Kampeerdorp de Zandstuve

Vacature supermarktmedewerker 2024

Wij zoeken jou!

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan in ons team! Onze afdeling Stuufwinkel is een onwijs leuke afdeling om voor te werken. Je ontvangt dagelijks enorm veel ouders met kinderen over de vloer, die hun boodschappen bij jou komen doen. Samen met je collega's zorg je voor een nette winkel met voldoende voorraad voor onze gasten en maak je van hun vakantie een feestje! Voor het seizoen van 2024 zijn wij erg druk met het samenstellen van een super enthousiast team! Zoek jij nog een leuke en afwisselende job bij een van de beste campings van Nederland? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen...?

Als lid van ons Stuufwinkel team beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Onze gasten staan s´ochtends vroeg al in de rij om heerlijke verse broodjes op te halen. Ook hun dagelijkse boodschappen, zoals een tube tandpasta, BBQ pakket en avondeten worden gedaan in onze Stuufwinkel. Je zorgt ervoor dat de winkel schoon en netjes is, vragen van gasten beantwoord je en je zorgt dat de gasten bij jou kunnen afrekenen aan de kassa. Het is bij ons dus niet zo dat je maar 1 taak hebt, je wordt namelijk allround ingewerkt zodat je brood kunt bakken, vakken netjes kunt vullen en de kassa onder de knie hebt. Wel net zo leuk lijkt ons!

Wie we zoeken

Medewerkers die veel willen leren en een gezellig hardwerkend team zoeken. Naast deze belangrijke kenmerken, herken je je in een aantal van onderstaande eigenschappen:

  • Enthousiast en gemotiveerd;
  • Gastvriendelijk en weet wat service betekent, het liefst met ervaring in een supermarkt;
  • Je kan goed samenwerken;
  • Goede kennis van de Nederlandse taal en als je ook nog Duits spreekt, zijn we helemaal blij;
  • De handen uit de mouwen willen steken.

We zoeken iemand voor vaste uren in de week. Dit kan bijvoorbeeld ook op de tijden dat kinderen naar school zijn. Het zal variëren hoe jouw rooster er wekelijks uit zal zien aangezien dit afhankelijk is van de bezetting op onze camping. 

Wat bieden we je?

✓ Veel werkplezier in een stuversleuk team;
Vaste uren in overleg (28/32/40 uur)
Gezellige activiteiten met alle Stuuftoppers wat bijdraagt aan ons teamgevoel; 
Goede arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris conform Recreatie CAO;
✓ Toegang tot de ‘Stuufacademy’ met een divers aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
✓ Een organisatie waarbij stilstaan geen optie is en kunt doorgroeien;
✓ Profiteer van 20% personeelskorting in alle horecagelegenheden voor maximaal 4 personen en 20% korting in onze Stuufwinkel;
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren gezinscampings van Nederland!

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan?

Vul direct onderstaand formulier in! 👇

Wat zijn je gegevens?
Alles over jouw baan!
Heb je al ervaring in het supermarkt vak? Vertel het ons!
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.