Kampeerdorp de Zandstuve
Vakantiepark met zwembad

Vakantiepark met zwembad

  • Vakantiepark in Hardenberg, Overijssel
  • Mét overdekt zwembad en buitenzwembad
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Vakantiepark met binnen- en buitenzwembad

Ben je op zoek naar een vakantiepark in Nederland met een zwembad? Stop met zoeken, want Kampeerdorp de Zandstuve is het leukste vakantiepark met zwembad voor het hele gezin. Met maar liefst twee zwembaden, binnen en buiten, bezorg je je kinderen de vakantie van hun leven. En je weet wat ze zeggen: wanneer de kleintjes plezier hebben, hebben jullie als ouders tijd om écht te genieten. Kampeerdorp de Zandstuve bevindt zich in de landelijke omgeving van Hardenberg en vlak bij rivier De Vecht. Ons 5-sterren vakantiepark richt zich volledig op jonge gezinnen. Dit merk je direct aan de coole zwembaden met spectaculaire glijbanen. Op ons vakantiepark in Overijssel met subtropisch zwembad beleeft jouw hele gezin een onvergetelijke tijd! 

Vakantiepark met overdekt zwembad en buitenzwembad

De waterratten onder ons hoeven niet bang te zijn voor verveling op ons vakantiepark in Overijssel met een overdekt zwembad. Durf jij een ritje van de Crazy Cone aan? De supersnelle 50 meter lange glijbaan is de eyecatcher van ons binnenzwembad. Voor de kleine zwemmers is er een peuterbad- en kleuterbad. De grote zwemmers beleven waterpret in het recreatiebad (1.40 m diep). Ons vakantiepark met subtropisch zwembad biedt daarmee zwemplezier voor iedereen, bij goed én slecht weer. Geniet van het zonnetje in de zomer, terwijl je kinderen een duik nemen in ons buitenzwembad. Ook daar vind je een coole glijbaan. Bestel heerlijke drankjes, ijsjes of broodjes op het gezellige terras bij het buitenzwembad. Nergens beleef je een leukere vakantie dan op ons vakantiepark met zwembad én glijbanen!

De zwembaden van De Zandstuve:

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Spectaculaire glijbanen
  • Peuterbad- en kleuterbad
  • Recreatiebad (1.40 m diep)

Jouw vakantie bij De Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve is hét leukste vakantiepark met zwembad in Nederland! Wij hebben namelijk véél meer te bieden dan alleen onze zwembaden. Ons animatieteam met mascotte Cobus organiseert altijd de leukste activiteiten voor jou en je gezin! Het is één groot feest op Stuufeiland, gedurende het hele jaar én voor alle leeftijden! Je kinderen vermaken zich ook uitstekend in de binnenspeeltuin of de vele buitenspeeltuintjes. Terwijl de kinderen pret beleven op ons vakantiepark met binnen- en buitenzwembad geniet jij optimaal van je vakantie. Kampeer op ruime plaatsen met 8 ampère stroom en eventueel privé sanitair. Of kies voor een lodge, chaletingerichte tent, toercaravantrekkershut of groepsaccommodatie.

Bezorg jezelf én je gezin een onvergetelijke vakantie op ons vakantiepark met subtropisch zwembad.

9.0 | Geweldig vakantiepark

Prima sanitair, vriendelijk personeel en animatieprogramma in verschillende leeftijdscategorieën, ook voor 10+. Mooie zwembaden met spectaculaire glijbanen!

Beoordeeld door Peter | Reisde met jonge kinderen

Wat eerdere gasten ons vroegen

💦 Welk vakantiepark in Nederland heeft een zwembad met glijbaan?

Kampeerdorp de Zandstuve is een vakantiepark met binnen-en buitenzwembad. Dit kindvriendelijke vakantiepark in Hardenberg heeft ook voor de kleintjes een zwembad en spectaculaire glijbanen! Durf jij een ritje van de 50 meter lange Crazy Cone aan?

☀️ Is het buitenzwembad op het vakantiepark verwarmd?

Jazeker! Het buitenzwembad op ons vakantiepark met zwembad is verwarmd: hoe fijn is dat? Het verwarmde buitenzwembad op onze kindercamping in Overijssel is altijd minimaal 25 graden. Dit betekent dat je ook op de koudere dagen heerlijk kunt plonsen in het zwembad.