• Technisch
  • Gastvrij
  • Afwisselend
 

Technische toppers gezocht!

Ben jij handig en werk jij graag buiten? Solliciteer dan gemakkelijk en snel!

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; Onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Geen dag is hetzelfde!

Dagelijks werk je samen met je team aan het onderhoud van het terrein, de gebouwen en faciliteiten. Je lost diverse storingen op en zorg je er voor dat het terrein er elke dag weer netjes bij ligt. Er is een wekelijkse planning maar er komen altijd onverwachte dingen tussendoor. En dat is nou net wat het werken bij onze technische dienst zo veelzijdig en leuk maakt.

Wat ga je bij ons doen?

De medewerkers van de technische dienst kennen het terrein op hun duimpje. Samen met een gedreven team werk jij er dag in en dag uit aan om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Dit doe je door er voor te zorgen dat het terrein er elke dag netjes bij ligt en de storingen aan bijvoorbeeld de accommodaties zo snel mogelijk voor de gast op te lossen. 

Bekijk snel onderstaande vacatures om te bekijken of dit bij jou past!

 
 

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!