Kampeerdorp de Zandstuve
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca
Vacatures horeca

Werken in een enthousiast horecateam

  • Horecawerk
  • Gave (bij)baan
  • Vakantiewerk
  • Goed salaris

Horeca toppers gezocht!👇

Stuufhoi! Kom jij ons fantastische horecateam versterken? 

Kom werken bij Kampeerdorp de Zandstuve!🦉

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Wij zijn een innoverend bedrijf en zitten niet stil. Zo staat er sinds seizoen 2023 een geheel nieuw centraal gebouw met daarin onder andere een nieuw restaurant. Gedurende het seizoen april t/m oktober ontvangen wij vele gasten, maar ook in de wintermaansen bieden wij de mogelijkheid voor een lunch of diner, het organiseren van feesten/partijen, bijeenkomsten en vergaderingen. Wil jij hier onderdeel van zijn en samen met ons werken aan de toekomst? Lees dan snel verder!

Maak vrienden voor het leven!😃

Onze horeca is een veelzijdige afdeling om voor te werken. Dagelijks werk je in een jong en enthousiast team. Overdag worden alle voorbereidingen getroffen om 's avonds tijdens de 'piek' te knallen! Samen met je collega's zorg je ervoor dat de gasten aan niets ontbreekt! Wacht niet langer en solliciteer bij Kampeerdorp de Zandstuve! Werk je graag achter de schermen of heb je liever contact met onze gasten? De mogelijkheden zijn ongekend!

Momenteel hebben wij onderstaande horeca vacatures open staan:

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!📸