1. Groene vingers
  2. Technisch
  3. Gastvrij
 

Technische toppers gezocht!

Ben jij handig en werk jij graag buiten? Solliciteer dan gemakkelijk en snel!

Kom werken bij Kampeerdorp de Zandstuve!

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Geen dag is hetzelfde!

Dagelijks werk je samen met je team aan het onderhoud van het terrein, de gebouwen en faciliteiten, je lost diverse storingen op en zorg je ervoor dat het terrein er elke dag weer netjes bij ligt. Zomaar een kleine opsomming van de vele leuke en afwisselende taken als medewerker van de technische dienst.

Whatsapp met ons! 

Soliciteer gemakkelijk door ons een Whatsapp bericht te sturen. Vertel hierin voor welke vacature je wil solliciteren, je leeftijd en motivatie waarom je wilt werken bij Kampeerdorp de Zandstuve. Druk op de button hieronder en stuur ons je bericht. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest! 😃

Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!
 

Wat ga je bij ons doen?

De medewerkers van de technische dienst kennen het terrein op zijn duimpje. Samen met een gedreven team werk jij er dag in en dag uit aan om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Dit doe je door er voor te zorgen dat het terrein er elke dag netjes bij ligt en de storingen aan bijvoorbeeld de accommodaties zo snel mogelijk voor de gast op te lossen. 

Ook werk je nauw samen met de medewerkers van het zwembad. De medewerker zwembad zorgt ervoor dat het zwembad schoon en netjes blijft, houdt toezicht en controleert samen met de afdeling technische dienst het zwembadwater.

Solliciteer nu!

Dit is de Zandstuve!😄

 
 

Wie wij zoeken?

Medewerkers die een hands-on mentaliteit hebben! Wil je veel leren in een jong team, dan ben je aan het juiste adres. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent bereid hard te werken. Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:
 Enthousiast en gemotiveerd
 Gastvrij en vriendelijk
 Graag met mensen werken
 Teamplayer en flexibel
 Het mensen naar de zin willen maken
 Leergierig
 De handen uit de mouwen willen steken.

Bij een goed team vullen medewekers elkaar aan! De ene medewerker constateert de storting en de andere lost de storing op. De communicatie tussen jullie beide zorgt ervoor dat de gast snel geholpen wordt en een plezierige tijd beleefd! Wij zijn opzoek naar jou!

Wat wij je bieden?

 Een goed salaris conform CAO
 Een uitgebreide Zandstuve training en gedegen en uitgebreide begeleiding tijdens je werkperiode
 Een prettige en persoonlijke benadering. Wij weten wie je bent en zeggen graag 'Stuufhoi!'
 Een organisatie waarbij je veel kan leren en waarbij je veel kunt werken
 Een platte en dynamische organisatie
 Goede werksfeer, een leuk team en gave activiteiten voor medewerkers
 Een werkplek bij de top camping van Nederland

Solliciteer via WhatsApp!

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!

 

Ervaar de stuuftastische sfeer! 🤩