Kampeerdorp de Zandstuve
Vacatures receptie
Vacatures receptie
Vacatures receptie
Vacatures receptie

Werken in een dynamisch receptieteam

  • Receptiewerk
  • Gastvrij
  • Flexibel
  • Collegiaal
  • Gave bijbaan
 

Receptie toppers gezocht!👇

'Stuufhoi'! 'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons.. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Kom werken bij Kampeerdorp de Zandstuve!🦉

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Een onvergetelijke ervaring!😃

Het aannemen van de telefoon, verwerken van de reservering, voorbereiden van de aankomsten, om vervolgens de gasten buiten te mogen verwelkomen op Stuufeiland! De 'receptie', hier begint en eindigt de vakantie van onze gasten. Dus aan jou de taak om gasten op een spontane en gastvrije manier te ontvangen, te helpen met hun vragen, een praatje te maken op de camping en (helaas) weer uit te zwaaien! Alles doen wij met één doel: ervoor zorgen dat gasten een onvergetelijke vakantie beleven! 

Whatsapp met ons!📱

Solliciteer gemakkelijk door ons een Whatsapp bericht te sturen. Vertel hierin voor welke vacature je wil solliciteren, je leeftijd en motivatie waarom je wilt werken bij Kampeerdorp de Zandstuve. Druk op de button hieronder en stuur ons je bericht. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest! 😃

 
Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!
Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!

Wat ga jij bij ons doen?👩‍💻

De 'receptie' is het hart van de organisatie. Samen met een gedreven team werk jij er dag in en dag uit aan om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. De 'receptie' is meer dan de standaard balie, wij komen veel naar de gast toe, dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Samen met collega's zorg je ervoor dat gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. Dit doe je meerdere dagen per week (afhankelijk van de planning). Ben jij opzoek naar een leuke (bij)baan of leerzame stage? 

Loop je receptiestage bij een professioneel recreatiebedrijf!😃

Volg jij de opleiding Travel & Hospitality, Recreatie & Toerisme of andere opleiding binnen de recreatie/toerismebranche en ben jij gretig om te leren? Zoek jij een stageplaats om jezelf te ontwikkelen tot dé professional in de toerismebranche? Dan zijn wij opzoek naar jou! De afdeling receptie van de Zandstuve is dé plek om met receptiewerk van hoge kwaliteit in aanraking te komen. Doordat ons receptieteam uit veel professionals bestaat, kunnen wij stagiaires een plek geven om te leren. Als stagiaire ben je niet de rechterhand van de professional, maar beschouwen we je als een volwaardig collega. Zo ontvang je een passende stagevergoeding, vinden wij goede begeleiding enorm belangrijk en geven we je kansen, die je wellicht elders niet krijgt. Kortom; als je je stage bij de Zandstuve komt lopen, ga je heel veel leren!

Solliciteer nu!
Solliciteer nu!
 
Solliciteer via WhatsApp!
Solliciteer via WhatsApp!

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!📸

Dit is de Zandstuve!😄

 

Ervaar de stuuftastische sfeer! 🤩