Camping met binnen- en buiten zwembad

In het verwarmde buitenzwembad van ons (subtropische) zwemparadijs hebben wij een spectaculaire Crazy Cone Glijbaan! Zwemplezier voor de hele familie!

Camping met subtropisch binnenzwembad

Ben je een echte waterrat?! Dan zal jij je uitstekend vermaken in ons subtropisch zwembad! Wij garanderen urenlang zwemplezier met onze supersnelle 50 meter glijbaan (de Crazy Cone) met een plonsbassin. Door de lichtringen in de glijbaan waan je je in de ruimte! Voor de kleinste zwemmers hebben we een heerlijk peuterbad (15 cm), versierd met bevers en eenden. Voor de kleuters hebben we een kleuterbad (30 cm), versierd met zeehonden en een glijbaan. Voor de al grote zwemmers hebben we een heus diplomabad (1.40 meter).

Camping met buitenzwembad en glijbanen

Ook hebben we een buitenbad, voor de heerlijke zomerse dagen. Zelfs voor de iets mindere dagen is het mogelijk om buiten een duik te nemen, het buitenbad is namelijk verwarmd met minimaal 25 graden Celsius. We hebben hier een spetterende waterspeeltuin, een kleuterbad en een diplomabad. Ook buiten hebben we dus voor iedereen water- en speelplezier. Aangrenzend aan het buitenbad hebben we een heerlijk terras waar je lekker kunt zonnen en aan ons loket wat drinken, een ijsje of broodje kunt bestellen. Ons buitenzwembad opent in 2019 op 18 april.

Rookvrij

Wij steunen het initiatief voor een rookvrije generatie en vinden dat wij als kindercamping een verantwoordelijkheid hebben richting de kinderen. Daarom hebben wij besloten om ons zwembad vanaf 2019 geheel rookvrij te houden.

Openingstijden binnen- en buitenzwembad

Als je op onze kindercamping verblijft heb je iedere dag vrij toegang tot dit binnen- en buitenzwembad in Overijssel. Bij aankomst ontvang je Stuufpassen voor de toegang tot het zwemparadijs hiervoor. We zijn ook een zeer geschikte locatie om kinderfeestjes of zwemfeestjes te organiseren en uniek in de omgeving van Hardenberg.

In de periode van 29 maart 2019 t/m 27 oktober 2019: dagelijks geopend (ben je bezoeker van buitenaf en wil je graag komen zwemmen? Dan kan je op woensdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur komen zwemmen en op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 16.00 uur. Daarnaast is het in de herfstvakantie (19 t/m 27 oktober) dagelijkst mogelijk om te komen zwemmen tussen 12.00 en 17.00 uur. Indien je wenst op een ander tijdstip te komen, bel ons dan even op. Wellicht zijn er mogelijkheden. Vanaf 28 oktober is het zwembad tot volgend seizoen gesloten.

Let op: In het hoogseizoen (29 mei tot 04 juni, 07 juni tot 12 juni en 20 juli tot 25 augustus)  is het zwemparadijs niet toegankelijk voor bezoekers van buitenaf. Dit vanwege de capaciteit en veiligheid die we willen waarborgen. 

Entreeprijzen zwemparadijs De Zandstuve

Kinderen tot 1 jaar: gratis
Dagentree: € 4
10-Badenkaart: € 35


Adres- en contactgegevens zwembad

​Kampeerdorp de Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze (Hardenberg)
​Telefoonnummer: 0523 - 262 027
E-mailadres: info@zandstuve.nl