inschrijfmappen. Als je een was wilt draaien of de droger wilt gebruiken, dien je je in te schrijven.

 • Kan ik boodschappen doen op de camping?

  Er is een campingwinkel aanwezig op het Stuufplein voor de dagelijkse basisboodschappen en natuurlijk verse broodjes.

 • Ik sta niet op de camping, kan ik wel gebruik maken van de faciliteiten?

  Ook als je niet op de camping staat, is het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten vanaf april t/m september, maar in principe m.u.v. de zomervakantie. Meld je hiervoor bij de receptie.