Binnen- en buitenzwembad in Hardenberg

Het subtropisch zwemparadijs van De Zandstuve heeft een verwarmd binnenbad en een buitenzwembad waar je kunt genieten als het mooi weer is! Naast speeltoestellen in het water hebben we ook twee enorme glijbanen! Je kan ze hier bekijken!

YouTube: Crazy Cone Glijbaan

Zwemmen in Hardenberg

Hardenberg heeft een zwembad wat voor alle leeftijden geschikt is. Wij garanderen urenlang zwemplezier met onze supersnelle 50 meter glijbaan (de Crazy Cone) met een plonsbassin. Door de lichtringen in de glijbaan waan je je in de ruimte! Voor de kleinste zwemmers hebben we een heerlijk peuterbad (15 cm), versierd met bevers en eenden. Voor de kleuters hebben we een kleuterbad (30 cm), versierd met zeehonden en een glijbaan. Voor de al grote zwemmers hebben we een heus diplomabad (1.40 meter).

Zwemmen met het hele gezin

Het zwembad in Hardenberg is geschikt voor het hele gezin. De Zandstuve heeft meerdere zwembaden. De jongsten kunnen spelen in het peuterbad en het kleuterbad. Voor de oudere kinderen is er een groot binnenzwembad waar ze zich de hele middag kunnen vermaken.

Buitenzwembad

Ons subtropische zwembad heeft een super lange glijbaan! Door het speciale licht in de glijbaan, lijkt het alsof je in de ruimte bent. Ook het buitenbad heeft een spectaculaire glijbaan met een trechter. De kleintjes zullen zich vermaken in het buiten zwembad. De speciale peuter- en kleuterbaden hebben leuke speeltoestellen waar ze al hun energie in kwijt kunnen.

Openingstijden zwembad in Hardenberg

Het verwarmd subtropisch zwemparadijs heeft ook een buiten zwembad van de zon te genieten. De perfecte locatie om een dagje te zwemmen met de kinderen en het hele gezin. Ons subtropische binnenzwembad is dagelijks geopend van 7 april tot 28 oktober 2017 (van 18 september tot en met 12 oktober geen horeca geopend). Het buitenzwembad is van 21 april tot 11 september geopend. In het hoogseizoen (17 juli-26 augustus) is het zwemparadijs niet toegankelijk voor bezoekers van buitenaf. Dit vanwege de capaciteit en veiligheid die we willen waarborgen. 

ACTIE STAAKDAG op 4 en 5 oktober

Van de staakdag maken wij een zwem- en speeldag! We zijn dan geopend van 9.00-17.00 uur. Na het spelen en zwemmen kan de dag stuuftastisch worden afgesloten in het theater. Om half vijf start het meeleeftheater. Ouders betalen geen entree en kunnen gratis gebruikmaken van onze wifi. Reserveren is niet nodig.

Entreeprijzen zwemparadijs De Zandstuve
Kinderen tot 1 jaar: gratis
Dagentree: € 4
11-Badenkaart: € 40
Borg pasje voor 11-badenkaart: € 2,50

Adres- en contactgegevens zwembad
Kampeerdorp De Zandstuve
Grote Beltenweg 3
7794 RA Rheeze (Hardenberg)
​Telefoonnummer: 0523 - 262 027
E-mailadres: info@zandstuve.nl