• Technisch
  • Gastvrij
  • Afwisselend

Technische toppers gezocht!👇

'Stuufhoi'! 'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons.. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Kom werken bij Kampeerdorp de Zandstuve!🦉

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Whatsapp met ons!📱

Solliciteer gemakkelijk door ons een Whatsapp bericht te sturen. Vertel hierin voor welke vacature je wil solliciteren, je leeftijd en motivatie waarom je wilt werken bij Kampeerdorp de Zandstuve. Druk op de button hieronder en stuur ons je bericht. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest! 😃

Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!
 

Wat ga je bij ons doen?💪

De medewerkers van de technische dienst kennen het terrein op hun duimpje. Samen met een gedreven team werk jij er dag in en dag uit aan om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. Dit doe je door er voor te zorgen dat het terrein er elke dag netjes bij ligt en de storingen aan bijvoorbeeld de accommodaties zo snel mogelijk voor de gast op te lossen.

Wie zoeken wij?🔎

Medewerkers die een hands-on mentaliteit hebben! Wil je veel leren in een jong team, dan ben je aan het juiste adres. Je steekt graag je handen uit de mouwen en bent bereid hard te werken. Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:
 Enthousiast en gemotiveerd
 Gastvrij en vriendelijk
 Graag met mensen werken
 Teamplayer en flexibel
 Het mensen naar de zin willen maken
 Leergierig
 De handen uit de mouwen willen steken.

Bij een goed team vullen medewekers elkaar aan! De ene medewerker constateert de storting en de andere lost de storing op. De communicatie tussen jullie beide zorgt ervoor dat de gast snel geholpen wordt en een plezierige tijd beleefd! Wij zijn opzoek naar jou!

Wat wij je bieden?😎

✓ Veel werkplezier in een stuversleuk team
✓ Gezellige activiteiten met alle Stuuftoppers wat bijdraagt aan ons teamgevoel
✓ Goede arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris conform Recreatie CAO
✓ Toegang tot de ‘Stuufacademy’ met een divers aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
✓ Een organisatie waarbij je veel kunt werken en kan doorgroeien
✓ Profiteer van 50% korting personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren gezinscampings van Nederland

Solliciteer via WhatsApp!

Dit is de Zandstuve!😄

 

Ervaar de stuuftastische sfeer! 🤩

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!📸