Boek je vakantie nu met voordeel!

Een nieuw jaar vieren wij met VOORDEEL! Boek je deze week je vakantie, dan boek je je vakantie met een korting van 3%!

Boek een vakantie bij de Zandstuve!
 

Op 1 januari 2019 is het lage btw-tarief verhoogd van 6% naar 9%. De btw-verhoging betekent dat op iedere € 100 die mensen in 2018 aan bijvoorbeeld boodschappen uitgaven, er 2,83 euro aan btw bijkomt. Deze verhoging geldt voor alle producten en diensten waar het verlaagde btw-tarief voor geldt. Dus naast de boodschappen uit de supermarkt, geldt het ook voor bijvoorbeeld een vakantie bij Kampeerdorp de Zandstuve.

Welke korting krijg ik?

In de eerste week van januari (t/m 6 januari 2019) hanteren wij de prijzen uit 2018. Boek je voor 7 januari een vakantie bij ons, krijg je 3% korting op je vakantie. Deze korting zit al verwerkt in de prijzen die op onze website staan. Vanaf maandag 7 januari zal onze prijs 3% stijgen vanwege de verplichte btw verhoging. Tot en met 6 januari geven wij deze 3% korting op je vakantie.

Ik heb al geboekt, wat nu?

Heb je je vakantie al geboekt?! Wat leuk! Aangezien je al geboekt hebt, heb je je vakantie al geboekt volgens het voordeeltarief. Hier zal dus helaas niks aan veranderen. We kijken er naar uit om je op ons park te mogen begroeten!

Acties

Komend jaar zullen er meerdere acties de tijdlijn passeren. Wil je altijd op de hoogte zijn van onze leukste acties? Scroll naar onder en vul je mailadres in bij het aanmeldformulier voor onze nieuwsbrief. We sturen je hem graag toe! Alvast benieuwd naar onze voordelige arrangementen? Bekijk deze hier!

Vragen?

Heb je vragen over deze actie? Neem dan contact met ons op!