1. Uniek educatief programma
  2. Speciale themaweken
  3. Dreumesweek arrangement
  4. Kamperen & Verhuur

Op vakantie met dreumes en peuter in Nederland

In juni 2018 zijn we gestart met ons eigen, nieuwe, innovatieve dreumesprogramma voor kinderen tot vier jaar

Creatief ontdekken op onze kindercamping

De maanden juni en september zijn dé maanden om er in alle rust op uit te gaan met je dreumes en peuter. Het is lekker rustig, supervoordelig, meestal heerlijk weer en we hebben onderscheidende activiteiten voor kinderen in de dreumes- en peuterfase. Recreatiemanager Marc Luijben: “Dit doen we met vroegschoolse educatieve spelvormen waarbij er wordt gewerkt aan de cognitieve, motorische en sociale ontwikkeling van het kind. Dat alles natuurlijk in de fantasierijke vorm van Stuufeiland. We stimuleren ouders om de spelvormen thuis voort te zetten, zodat de onderlinge band versterkt wordt.”

Dreumes- en peutertijd: een belangrijke basis

Uit veel onderzoeken blijkt dat er in de eerste levensjaren van een kind een belangrijke basis gelegd wordt. Op deze basis bouwen kinderen hun hele leven door. Ons unieke programma, dat speciaal ontwikkeld is voor kleine mensen die de grote wereld willen ontdekken, is gebaseerd op een aantal kernwaarden:

  • Bevordering van creativiteit en het ontdekken van de wereld om zich heen
  • Grove en fijne motoriek bevorderen
  • Cognitieve en sociale ontwikkeling
  • Voor- en vroegschoolse educatie vorm
  • Aanwakkeren van fantasie en oplossend denken
  • Een doorlopend dagritme 

We zijn de eerste en enige kindercamping in Nederland die zo'n speciaal programma heeft voor dreumesen en peuters!

Activiteiten voor ouder en kind

We organiseren geschikte activiteiten, waar kinderen veel invloed hebben op de echte invulling. Het is spelend en ontdekkend leren. Dat betekent: niets is verkeerd en alles is mogelijk. We willen de ouder-kind relatie aanmoedigendoor ouders actief te betrekken bij activiteiten en samen deel te nemen aan activiteiten. Er is een vast midweekritme met tussendoor ook extra verrassingsactiviteiten.

Dagprogramma voor dreumesen en peuters

Het dagprogramma heeft van dinsdag tot en met vrijdag een vast ritme. Uit onderzoeken blijkt dat jonge kinderen hier sterk behoefte aan hebben. Een dagprogramma ziet er ongeveer zo uit:

09.45 uur | Creatief ontdekken
15.00 uur | Cobus' Club
16.30 uur | De avonturen van Stuufeiland
18.30 uur | Welterusten verhaal

Weekenden

Het dreumesprogramma loopt van zaterdag tot en met vrijdag. In de weekenden zijn er meer activiteiten voor de oudere kinderen. Het definitieve weekprogramma publiceren we een paar dagen van tevoren.

Op vakantie met je dreumes of peuter in Nederland?

Ben je op zoek naar relaxte vakantie voor jezelf en je dreumes of peuter? Lijkt het jullie 'stuuftastisch' om samen spelenderwijs de wereld om jullie heen te ontdekken? Dat kan. We hebben in juni en september namelijk nog prachtige glamping-accommodaties vrij in de midweken. Wil je liever komen kamperen? Ook hiervoor is nog plek! Een week kamperen in juni of september kan al vanaf €145, of €19 per nacht. Kom je met je peuter of dreumes, dan bevelen we je de Vechtdallodge (voor 6 of 8) of Rheezerlodge (DeLuxe) van harte aan. 

Meer weten? Onze receptiemedewerkers begeleiden je graag in je boeking. Bel snel 0523-262027!