Kampeerdorp de Zandstuve

Dreumesprogramma

  • Uniek educatief programma
  • Speciale themaweken
  • Dreumesweek arrangement
  • Kamperen & accommodaties

Op vakantie met dreumes en peuter in Nederland

Een heerlijke vakantie met je dreumes of peuter? Dat kan gewoon in Nederland! Kampeerdorp de Zandstuve is een echte peutercamping met vele kindvriendelijke faciliteiten. Van gekke avonturen met het animatieteam tot leuke musicals en theater, sport en spelactiviteiten, waterpret in het binnen- en buitenzwembad en klimplezier in de binnen- en buitenspeeltuinen. En om jouw vakantie met je dreumes of peuter extra bijzonder te maken, bieden wij een eigen innovatieve dreumesprogramma. Kinderen tot vier jaar zullen absoluut genieten!  

 

Peutervakantie bij De Zandstuve

De maanden juni en september zijn dé maanden om er in alle rust op uit te gaan en te genieten van een vakantie met je dreumes en peuter. Het is lekker rustig, supervoordelig, meestal heerlijk weer en we hebben onderscheidende activiteiten voor kinderen in de dreumes- en peuterfase. Recreatiemanager Floris: “Dit doen we met vroegschoolse educatieve spelvormen waarbij er wordt gewerkt aan de cognitieve, motorische en sociale ontwikkeling van het kind. Dat alles natuurlijk in de fantasierijke vorm van Stuufeiland. We stimuleren ouders om de spelvormen thuis voort te zetten, zodat de onderlinge band versterkt wordt.”

Dreumes- en peutertijd: een belangrijke basis

Uit veel onderzoeken blijkt dat er in de eerste levensjaren van een kind een belangrijke basis gelegd wordt. Op deze basis bouwen kinderen hun hele leven door. Ons unieke programma, dat speciaal ontwikkeld is voor kleine mensen die de grote wereld willen ontdekken, is gebaseerd op een aantal kernwaarden:

  • Bevordering van creativiteit en het ontdekken van de wereld om zich heen
  • Grove en fijne motoriek bevorderen
  • Cognitieve en sociale ontwikkeling
  • Voor- en vroegschoolse educatie vorm
  • Aanwakkeren van fantasie en oplossend denken
  • Een doorlopend dagritme 

We zijn de eerste en enige kindercamping in Nederland die zo'n speciaal programma heeft voor dreumesen en peuters!

Overnachten tijdens je vakantie met dreumes of peuter

Een peutervakantie of een vakantie met je dreumes op onze 5-sterren camping in Nederland is 100% genieten. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan kampeerplaatsen en accommodaties. Kom kamperen met je eigen tent, caravan of camper op de ruim opgezette kampeerplaatsen of huur een volledig ingerichte accommodatie voor meer comfort. Onze accommodaties bieden plek aan maximaal 12 personen. Wil je het beste van beide werelden ervaren? Dan zijn onze glampingaccommodaties perfect! Echte aanraders voor een vakantie met je dreumes of peuter zijn de Vechtdallodge of de Rheezerlodge Deluxe.