1. Horecawerk
  2. Gave bijbaan
  3. Vakantiewerk
  4. Goed salaris

Horeca toppers gezocht! 

Ben jij de horeca topper die wij zoeken? Soliciteer dan gemakkelijk en snel! 

Kom werken bij Kampeerdorp de Zandstuve!

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Maak vrienden voor het leven! 

Kom jij ons horeca team versterken? Onze horeca is een veelzijdige afdeling om voor te werken. Dagelijks werk je in een jong en enthousiast team. Overdag worden alle voorbereidingen getroffen om 's avonds tijdens de 'piek' te knallen! Samen met je collega's zorg je ervoor dat de gasten aan niets ontbreekt! Voor het komende seizoen 2021 zijn wij erg druk met het samenstellen van een enthousiast en hardwerkend team! Wacht niet langer en solliciteer bij Kampeerdorp de Zandstuve! Bepaal hieronder jouw voorkeur of solliciteer direct! Heb je vragen over de functies? Treur dan niet en neem contact op om al je vragen te stellen!

Whatsapp met ons! 

Soliciteer gemakkelijk door ons een Whatsapp bericht te sturen. Vertel hierin voor welke vacature je wil solliciteren, je leeftijd en motivatie waarom je wilt werken bij Kampeerdorp de Zandstuve. Druk op de button hieronder en stuur ons je bericht. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest! 😃

 
Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!
 

Wat ga jij bij ons doen?

Horeca is een teamsport waarbij je elkaar helpt om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Je kan bij ons leren in verschillende richtingen, dat maakt het werk afwisselend en uitdagend! Er zijn medewerkers die het fantastisch vinden om in de bediening te staan. Weer andere medewerkers staan liever achter de schermen in de keuken. Door de afwisseling is het werk nooit saai! Samen met collega's zorg je ervoor dat gasten écht een onvergetelijke vakantie beleven. Dit doe je meerdere dagen per week (afhankelijk van de planning). Je werkt in zomer vaak een dagdeel, uiteraad werk je vooral 's avonds. Je ontvangt ruim van te voren een planning waarin jij kan zien wanneer je bent ingepland. Wanneer je nog geen ervaring hebt is dit geen probleem, Je moet wel bereid zijn je handen uit de mouwen te steken!

Solliciteer nu!

Dit is de Zandstuve!😄

 

Wie zoeken wij?

Medewerkers die een hands-on mentaliteit hebben! Wil je veel leren in een jong team, dan ben je aan het juiste adres. Je bent minimaal 15 jaar, steekt graag je handen uit de mouwen en bent bereid hard te werken. Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:
 Enthousiast en gemotiveerd
 Graag met mensen werken
 Teamplayer
 Het mensen naar de zin willen maken
 Leergierig De handen uit de mouwen willen steken.

Bij een goed horecateam vullen medewekers elkaar aan! De ene medewerker neemt de bestelling op, de andere maakt het klaar. De communicatie tussen jullie beide zorgt ervoor dat de gast op tijd de bestelling krijgt en een plezierige tijd beleefd! Wij zijn opzoek naar jou!

Proef de sfeer!😍

Wat we je bieden?

 Een goed salaris conform CAO.
 Goede gratis personeelsmaaltijden (ook vegetarisch indien gewenst)
 Een uitgebreide Zandstuve training en gedegen en uitgebreide begeleiding tijdens je werkperiode.
 Een prettige en persoonlijke benadering. Wij weten wie je bent en zeggen graag 'Stuufhoi!'.
 Een organisatie waarbij je veel kan leren en waarbij je veel kunt werken!
 Een platte en dynamische organisatie.
 Goede werksfeer, een leuk team en gave activiteiten voor medewerkers
 Een werkplek bij de top camping van Nederland!

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!