Cobus denkt...

Met korting op vakantie in 2019?

Boek nu

Binnen- en buitenzwembad in Hardenberg

Het subtropisch zwemparadijs van De Zandstuve heeft een verwarmd binnenbad en een buitenzwembad waar je kunt genieten als het mooi weer is! Naast speeltoestellen in het water hebben we ook twee enorme glijbanen! Je kan ze hier bekijken!

YouTube: Crazy Cone Glijbaan

Zwemmen in Hardenberg

Hardenberg heeft een zwembad wat voor alle leeftijden geschikt is. Wij garanderen urenlang zwemplezier met onze supersnelle 50 meter glijbaan (de Crazy Cone) met een plonsbassin. Door de lichtringen in de glijbaan waan je je in de ruimte! Voor de kleinste zwemmers hebben we een heerlijk peuterbad (15 cm), versierd met bevers en eenden. Voor de kleuters hebben we een kleuterbad (30 cm), versierd met zeehonden en een glijbaan. Voor de al grote zwemmers hebben we een heus diplomabad (1.40 meter).

Openingstijden zwembad in Hardenberg

Het verwarmd subtropisch zwemparadijs heeft ook een buiten zwembad van de zon te genieten. De perfecte locatie om een dagje te zwemmen met de kinderen en het hele gezin. Ons subtropische binnenzwembad is dagelijks geopend van 23 maart tot 28 oktober 2018 (van 17 september tot en met 28 september geen horeca geopend).

Let op: In het hoogseizoen (zaterdag 14 juli t/m vrijdag 24 augustus 2018) is het zwemparadijs niet toegankelijk voor bezoekers van buitenaf. Dit vanwege de capaciteit en veiligheid die we willen waarborgen. Daarnaast hebben we aangepaste openingstijden voor bezoekers van buitenaf. 

Entreeprijzen zwemparadijs De Zandstuve

Kinderen tot 1 jaar: gratis
Dagentree: € 4
10-Badenkaart: € 35

Openingstijden

Bezoekers, die dus niet op de camping verblijven, zijn welkom op:  

Woensdag: 12.00-18.00 uur
Vrijdag: 12.00-18.00 uur
Zaterdag: 11.00-20.00 uur
Zondag: 11.00-20.00 uur

Zwemmen met het hele gezin

Het zwembad in Hardenberg is geschikt voor het hele gezin. De Zandstuve heeft meerdere zwembaden. De jongsten kunnen spelen in het peuterbad en het kleuterbad. Voor de oudere kinderen is er een groot binnenzwembad waar ze zich de hele middag kunnen vermaken.

Buitenzwembad

Ons subtropische zwembad heeft een super lange glijbaan! Door het speciale licht in de glijbaan, lijkt het alsof je in de ruimte bent. Ook het buitenbad heeft een spectaculaire glijbaan met een trechter. De kleintjes zullen zich vermaken in het buiten zwembad. De speciale peuter- en kleuterbaden hebben leuke speeltoestellen waar ze al hun energie in kwijt kunnen.


Adres- en contactgegevens zwembad
Kampeerdorp De Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze (Hardenberg)
​Telefoonnummer: 0523 - 262 027
E-mailadres: info@zandstuve.nl