Kampeerdorp de Zandstuve
Vacatures supermarkt
Vacatures supermarkt
Vacatures supermarkt

Werken in een enthousiast Stuufwinkelteam

  • Supermarktwerk
  • Gave (bij)baan
  • Goed salaris

Supermarkt toppers gezocht!👇

'Stuufhoi'! 'Stuufwattes'? Ja, wij spreken onze gasten aan met 'Stuufhoi'! En geloof ons.. Onze gasten vinden het stuuftastisch!

Kom werken bij Kampeerdorp de Zandstuve!🦉

Wij zijn Kampeerdorp de Zandstuve! Een leuke kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de mooie landelijke omgeving van Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Ons team is hecht, werkt hard, maar geniet ook zeker! Samen hebben we een belangrijk resultaat; onze gasten voorzien van een onwijs toffe vakantie!

Wat ga jij bij ons doen?😃

Als lid van ons Stuufwinkel team beschouwen we je als een zeer belangrijke collega. Onze gasten staan s´ochtends vroeg al in de rij om heerlijke verse broodjes op te halen. Ook hun dagelijkse boodschappen, zoals een tube tandpasta, BBQ pakket en avondeten worden gedaan in onze Stuufwinkel. Je zorgt ervoor dat de winkel schoon en netjes is, vragen van gasten beantwoord je en je zorgt dat de gasten bij jou kunnen afrekenen aan de kassa. Het is bij ons dus niet zo dat je maar 1 taak hebt, je wordt namelijk allround ingewerkt zodat je brood kunt bakken, vakken netjes kunt vullen en de kassa onder de knie hebt. Wel net zo leuk lijkt ons!

Whatsapp met ons!📱

Solliciteer gemakkelijk door ons een Whatsapp bericht te sturen. Vertel hierin voor welke vacature je wil solliciteren, je leeftijd en motivatie waarom je wilt werken bij Kampeerdorp de Zandstuve. Druk op de button hieronder en stuur ons je bericht. Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest!😃

Solliciteer gemakkelijk door met ons te appen!
 

Wat wij je bieden?😎

 Veel werkplezier in een hecht en gezellig team
✓ Gezellige activiteiten gedurende het jaar met alle stuuftoppers
✓ Goede arbeidsvoorwaarden met een nog aantrekkelijker salaris
✓ Toegang tot de Stuufacademy met een op maat gemaakt aanbod aan e-learnings zowel werkgerelateerd als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
✓ Een organisatie waarbij je zelf bepaald hoeveel en wanneer je werkt en kan jezelf volop kan ontwikkelen
✓ Profiteer van 50% personeelskorting in alle horecagelegenheden met jouw hele gezin en 20% korting in onze Stuufwinkel
✓ Een werkplek bij een van de beste 5 sterren campings van Nederland

 
Solliciteer via WhatsApp!

Een nog beter beeld krijgen? Bekijk dan eens onze social-media kanalen!📸

Dit is de Zandstuve!😄

 

Ervaar de stuuftastische sfeer!🤩