• Horecawerk
  • Gave (bij)baan
  • Vakantiewerk
  • Goed salaris

Horeca toppers gezocht! 

Ben jij de horeca topper die wij zoeken? Solliciteer dan gemakkelijk en snel! 

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Wat ga jij bij ons doen?

Horeca is een teamsport waarbij je elkaar helpt om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Je kan bij ons leren in verschillende richtingen, dat maakt het werk afwisselend en uitdagend! Er zijn medewerkers die het fantastisch vinden om in de bediening te staan. Weer andere medewerkers staan liever achter de schermen in de keuken. Door de afwisseling is het werk nooit saai! Samen met collega's zorg je ervoor dat gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. Dit doe je meerdere dagen per week (afhankelijk van de planning). Je werkt in zomer vaak een dagdeel, uiteraard werk je vooral 's avonds. Je ontvangt ruim van te voren een planning waarin jij kan zien wanneer je bent ingepland. Wanneer je nog geen ervaring hebt is dit geen probleem, Je moet wel bereid zijn je handen uit de mouwen te steken!

Maak vrienden voor het leven! 

Onze horeca is een veelzijdige afdeling om voor te werken. Dagelijks werk je in een jong en enthousiast team. Overdag worden alle voorbereidingen getroffen om 's avonds tijdens de 'piek' te knallen! Samen met je collega's zorg je ervoor dat de gasten aan niets ontbreekt! Voor het seizoen 2022 zijn wij erg druk met het samenstellen van een enthousiast en hardwerkend team! Wacht niet langer en solliciteer bij Kampeerdorp de Zandstuve! Werk je graag achter de schermen of heb je liever contact met onze gasten?

Zoek hieronder de vacature die het best bij jou past! 

Heb je een vraag over het werken op onze horeca afdeling? Neem gerust contact op!!

Proef de sfeer!😍